güzel egunal biraz ilginç gelmişdi merak ediyodum anlamınıda öğrendiğm iyi olduerdinç+gülden+ünal = egunal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel egunal biraz ilginç gelmişdi merak ediyodum anlamınıda öğrendiğm iyi olduerdinç+gülden+ünal = egunal
çok kısa ve açıklayıcı olmuşşşşşş![]()
gercektennnnnnnnnnnnnn çok güzel ve ilginç inşallah rabbim hayalleri kurduğun herşeyi gercekleştirirBenimki ikramaya ikra benim lise yıllarımdan beri kullandığım ismim gibi birşey anlamı da özelliği de beni cezbetmişti...ikra Alak suresinin ilk ayeti kerime si yani kuran ın ilk inen ayet i kerimesi oku demek ben bir kitap kurduyum kendimi bildim bileli okurum maya ise asıl servet öz anlamlarına geliyor hep bir kızım olacağı hayali kurdum bu da onun ismi inşaallah...böyle işte
neden akasya peki akasyanın senin için bir anlamı mı var onu soruyoruz delüüüüüüüü
güzel egunal biraz ilginç gelmişdi merak ediyodum anlamınıda öğrendiğm iyi oldu
evet giderdim ve mutlu oldummmmmmmmmmerakını giderdiğime sevindimmm![]()
kız nereye gidiyosun bizi bırakıpkızlar ben çıkar.... karşısı kalabalıkmış gidip koca göbeğimle katılayım onlara:)))))))
kızlar ben çıkar.... karşısı kalabalıkmış gidip koca göbeğimle katılayım onlara:)))))))
eeee başka kimse yazmayacakmı lotus seninkinin anlamı neyyyyyyy
bende komşuya geçcem birazdannn...sonra buluşuruz topikteeee![]()
gercektennnnnnnnnnnnnn çok güzel ve ilginç inşallah rabbim hayalleri kurduğun herşeyi gercekleştirir
nick sorulmuş..bende tam 1.tüpe başlarken kkyı geriden değilde içeriden takip edeyim artıkın deyip üyeliğe karar verdim..bi iki bişey yazdım kabul etmedi sonrada eşimin isminin sonharflerini şifreledim öle oldu...kader ismini sevmem ama tahmin edip kadercim diyen çok oldu...facede biliyonbuz buraya ismimi yazmayım benn![]()
Senin ne guzel komsularin var ya masallah her gun birindesin:))aman nazar degmesin.ben bizim binadaki komsulari hic tanimiyorum bile![]()
egunal senin biara teyzeler vardı gelicez diyoalrdı onlaramı gidiyon yoksa kankamı oldunuzz![]()
şükürler olsun 4.kez hamileyim inşallah bu sefer vaktinde doğurabilirim bebeğimi sonucum 254.7![]()
yok tatlım henüz hiçbişey almadım... sanırım 7.aydan öncede almıcam... aklıma bile getirmek istemiyorum ama 7.ayda riskli bir ay.... eşimde böyle istiyo kafanda belirlersin çıkar bir anda herşeyini alırız diyo...... ama o kadar güzel şeyler varki insan hakkatten dayanamıyo
sağlıkla gelsinde bebişlerimiz her eksikleri alınır elbet.....