• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlarr,

bende varım benide ekleyin listeye :8:

tedaviye cumartesi başladım, şu anda iğnelerimi oluyorum tahmini bir 10 gün sürecek sanırım sonra yumurtalarım toplanacak. hepimize bol şanslar..
listeye egunal arkaşımız ekliyor.sen yaşını merkezini kaçıncı deneem ve sorununu yazarsan ekler o seni gelince canımm..hayırlısı olsun bu arada...
dondur canım dondurulmus transferı daha kolay cunku hem 2 tanede olsa kısmet dımı rabbım ıkısınde tutsun ama kardes dedıgın gıbı bakarsın lazım olur ama kalna olursada onu atmaya nasıl kıyarsın yaaaa....
kız kıyarmıyım hiçç ama insaf 19 tanesini nası doğurayımm:1::1:
ayy çok sevindimm ya iki tane bi de hee..umarım ALLAHIM gönlüne göre verir bakarsın Eki Görüntüle 360619 olurr tatlımm..
aminn canımm işşallahh...
Cnm ekinm maşallah senin embriyolarına :nazar:Dediğin gibidigerleri kardes. Olsun insallh zaten kardesler sadece dünyaya geliş tarihleri farklı olucak insallh az kaldı bebelerini almana

:nazar::nazar:saol canımm...eet az kaldı artık.çarşamba transfer olur cumada yola çıkarım kısmetse ewime dönerimm...yeter heralde o kadar dinlenmek dimi?

canım ben devlette yaptırdım devlete 400 veriosun ama özel dışarda anlaşmalı bi yerde yaptırırsan sadece 800lirasını devlet ödüomuş ki zaten sıkı pazarlıkla 800 indirirler canım. ilaç içinse dediğim gibi artık yüzde 20 si değil katkı payı yani ilaçların nerdeyse yarısını ödüyceksiniz:50::50::50: ve rapor hakkın 2 tatlım veee devlette yaptırırsan 2 embrioda vermiolar. saçmalık dizboyu anlıycan:50::50::50:

valla canım bende fakulte hastanesinde yaptırmayı dusunuorum ordakı doktor cok ıyı hemm ne bıleyım ozellere bakış bana orası daha mantıklı geliyorr..bakalım hayırlısı bende yasımı beklıorum ıste mayıs sonu baslıcam tedaviyee...bu rapor yüzündenn iştee..

hoşbulduk kızlar,

konuşmaya çok ihtiyacım var, çok heyecanlıyım zaman geçmiyor, transferden sonra 12 gün nasıl geçer hiç bilmiyorum.

inşallah allahım bebek bekleyen herkese nasip eder tez zamanda beklemek çok kötü bişi...

hayırlı olsun tedavin canım,valla çok heyecanlı günler seni bekliyor ama heyecan hiççç bitmiyorr ki,ben 19 haftalık oldum ama heyecan hep var,,zamanda geçiyor merak etme,geçmez gibi geliyor ama geçiyor ,oyalanacak bişiler bul kendine

Cnm sen yinede bu konuyu Bahçeli'ye konus belki daha uzn kal diyebilir mesela aral bey beni 4gun evden çıkarmadı sen aral bey le de konus bunu belki 1 2 gun daha fazla yatdiyebilir

valla canım bende fakulte hastanesinde yaptırmayı dusunuorum ordakı doktor cok ıyı hemm ne bıleyım ozellere bakış bana orası daha mantıklı geliyorr..bakalım hayırlısı bende yasımı beklıorum ıste mayıs sonu baslıcam tedaviyee...bu rapor yüzündenn iştee..

hangi fakülte peki??

canım ben devlette yaptırdım devlete 400 veriosun ama özel dışarda anlaşmalı bi yerde yaptırırsan sadece 800lirasını devlet ödüomuş ki zaten sıkı pazarlıkla 800 indirirler canım. ilaç içinse dediğim gibi artık yüzde 20 si değil katkı payı yani ilaçların nerdeyse yarısını ödüyceksiniz:50::50::50: ve rapor hakkın 2 tatlım veee devlette yaptırırsan 2 embrioda vermiolar. saçmalık dizboyu anlıycan:50::50::50:

Bugün 10.dimi senin kan versene cnm sen

listeye egunal arkaşımız ekliyor.sen yaşını merkezini kaçıncı deneem ve sorununu yazarsan ekler o seni gelince canımm..hayırlısı olsun bu arada...

Kız kıyarmıyım hiçç ama insaf 19 tanesini nası doğurayımm:1::1:

Aminn canımm işşallahh...

:nazar::nazar:saol canımm...eet az kaldı artık.çarşamba transfer olur cumada yola çıkarım kısmetse ewime dönerimm...yeter heralde o kadar dinlenmek dimi?

evet kıyamazsın ama 19 tanede doguramazsın canım ama onlar dondurmaya gelınce en kalıtelısını ayıracakları ıcın hepsı olmaz saten yaaa sende ıclenmene gerek yok kuzummmm rabbım gonlune gore versın kuzum

günaydıınnnnnn güzeller..... mutlu bi hafta olsun inşallah......

günaydınn cicimm...ay pardonn tünaydınn $ÖPTÜMM kızzz.gif

teşekkür ederim. o zaman bilgileri paylaşayım;

Merkez: Bursa Acıbadem
Deneme: İlk deneme
Sorun: Sebepsiz İnfertilite

Back
X