Cnm bnm 10.gundegerim 72 çıkmıştı hayrli olsun insllh senden de guzel hbr alıcazcvbın için çok teşekkürederim.ben de 10.gün baktırma kararı aldım. kaç çıkmıştı değerin senin karasu??
yada baktıran kızlar 10.gün değerlerini bilenler de yazabilir mi?
ay senin bu resimlerin varya harika dediğin gibi cnm bebek bebektir biz hasret kaldığımız için bebelere iyi geldi Benm midem çok hassas oldu egunalim kokular beni rahatsız ediyor kocamın sigarası beni çok rahatsız ediyor ama içme diyemiyorum çünkü bana biri içme dedimi ben sınır oluyordum şükür gerçi camda iciyor ee sen nasılsın bakalım yarın insallhhakkinda hayırlara vesile olsun cnmoyyy kıyamam yaaa hassaslaştımı senin midennnnn...boşver koku duyunu görme duyun devreye girsin sadece aşağıdaki sıpa sana iyi gelecek...gerçi senin prensesin var ama bebek bebektir
Eki Görüntüle 359943
Her zamanki gibi vakur tavrınla benii dahada utanndırıyorsunn canım..Demek 15 inden sonra gelicekksinn..Havalarda düzelirr o zamana..Kaynatır kaynaşırızz ne güseeell..Yok yokk ben senin kadarr iyi düşünen ve mantıklı biri olamadığımdann kahrediyorum kendime ama napıyimm Allah güzel ahlak sabır versin banadaaa..(Bu arada annemde hep böyle dua eder bana)
Cnm benimmmmm keske benimde egunalime ki gibi güzel resimlerim olsa sana yollucak