günaydıınnnnn

kaç sayfa okudum beğene beğene ee bi selam verelim..enson bi hışım ikramayanın kaynana mevzusuna el atmıştım dahada giremedim...

gece yatmazlar sabah kalkamazlar sizi...benim kociş öğretmen ama c.tesimizde dolu kurs veriyo şimdi çıktı azda geç kaldı bana kızarak gitti allahtan karnını doyurdu..bende şimdi yalnızlığım ve ben kahvaltı yapıcam hiç te sevmem tek başıma gelinde yapalım kızlarrr..süslenip vakit kaybetmeyin ben servis açıyom bileee..pijamalarla dökülün ekranın içindenn

senaryo konusu egunale yakın bendede var..zaten gece içli içli konuşmuşunuz

EGUNAL.canım bu kez anne olucaksın inşaallah neden olmasın heee hem herşey yolunda başladı hem tedavin güzel sonlancak hem farklı tedavi uygulanıyooo inş. kalkıt engeller rabbimde ol diyecek bukez olucak yaa ben bunu çok istiyom dua ediyommmm

nupelda ve funda...sizede rabbim tez zamanda naisp etsin,kocalarımızla yüz göz daha fazla olmayalım inş...
bazen canım yandığınd açok dua ettim bian önce kalayımda benimde adama mudaram olmasın kızgın olduğumda dedim valla...benim eşimde biş yok ama yineden ben bitkisel kullanırken harekete kaliteye iyi olur diye 2kere zorla keçiboynuzu içiridm ve abrttıkları kadarda yok yaa biz zehir içiyoz yanii..buay hergün bi bardak hayıt içiyom zehir resmen ama bebeğim varsa sonunda her otu yerim benn

neyse içmeyince bende kıtır kıtrı yeyip bitirdim keçileriii

sabır canlarım....bu ne yaa güya alıntı yapmadım beğendim topiği yarım sayfa daha ilertettim aferin bana ..aç karnına çenem düştü gideyim artıkk karnımı doyurayım aman haftasonu adam akşama kadar yok pufffff

bende bebiş hayallerim serisine devam ederim yalnızken