• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ne rahatsın haaa,7 saat gez,yemegide dışarda ye..ohhhh mis...bende gidip corbamı yapayım bari:43:

he valla arada bi şımartıyom kendimi..
ah canımmm bi yemek getirenin yokmu seninnn kıyamam...

Buarada iyi haber vereyim size,3 lü test sonucumuz cıktı,tüp dr muza faksladık sagolsun inceledi,herşey normal bi sorun gözükmüyo dedi:))bi parca rahatladık şükür rabbime:))

ohh şükür çok sevindim kuzum...haftasonu randevu var demiştin yarınmı gideceksin...

he valla gezeyim dimi ama aklım da topikte kalıyooo bugün abarttım biraz...
sende hala yoksun amaaaa...

süppperrrr kese göründü kalp pıt pıtlarınıda göstercek size kuzunuz inşallahhh...maşallahh...

bende bulamıyom bi bulsam güncelleyecem:9:

hoşbulduk cicim sana yazacam biyasdannn...

aminn canım yavaş yavaş opu sonrada transfer geliyoo..
Allah yardımcımız olsun...

egunal hoşgeldin... güldürdün beni gelir gelmez valla alemsin :9::9::9::9: dur bende bakayıım o zaman tekrar :9::9::9::9:

canım... gerçekten çok ama çok teşekkür ederim ilgine... birilerinin hala benim için bir şeyler yaptığını görmek çok güzel....Rabbim kalbinden geçen tüm güzellikleri gerçekleştirsin insallah....:16:patlıcanı biliyorumda mercimeği ilk defa duydum.. ama cesaretimi toplayıp dr. gitmem lazım...bir göstermediğim totom kalmıştı.. dr amca onuda görecek... ohhh.. bundan sonra anadan doğma dolaşsam fark etmez yani.. hiç mahremim kalmamış olacak...:17:

canım benim amin inşallah allahım sesimizi duyar mercimegide bi araştır nekadar güvenilir bilmiyorum ama kesin yazmış..... bence hemen cesaretini toplayıp doktora git totonuda görsün bişey olmazzz görülmeyen biyerimiz kalmadıı:D:D:D:D bu sorunları nekadar çabuk halledersen senin için okadar iyi olur bebeyin olmasında daha fazla bi engel olmasın çok öpüyorum..

Buarada iyi haber vereyim size,3 lü test sonucumuz cıktı,tüp dr muza faksladık sagolsun inceledi,herşey normal bi sorun gözükmüyo dedi:))bi parca rahatladık şükür rabbime:))
oh beeeeeeeeeeeeeeee biliyoduk ama genede içimiz rahatladı çok şükür

Skm kizlar ihh korumam canim kocam dondu annesi bugun diyrmus oh be sukur aradin beni kadina bak ya esim surekli ariyrdu yaa beni kiskanmiss cook komik ay bu kadincigi hop evine sutlamak istiyorum ama yapamamki

Skm kizlar ihh korumam canim kocam dondu annesi bugun diyrmus oh be sukur aradin beni kadina bak ya esim surekli ariyrdu yaa beni kiskanmiss cook komik ay bu kadincigi hop evine sutlamak istiyorum ama yapamamki

bugün kaynanaların günü:)))))) allah kolaylık versin size...............

:1::1: cnm takma ya boşver ... sen hamileliğin keyfini çıkar.. aşermeye başladın mı mesela? naz yapmaya başla kocana :1:

ne kayınvalideler varmış.. yatıp kalkıp şükredeyim bari :9::9:

:1::1: cnm takma ya boşver ... sen hamileliğin keyfini çıkar.. aşermeye başladın mı mesela? naz yapmaya başla kocana :1:

ne kayınvalideler varmış.. yatıp kalkıp şükredeyim bari :9::9:

Cnm bnced sukret neler var neler gicik bnm ki cook rabbim diyrmk ahlakini guzellestrsin insallh bizimki fazla kiskanc cnmbuda beni cokk rahatsz ediyr ben malesefki takiyorum iste kafaya elimde degl esimde takilma bosver dyma diyr ama 2gundr inc ince kasiklarim agiyr benim evdn uzaklastn bgun iyi geldi kizima cicler aldimrahtladim diyorum ki kizim babane seni sevincEe tukur yavrum yuzune :17:Esim dedi laf acildi yolda benim nine 94yasinda olduagzimdan aman allh korusun cikti hop diye esim basti kahkaha 30yila ben cikamamki bu kaynanala anan bakarsizE dedi ay odum koptu walla:18:

egunal hoşgeldin... güldürdün beni gelir gelmez valla alemsin :9::9::9::9: dur bende bakayıım o zaman tekrar :9::9::9::9:

bende şöle bi bakındım kaybolmuş sankiii...bütün gün yoktum ya bi de not ederim mutlaka bu kez etmemişim kaybolup gitti listeler:9:

2305 te bir adet bulunmuştur egunalcim :1: sonrasında varmı bilmiorum ama :53:

saol kuzummm pek hayra geçti...sonrasında olması lazım dün 2 kere güncelledim diye hatırlıyomm ama neyse ben o listeden devam ettiririmmm:9:

kaynana diyen diyeneee...
kıskançlık olmasa kaynana diye bişi olmazdı zaten...
oğluna ortak geldin cicim...
bi de hamilesin ee kadın orta yerinden çatlamazmııı...

bugün kaynanaların günü:)))))) allah kolaylık versin size...............

