Buarada iyi haber vereyim size,3 lü test sonucumuz cıktı,tüp dr muza faksladık sagolsun inceledi,herşey normal bi sorun gözükmüyo dedi:))bi parca rahatladık şükür rabbime:))
çok güzel bir haber.. gözünaydın..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buarada iyi haber vereyim size,3 lü test sonucumuz cıktı,tüp dr muza faksladık sagolsun inceledi,herşey normal bi sorun gözükmüyo dedi:))bi parca rahatladık şükür rabbime:))
Ne rahatsın haaa,7 saat gez,yemegide dışarda ye..ohhhh mis...bende gidip corbamı yapayım bari![]()
Kizlar ben uzanayim biraz, hafif sancim var, optum hepinizi..
he valla gezeyim dimi ama aklım da topikte kalıyooo bugün abarttım biraz...
sende hala yoksun amaaaa...
süppperrrr kese göründü kalp pıt pıtlarınıda göstercek size kuzunuz inşallahhh...maşallahh...
bende bulamıyom bi bulsam güncelleyecem
hoşbulduk cicim sana yazacam biyasdannn...
aminn canım yavaş yavaş opu sonrada transfer geliyoo..
Allah yardımcımız olsun...
canım... gerçekten çok ama çok teşekkür ederim ilgine... birilerinin hala benim için bir şeyler yaptığını görmek çok güzel....Rabbim kalbinden geçen tüm güzellikleri gerçekleştirsin insallah....patlıcanı biliyorumda mercimeği ilk defa duydum.. ama cesaretimi toplayıp dr. gitmem lazım...bir göstermediğim totom kalmıştı.. dr amca onuda görecek... ohhh.. bundan sonra anadan doğma dolaşsam fark etmez yani.. hiç mahremim kalmamış olacak...
![]()
oh beeeeeeeeeeeeeeee biliyoduk ama genede içimiz rahatladı çok şükürBuarada iyi haber vereyim size,3 lü test sonucumuz cıktı,tüp dr muza faksladık sagolsun inceledi,herşey normal bi sorun gözükmüyo dedi:))bi parca rahatladık şükür rabbime:))
Skm kizlar ihh korumam canim kocam dondu annesi bugun diyrmus oh be sukur aradin beni kadina bak ya esim surekli ariyrdu yaa beni kiskanmiss cook komik ay bu kadincigi hop evine sutlamak istiyorum ama yapamamki
Skm kizlar ihh korumam canim kocam dondu annesi bugun diyrmus oh be sukur aradin beni kadina bak ya esim surekli ariyrdu yaa beni kiskanmiss cook komik ay bu kadincigi hop evine sutlamak istiyorum ama yapamamki
cnm takma ya boşver ... sen hamileliğin keyfini çıkar.. aşermeye başladın mı mesela? naz yapmaya başla kocana
ne kayınvalideler varmış.. yatıp kalkıp şükredeyim bari![]()
egunal hoşgeldin... güldürdün beni gelir gelmez valla alemsindur bende bakayıım o zaman tekrar
![]()
2305 te bir adet bulunmuştur egunalcimsonrasında varmı bilmiorum ama
![]()
bugün kaynanaların günü:)))))) allah kolaylık versin size...............
Cnm bnced sukret neler var neler gicik bnm ki cook rabbim diyrmk ahlakini guzellestrsin insallh bizimki fazla kiskanc cnmbuda beni cokk rahatsz ediyr ben malesefki takiyorum iste kafaya elimde degl esimde takilma bosver dyma diyr ama 2gundr inc ince kasiklarim agiyr benim evdn uzaklastn bgun iyi geldi kizima cicler aldimrahtladim diyorum ki kizim babane seni sevincEe tukur yavrum yuzuneEsim dedi laf acildi yolda benim nine 94yasinda olduagzimdan aman allh korusun cikti hop diye esim basti kahkaha 30yila ben cikamamki bu kaynanala anan bakarsizE dedi ay odum koptu walla:18:
bende şöle bi bakındım kaybolmuş sankiii...bütün gün yoktum ya bi de not ederim mutlaka bu kez etmemişim kaybolup gitti listeler
saol kuzummm pek hayra geçti...sonrasında olması lazım dün 2 kere güncelledim diye hatırlıyomm ama neyse ben o listeden devam ettiririmmm
kaynana diyen diyeneee...
kıskançlık olmasa kaynana diye bişi olmazdı zaten...
oğluna ortak geldin cicim...
bi de hamilesin ee kadın orta yerinden çatlamazmııı...
Cok haklisin cnm cok ama bn daha bu kadin gidene kadar cok agritrm basinizi rabbim serrinden korusun evladimida benide dua edin bana seninkide gorucez cnm hamile kalinca gecen yillr bebegim olmuyr diye ugrasiyrdu anneme bi de a goturun sorunu var diye soyleniyordu buzimki oxford mezunuda. Pek bilgili oglu kisir degilmisbende şöle bi bakındım kaybolmuş sankiii...bütün gün yoktum ya bi de not ederim mutlaka bu kez etmemişim kaybolup gitti listeler
saol kuzummm pek hayra geçti...sonrasında olması lazım dün 2 kere güncelledim diye hatırlıyomm ama neyse ben o listeden devam ettiririmmm
Cok haklisin cnm cok ama bn daha bu kadin gidene kadar cok agritrm basinizi rabbim serrinden korusun evladimida benide dua edin bana seninkide gorucez cnm hamile kalinca gecen yillr bebegim olmuyr diye ugrasiyrdu anneme bi de a goturun sorunu var diye soyleniyordu buzimki oxford mezunuda. Pek bilgili oglu kisir degilmisbende şöle bi bakındım kaybolmuş sankiii...bütün gün yoktum ya bi de not ederim mutlaka bu kez etmemişim kaybolup gitti listeler
takmamaya çalış tatlım sen yinede.. bebeğini düşün .. Allah herkesi bildiği gibi yapsın boşver
rica ederim canımcımmm![]()
benn kaçıyorum kızlar.. başımın ağrısı tuttu yine.. birde ateşim var gibi hasta olmasam bari :44:
iğne zamanımda yaklaştııııı.... öptüm hepinizi kocaman... yarın doktordan sonra görüşürüz...![]()
Cok haklisin cnm cok ama bn daha bu kadin gidene kadar cok agritrm basinizi rabbim serrinden korusun evladimida benide dua edin bana seninkide gorucez cnm hamile kalinca gecen yillr bebegim olmuyr diye ugrasiyrdu anneme bi de a goturun sorunu var diye soyleniyordu buzimki oxford mezunuda. Pek bilgili oglu kisir degilmisOh simdi aradim bi geliyrz sofrayi hazirla diye sesi gitti odu. Kopuyr is yapmaya yasasin kotuluk
![]()