• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

11.30 da randevu var canım...
valla hiç heyecanlı değilim bakalım yarın nasıl hissedecem...
alıştım galibaaaa...sen nasılsın bakiimmm...
ben iim ya oturuom teyzem eşimm takılıoz ölee..bende heyecan war bakalım yarın arayıp çağırcaklarmı yoksa arayıp çarşamba mı gel dicekler...meraktayımm yanii:18:
canim hosgeldin,nasilsin
daha oncede yazmistim galiba gozden kacti,yumoslarin hayirli olsun diye...))

galiba yarin transfer degilmi?

canım çok saol sayfalar çok hızlı gidio yaa belki görmemişimdir...çok özürr:16:transfer ya yarın yada çarşamba sabah haber wercekler bekliom bende yanii:18:

ben iim ya oturuom teyzem eşimm takılıoz ölee..bende heyecan war bakalım yarın arayıp çağırcaklarmı yoksa arayıp çarşamba mı gel dicekler...meraktayımm yanii:18:

canım çok saol sayfalar çok hızlı gidio yaa belki görmemişimdir...çok özürr:16:transfer ya yarın yada çarşamba sabah haber wercekler bekliom bende yanii:18:
ozure gerek yok tatlim.gonuller bir olsun :16: keyfimiz seker olsun :34:

çarşamba olur canım senin transferin...

Arkadaslar cok alakasiz bi konu ama bisey sormak istiyorum
tavsiye edebilceginiz oteller varmi?:26::26::26:
biz bu yil icin kararsiz kaldikta,memnun kaldiginiz oteller varsa isimlerini yazarmisiniz bi zahmet:16:

sessizlik hüküm sürüyo topiğimizde......

hemen müziği açıp eğlenelim o zamannnn dım tıs dım tıs
$kutlama7[1].gif Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280
Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280 Eki Görüntüle 360280

Arkadaslar cok alakasiz bi konu ama bisey sormak istiyorum
tavsiye edebilceginiz oteller varmi?:26::26::26:
biz bu yil icin kararsiz kaldikta,memnun kaldiginiz oteller varsa isimlerini yazarmisiniz bi zahmet:16:

canım nerde? bide fiyat aralığı önemli gerçi yurt dışından daha ucuza gelirsiniz burda bize daha pahalı

fark etmiyor canim,yok ya okadarda ucuz degil.ekstra seyler uretiyorlar, yok onun sigortasi bunun sigortasi derken anasini aglatiyorlar:19:

fiyat cok sorun degil cnm

aslinda fark etmez,otel guzel olsunda

canım voyage otelleri var hem antalya belek te hem bodrumda bi kaç tane war biz bi çoğunda kaldık hepsi çok güzel..kesinlikle tavsiye ederim..bide max royal var o da çok güzel..yaz gelsede gitsek....

canım voyage otelleri var hem antalya belek te hem bodrumda bi kaç tane war biz bi çoğunda kaldık hepsi çok güzel..kesinlikle tavsiye ederim..bide max royal var o da çok güzel..yaz gelsede gitsek....

evet torbada club vogade bizde kalmistik,memnun kaldik, max royala bi bakim gitmedim
birde marmariste grand yazici var,ona bakiyordum ama emin degilim:26:

eğer otel iyi olsun dersen biz bu sene değil geçen sene antalya göynükte majesty mıraparkta kaldık. hizmet olarak gördüüğüm en iyi oteldi. ultra herşey dahil. ama en iyi tarafı plajda bile şişe co.cola ve sşişe efes veriyolar. normalde ital içki vermezler burda onlarda vardı. dondurma gözleme hamburger onlar bütün gün var.

hehehe kuzu aynı yerlerde kalmışız bencede voyage süper :))))))))))))))))türkbükü en güzeli bide çeşme ılıca denizi güzel orasıda olabilir

eğer otel iyi olsun dersen biz bu sene değil geçen sene antalya göynükte majesty mıraparkta kaldık. hizmet olarak gördüüğüm en iyi oteldi. ultra herşey dahil. ama en iyi tarafı plajda bile şişe co.cola ve sşişe efes veriyolar. normalde ital içki vermezler burda onlarda vardı. dondurma gözleme hamburger onlar bütün gün var.

bunada bi bakim canim cok saolasin...

ben bu hafta gelemedim misafir vardı bugünde kocayla termale geldik tatile :))))))bikaç günde burada takılcez :24::24:
sizler nasılsınız bu hafta güzel haberler varmı :)))))))))):emir_bebek::emir_bebek:

ne oteliii çık balkona doldur leğeni suyla sok ayaklarını içine ohhhh keyfe bakkkkk:9::32::32:

Back
X