Evt cnm yaa allh kolaylikversin ben aslinda cok tersimdir ama esimin hatrina sesimi cikarmiyorum cnm esim uzuluyr cunki bnm anasi sureklidua ediyr ya korkuyr kalbini kirmktan o zamn isi ters gidermis :19:Zor yani neyse

Cnm bnced sukret neler var neler gicik bnm ki cook rabbim diyrmk ahlakini guzellestrsin insallh bizimki fazla kiskanc cnmbuda beni cokk rahatsz ediyr ben malesefki takiyorum iste kafaya elimde degl esimde takilma bosver dyma diyr ama 2gundr inc ince kasiklarim agiyr benim evdn uzaklastn bgun iyi geldi kizima cicler aldimrahtladim diyorum ki kizim babane seni sevincEe tukur yavrum yuzune :17:Esim dedi laf acildi yolda benim nine 94yasinda olduagzimdan aman allh korusun cikti hop diye esim basti kahkaha 30yila ben cikamamki bu kaynanala anan bakarsizE dedi ay odum koptu walla:18:

:1: takmamaya çalış tatlım sen yinede.. bebeğini düşün .. Allah herkesi bildiği gibi yapsın boşver :54:

bende şöle bi bakındım kaybolmuş sankiii...bütün gün yoktum ya bi de not ederim mutlaka bu kez etmemişim kaybolup gitti listeler:9:

saol kuzummm pek hayra geçti...sonrasında olması lazım dün 2 kere güncelledim diye hatırlıyomm ama neyse ben o listeden devam ettiririmmm:9:

rica ederim canımcımmm :16:

benn kaçıyorum kızlar.. başımın ağrısı tuttu yine.. birde ateşim var gibi hasta olmasam bari :44:
iğne zamanımda yaklaştııııı.... öptüm hepinizi kocaman... yarın doktordan sonra görüşürüz... :3:

Cok haklisin cnm cok ama bn daha bu kadin gidene kadar cok agritrm basinizi rabbim serrinden korusun evladimida benide dua edin bana seninkide gorucez cnm hamile kalinca gecen yillr bebegim olmuyr diye ugrasiyrdu anneme bi de a goturun sorunu var diye soyleniyordu buzimki oxford mezunuda. Pek bilgili oglu kisir degilmis :9:Oh simdi aradim bi geliyrz sofrayi hazirla diye sesi gitti odu. Kopuyr is yapmaya yasasin kotuluk:64::64:

Cok haklisin cnm cok ama bn daha bu kadin gidene kadar cok agritrm basinizi rabbim serrinden korusun evladimida benide dua edin bana seninkide gorucez cnm hamile kalinca gecen yillr bebegim olmuyr diye ugrasiyrdu anneme bi de a goturun sorunu var diye soyleniyordu buzimki oxford mezunuda. Pek bilgili oglu kisir degilmis :9:Oh simdi aradim bi geliyrz sofrayi hazirla diye sesi gitti odu. Kopuyr is yapmaya yasasin kotuluk:64::64:

:1: takmamaya çalış tatlım sen yinede.. bebeğini düşün .. Allah herkesi bildiği gibi yapsın boşver :54:
rica ederim canımcımmm :16:
benn kaçıyorum kızlar.. başımın ağrısı tuttu yine.. birde ateşim var gibi hasta olmasam bari :44:
iğne zamanımda yaklaştııııı.... öptüm hepinizi kocaman... yarın doktordan sonra görüşürüz... :3:

ateşli hatun olmak zor tabiii:9:
tamam kuzum yat sen...daha yatıp kalkıp şükretcen yaaa...(kaynanalar yüzünden)

kız benim kaynana ben istemezsem gelemez banaaa...
bi de hamile kalacam ve canımı sıkmasına izin verecem hııhhh totomun kenarı kurban olsun o banaaa:9:
klasik seriden üretim bi kaynanan var :9:
bir an önce kurtulmanı diliyorum canım...
sakın ama sakın cahil insanların lafları ve hareketleriyle canını sıkma koskoca kadın bu saatten sonra değişmez...

Back
X