• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sanki face de kayboldum var mı beni gören demişim hehhe ne güldüm ama kendi yazdığıma...ben de yatar kızlar geç oldu herkese bol ekşınlı geceler diliyorum benim yerime de ekşın yapın heheh:17::17::17:
güle güle canım iyi geceler :16:

kızlar çıkıyorm ben başım ağrımaya başladı :5: uykumda geldi :31: öpüyorum kalanlara hoş sohbetler :3::10::16:

dürtemedim hani amelyatlısın ya :9: onun için mesaj attım

saolasın benim canımsın senin ağzın ne konuşuyor öleee kahve fincanı ağızlımmm fındık burunlum:32: $hareketliloveyouyazisi[1].gif

tatlım çıkıyom ben koçişle gezmeye gittik bu akşam yeni geldik sayılır biraz topiği okuyayım dedim yatmadan.... öpüyorum seni yarın görüşürüz....

nişan resmim eşimle şuan askerde olan kardeşimin falanda vardı yok aşkım sende fıstık gibisin birden bütün resimlerine baktımda ona güldüm kastamonu şekerim...zaten dün açtık eşimle onlar vardı koydum

yaaa gruba benide ekleyin faceden.kız katamonulumusun sen:53: ben deee:46::46:hemşerim yaw :):) neresi?

günaydın iyi haftasonlarııııı.....:3::3:
bzim bugün yoğunluğumuz var..eşimin kardeşini istemeye gelicekler..akşam üzeri oraya gidicez..:10:
havada nasıl güzel varyaa tam gezmelik:32:

tamam o zaman yüz görümlüğü temsili olsun kordonda bi kahwaltıı olur mu?:1:
yaa sen bedawaya gitmedinn biz sana sewgimizi werdikkk:16:yaa sen gördün müü yoksa karasuyu?
tamam cicimm..
ekledimm senii...

vay vay vay süpperrrr bağlamışsın olayıııı...tabii daha ne isterim kiiii:16:
milstone msn adresinden görmüş kendisini ...ben konuştum sesini duydum gülyüzünü görmedim henüz...

Cnmm bnm t ederim o senin ,sizin güzelliğiniz yaaaaaa beni yine attı sayfa neden anlamıyorum yazdıklarım gidiyor tekrar açılıyor
Nasıl atladın sen bu yüz görüldüğünü iyi hasılat toplardin walla:9:

sorma fena oldu nasıl atladım bu durumu kendime yakıştıramadım diyodum ki ekinin yukarıdaki (bknz.yukarı:9:) mesajını okuyunca iyikide işi maddiyata dökmemişim dedim:9:

günaydın iyi haftasonlarııııı.....:3::3:
bzim bugün yoğunluğumuz var..eşimin kardeşini istemeye gelicekler..akşam üzeri oraya gidicez..:10:
havada nasıl güzel varyaa tam gezmelik:32:

günaydın canımcım...demek akşama dünürcülük oynayacaksınız ne güzel yaaa..ben çok severim kız isteme işlerini...

Back
X