• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

cvbın için çok teşekkürederim:16::16::16:.ben de 10.gün baktırma kararı aldım. kaç çıkmıştı değerin senin karasu??

yada baktıran kızlar 10.gün değerlerini bilenler de yazabilir mi?
Cnm bnm 10.gundegerim 72 çıkmıştı hayrli olsun insllh senden de guzel hbr alıcaz
oyyy kıyamam yaaa hassaslaştımı senin midennnnn...boşver koku duyunu görme duyun devreye girsin sadece aşağıdaki sıpa sana iyi gelecek...gerçi senin prensesin var ama bebek bebektir:9:
Eki Görüntüle 359943
ay senin bu resimlerin varya harika dediğin gibi cnm bebek bebektir biz hasret kaldığımız için bebelere iyi geldi Benm midem çok hassas oldu egunalim kokular beni rahatsız ediyor kocamın sigarası beni çok rahatsız ediyor ama içme diyemiyorum çünkü bana biri içme dedimi ben sınır oluyordum şükür gerçi camda iciyor ee sen nasılsın bakalım yarın insallhhakkinda hayırlara vesile olsun cnm
Her zamanki gibi vakur tavrınla benii dahada utanndırıyorsunn canım..Demek 15 inden sonra gelicekksinn..Havalarda düzelirr o zamana..Kaynatır kaynaşırızz ne güseeell..Yok yokk ben senin kadarr iyi düşünen ve mantıklı biri olamadığımdann kahrediyorum kendime ama napıyimm Allah güzel ahlak sabır versin banadaaa..(Bu arada annemde hep böyle dua eder bana:9::9::9::9:)

Cnm benimmmmm keske benimde egunalime ki gibi güzel resimlerim olsa sana yollucak :48::48::48:insallh havalarda düzelecek oturup sohbet ederiz seninle aman sende beni utandirma :17:Rabbim hepimize guzel ahlak versin ya hadi tecellisiyle hepimize Hidayet versin biz çok yıpranıyoruz be millstonm bu tedaviler bu uzun bekleyişler etrafımızda artan bebek haberleri farkında değiliz ama biziivten ice yıpratıyor eksik olan biziz çünküseniben anlarım beni sen biz hepimiz aynı yolda yürüyoruz Rabbim. Hepimizin yuvasını bebek seslerine şenlenirsin hep ismendualarimdasiniz

Cnm bugün nasılsın sonu yok dımı

canım yanma devam ates ve tıtreme yok cok sukurrrrr ama 4 kg su ıctım hemsıreyı aradım cunku bol su ıc dedı o yuzden devamlı su elımde kanamam cok sukur kesıldı ama arada cok yanma yaparsa damla damla gelıyordu ama saat 5 ten sonra kesılde sukur bakalım canım kısmet artık hayırlısı RABBIM ol dedıyse olacak canımmm....

canim ne zorlu yollardan gecmissin ole ya:1::1::1: allahim kavustursun artik:1::1:

Olecem Kiz gulmekten

hehehe.... çok iyi yaaaaa...:1::1::1::1: :60: :60: :60: selocanı gorcez dıyo seferber oldunuz ama kuşu çıktı ...heheheheheheeee....:1::1::1:

selocanım kabul et beni de bi oh diyeyim... öğleden beri papatya ve seni aramaktan heder oldum:)))))) güldenden kalmaysa ruhumu teslim edicem bende....

bosuna halay cekmeyin ekti bu kiz bizi..)))))))))))))))))))))))))))) resim yok ki:19:

sonunda bulusmussunuz ama kusla karsılasmıssınızzzz :52::52::52:

evet arkadaşlarım o kadar uğraş didin parçala kendini sonuç bir gaga iki kanat eşittir kuşşşşş:60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: ayyy gülmekten öldüm allah sizden razı olsun saatlerdir seloyu ekleme çabası sonra mutlu son kutlamalar falan derken selonun fotosu yok kuşu var

$924001ulmska3u55jz7vo9.gif

for you....

Son düzenleme:
canım yanma devam ates ve tıtreme yok cok sukurrrrr ama 4 kg su ıctım hemsıreyı aradım cunku bol su ıc dedı o yuzden devamlı su elımde kanamam cok sukur kesıldı ama arada cok yanma yaparsa damla damla gelıyordu ama saat 5 ten sonra kesılde sukur bakalım canım kısmet artık hayırlısı RABBIM ol dedıyse olacak canımmm....

