• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Süper ya su yasadiklarimiz bugün neydi ya ama gülerek tüm stresimi attim valla :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: oy oy ama face cok karisik geldi bana nasil hepinizi taniycamki ben simdi daha acemiyim ya burda

guldeni resmen cildirtacan kizim ya..))))) birde uyeleri tanitma krizine girecek vallha:1::1::1:

canımmmm sigara konusunda ne kadar dellendiğimi bilirsiniz...eşimle nerdeyse hergün tartışması oluyor...ben içmiyorum o içince kavga çıkıyo arada...hamile olsam kovalarım evden herhalde...yarını bekliyorum işte...bakalım sorunsuz bi şekilde başlarız inşallah...eski belgelerimi düzenledim doktorcum bi baksın...yarın 11.30 da hastanede olacam...döner dönmez yazarım topiğe...

benim kociş de tanıştığımız günden bu yana bırakacak evde kavaga sadece bundan çıkıyor...hamile olsam kesin kovalarım evde katlanamıyorum sigara kokusuna ..üstüne siniyor nefesine siniyor offf sinir oluyoumm...:20::19::19::47::47::47::47:

Süper ya su yasadiklarimiz bugün neydi ya ama gülerek tüm stresimi attim valla :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: oy oy ama face cok karisik geldi bana nasil hepinizi taniycamki ben simdi daha acemiyim ya burda

sen önce face bi adapte ol...sonra kimkimdir onu sonra hallederiz cicim...gül gül zaten bugün anca böyle bitmeliydi yoksa seni face de arayanlar topiğe seninle karşılaşmamak için bi kaçgün girmez dinlenmek için topik izni kullanırlardı...neyseki mutlu sonnn...

face den de yazışmıyorsunuz nerdesiniz kuzum..:19::20::20::20::20:

arada bi face den yazıyorum cicim...ama topikteyim genelde...

guldeni resmen cildirtacan kizim ya..))))) birde uyeleri tanitma krizine girecek vallha:1::1::1:

:111:artık başım dönüyooo:9:

benim kociş de tanıştığımız günden bu yana bırakacak evde kavaga sadece bundan çıkıyor...hamile olsam kesin kovalarım evde katlanamıyorum sigara kokusuna ..üstüne siniyor nefesine siniyor offf sinir oluyoumm...:20::19::19::47::47::47::47:

dimi ama yaaa...içmeyene içen ne kadar itici geliyor...haklı tek tarafı var tanıştığımızda da içiyorduuu..bende inatla direnişteyim ama 7 yıldır başaramadım...

canımm napıosunn?dinlenebildin mi misafirlerden sonra nasıl geçtii?

İyiyim nazlı çiçeğimm sen napıon?? Nereleri gezdin bugünn..Valla bilirsin kalabalık bir gruptan sonra gene evi süpür sil..Bulaşık makinesi yerleştir-boşalt..Borcam-tepsi yıkaaa..Dün böyle geçti..Bugün dinlenndim ama..Kociş ile sinemaya gidelim dedikk..Nereye gittiysek full düü maalesef rezervasyon yaptırmadığımızdan totomuza baka baka dolandıkk sadece..Şimdide oturuyorum işte..Face topik hepsi açık..

canim hosgeldin,nasilsin
daha oncede yazmistim galiba gozden kacti,yumoslarin hayirli olsun diye...))

galiba yarin transfer degilmi?

İyiyim nazlı çiçeğimm sen napıon?? Nereleri gezdin bugünn..Valla bilirsin kalabalık bir gruptan sonra gene evi süpür sil..Bulaşık makinesi yerleştir-boşalt..Borcam-tepsi yıkaaa..Dün böyle geçti..Bugün dinlenndim ama..Kociş ile sinemaya gidelim dedikk..Nereye gittiysek full düü maalesef rezervasyon yaptırmadığımızdan totomuza baka baka dolandıkk sadece..Şimdide oturuyorum işte..Face topik hepsi açık..

ahh yordu bu misafirler senii:20:bizde bugün bakırköye falan gitttik eşimin arkadaşı war burda eşiyle o geldi onlarla buluştuk dolaştık falan onlarında 2 tane çocuğu war ilki 2 buçuk yaşında o tüp bebek ikinci doğal yolla olmuş oda 10 aylık..onlarla oynadım bugünn:16:olsunn maksat eşinle wakit geçirmek boşwer sinemayı:34:

kızlar nasılsınız bakım
ben çokk yorgunum ya eşimle geze geze bittik vallahi çok uykum var ama sizlere bi slm veriyim dedim...e.günalım seninde yarın sorunsuz geçer inşallah dualarım seninle..

kızlar nasılsınız bakım
ben çokk yorgunum ya eşimle geze geze bittik vallahi çok uykum var ama sizlere bi slm veriyim dedim...e.günalım seninde yarın sorunsuz geçer inşallah dualarım seninle..

sağol canım benimm...
demek gez gez yoruldun hee..
valla üzülemiciiiiimmmm gülü seven dikenine katlanır şekerim...
kim dedi sana gez diye gelseydin topiğe bizimle zaman geçirseydinnn:9:

Back
X