kızlaaaarrr bende yavaştan kaçayım...
Eki Görüntüle 360332
kislarrr banada musade,sabah is var
hepinizi seviyorummmm
guldenim yarin islerin rast gelsin,hersey yolunda gitsin insallah![]()
iyi geceler... tatlı rüyalar.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaarrr bende yavaştan kaçayım...
Eki Görüntüle 360332
hepinizi seviyorummmm
hepinizi seviyorummmm
Güldenim benimde dualarım seninleee..Ve yarın sonuç alacaklarda tabiiki(julietta papatya..)İnş yarın güzel bir gün olurr..Canım ben belki akuya gidicemm belli değil..Ama mutlaka haberleşirizzz..Çoook öptüm bendee..
bende kalkayım bişeyler atıştırıp yatayım öptüm sizi![]()
canımm hadi inşallah yarın güzel bir görüşme olur ve için rahat bi şekilde başlarsın tedavine ....![]()
iyi geceler hekese. Tatlı rüyalar. yarın güzel haberler alırız inşallah![]()
canımmmm cannnsın sennnn.benimde aklım sende olcak o saatlerde dua edicem sana inşallahhhh herşey güzel başlar ve bebişinle sonlanır........canım sağolasın...
her daim yanımdasın biliyoyummm...tamam kuzum haberleşiriz zatiii...papatya ne sonucu alaca kuzum cann82 olmasın ooo...
sanada iyi geceler cicim...valla bende yedim ve şimdi yatacammm çok fenaaa çookkk...
AMİNNN inşallah kuzum aklım sende olacak amaaa...hepimizin için güzel birgün olsun...
iyi geceler canımcımmm![]()
canım sizde sorun neydi bizde sorun eşimdeydi raporun altında ne kadar dozlarda ilaç kullanacagın yazıyo unite şeklinde eğer sana 5 kutuluk rapr çıktıysa 6 kutu için çebinden ödüyosun benimde gonal f 5 kutu bi ilaçdaha var 5 kutu ve ovitere diye iğne var biz hepsine normalde 800 tuttuda biz tanıdıktan 650 aldıkbu arada ilaçlarım şuanlar:
6 gonal f iğne
1 kutu lucrin
1 menagon toz-ampül
1 progesteron
1 estraderm
kızlarr merhaba..geçimişi okumaya çalıştım ama tam beceremedimm...egunall sende durumlar nasıl canımm?
egunal hasta oldunmu
gözlerim şaşı old geçmişi okumaktann GÜLDENciimm kırmızılar gelmedi heralde öyle bi yazı göremedim ay inşallah gelmezz bebiştir inşallah
canımmmm cannnsın sennnn.benimde aklım sende olcak o saatlerde dua edicem sana inşallahhhh herşey güzel başlar ve bebişinle sonlanır........
Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575
Topiğimize güzel birgün diliyorum...
Bol haberlerli ve hareketli birgün bizi bekliyor inşallah haftaya güzel haberlerle başlarız...
CANN82 Mucize bebeğinin gelişini testi tekrarlayarak resmileştirecek inşallah...
JULİETTA Bugün testi tekrarlayacak değerinin artmış olmasını diliyorum...
EKİN0486 Transfer olabilir haber bekliyor...
GÜLÜNENGÜZELİ Bugün OPU oluyor Allah yardımcısı olsun...
SRLN Randevu var yumoşların son durumuna göre OPU günü belli olabilir...
LEYLİKO Topikcanını görecek.Güzel vakit geçirsinler inşallah...
EGUNAL Günün özetinde kendimide yazacağım günlere gelmiş bulunuyorum...Bugün 2.tüp bebek için ilk randevum var...
Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575
EGUNAL: canımm inşallah ALLAH yardımcın olsunn da bu son olsun artıkk...bebeşine en yakın zamndaa kavuş inşallah Eki Görüntüle 360584
güldenimm hayırlı haberlerle gel allah işlerini rast getirsin bugün inşallah ....bu ayın sonunda bebeğine kavuşacaksın merakla ve heyecanla senden gelecek güzel haberleri bekliyorum canım dualarım seninle ...........