Cnm bnm oh Ohio bol bol ic ben de çok su içiyordum wc dn çıkamıyordum ateş için de iyi geliyor sıvı insallhrabbimn izniyle olucak kanama durması da çök iyi cnm hayrlisiolsun

ay senin bu resimlerin varya harika dediğin gibi cnm bebek bebektir biz hasret kaldığımız için bebelere iyi geldi Benm midem çok hassas oldu egunalim kokular beni rahatsız ediyor kocamın sigarası beni çok rahatsız ediyor ama içme diyemiyorum çünkü bana biri içme dedimi ben sınır oluyordum şükür gerçi camda iciyor ee sen nasılsın bakalım yarın insallhhakkinda hayırlara vesile olsun cnm
Cnm benimmmmm keske benimde egunalime ki gibi güzel resimlerim olsa sana yollucak :48::48::48:insallh havalarda düzelecek oturup sohbet ederiz seninle aman sende beni utandirma :17:Rabbim hepimize guzel ahlak versin ya hadi tecellisiyle hepimize Hidayet versin biz çok yıpranıyoruz be millstonm bu tedaviler bu uzun bekleyişler etrafımızda artan bebek haberleri farkında değiliz ama biziivten ice yıpratıyor eksik olan biziz çünküseniben anlarım beni sen biz hepimiz aynı yolda yürüyoruz Rabbim. Hepimizin yuvasını bebek seslerine şenlenirsin hep ismendualarimdasiniz

canımmmm sigara konusunda ne kadar dellendiğimi bilirsiniz...eşimle nerdeyse hergün tartışması oluyor...ben içmiyorum o içince kavga çıkıyo arada...hamile olsam kovalarım evden herhalde...yarını bekliyorum işte...bakalım sorunsuz bi şekilde başlarız inşallah...eski belgelerimi düzenledim doktorcum bi baksın...yarın 11.30 da hastanede olacam...döner dönmez yazarım topiğe...

Cnm bnm oh Ohio bol bol ic ben de çok su içiyordum wc dn çıkamıyordum ateş için de iyi geliyor sıvı insallhrabbimn izniyle olucak kanama durması da çök iyi cnm hayrlisiolsun

ınsallah hayatımmmm hayırlısı artık ayın 12 sınde bellı olcak bakalım rabbım ne derse o olacak canım benımmm....

Canlarım esim30dk likbilgisayari istiyor ben den ben çıkıyorum insallh gerigelicem egunalim cokguldumkus resmine harikasının siz hepiniz Rabbim de sizi güldürsün insallh sen çok geç yatma döndüğümde yatakta ol bakım :9:Dinlen cnm dinlen Güzelce şimdilik öptüm hepinizi

gördüümmmmmm evet sonunda oldu...
profil resmini değiştirdi hatun....
Allahım şükürler olsun sanki topiğe hamile haberi geldiiii:32::32::32:

Son düzenleme:
canımmmm sigara konusunda ne kadar dellendiğimi bilirsiniz...eşimle nerdeyse hergün tartışması oluyor...ben içmiyorum o içince kavga çıkıyo arada...hamile olsam kovalarım evden herhalde...yarını bekliyorum işte...bakalım sorunsuz bi şekilde başlarız inşallah...eski belgelerimi düzenledim doktorcum bi baksın...yarın 11.30 da hastanede olacam...döner dönmez yazarım topiğe...

Cnm bnm kovma Kızım hamile kalınca enişteye o zama. Cidden dahacok ihtiyacı oluyor insanın esine bosver icsin ben diyorummm şükür başlaıyorum alışkanlık yok insallhhakkinda senin için süper olucak Rabbim kucağını doldursuninsallh bu son olsun tedavin olacakta insallh bize dönünce yaz hemen ben çıktım esim tepemde :41:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: ayyy gülmekten öldüm allah sizden razı olsun saatlerdir seloyu ekleme çabası sonra mutlu son kutlamalar falan derken selonun fotosu yok kuşu var

he valla aynen öle olduuuu...uğraş uğraş karşına kuş çıksın şaka gibi...neyse şimdi profil resmini değiştirdi kocişiyle resmi var...

Cnm bnm kovma Kızım hamile kalınca enişteye o zama. Cidden dahacok ihtiyacı oluyor insanın esine bosver icsin ben diyorummm şükür başlaıyorum alışkanlık yok insallhhakkinda senin için süper olucak Rabbim kucağını doldursuninsallh bu son olsun tedavin olacakta insallh bize dönünce yaz hemen ben çıktım esim tepemde :41:

tamam canım sen dersinde ben yapmammı..kocişimi kovalamayacam...sende kocişini kızdırma git hadi...

gördüümmmmmm evet sonunda oldu...
profil resmini değiştirdi hatun....
Allahım şükürler olsun sanki topiğe hamile haberi geldiiii:32::32::32:

Süper ya su yasadiklarimiz bugün neydi ya ama gülerek tüm stresimi attim valla :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: oy oy ama face cok karisik geldi bana nasil hepinizi taniycamki ben simdi daha acemiyim ya burda

Back
X