• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet bu hafta sonu bile kale center da buluşabilirdik ama canısının arkadaşının nişanı için esgeçtik yani biz herhafta sonu müsaitiz kendisi haftasonları karşıya geldiği için hiç sorun değil taaamm mı!!! kıskançlar kızım bunlar biz buluşuca dedik yaaa hemen kaşla göz arası gizli saklı buluşmuşlar aaaaaayyyyyyyyyyy hiç de bilem çatlamadık...
havanı sevsinler fıstığım senin gibi olsam tabii atarım havamı..ben dobiş olalı havam felan kalmadı...eski hatun olsaydım ..kaynanam ben,i eziklemezdi değil mi?..çok saldım kendimi ama eski fit halime dönecem en kısa zamanda tedavim uzarsa fitness e gtmeyi planlıyorum plates milates ne varsa yapacağım inşaallah..:1::1::1::1::8::8::8::8::21::21:

gece arkamdan atıp tutmuşsun hemen cevap hakkımı kullanayım:9:
biz kıskanç değiliz sadece reklam yapmadık...
hem izmirliler hem istanbullular kaç aydır aralıklarla hadi buluşuyoruz diye ilan ettiniz biz size bişi dedikmi..
gözümüze gözümüze soktunuz buluşma yazılarınızııı...
hem siz buluşsaydınız biz memnun olurduk sadece kıskanmazdık...
akasyayla hadi buluşalım dedik ve 2 güne buluştuk...
sonrada size söledik gösterdik...
gizlesemiydikkk:9: sizsiniz kıskanççç bi keremmmm:9:
şaka bi yana gerçekten buluşmanızı çok istiyorum ve bende gelebilmek isterdim...
bi şekilde gelicem ama 22 nisanda olmaz çok geçerli bi bahanem var transferim olmuş evde yatıyor olacam..
gelelim kaynan olacak kadına...
sana kurban olsun o bi kere...kilo dediğin nedir istedikten sonra verilir...çok mu değer veriyorsun onun düşüncelerine bırak ezik fikirleriyle kaderine terk et onu..

canım sabahtan berı 4-5 kere gırıs yaptım nedenını bılmıyorum ama oyle olursa ben gıreme devamlı buraya bakmıyorumkı hanı....
bende dun yogundum bugunde yogunum ıhracatımız var buda atıyor devamlı ...

suan duzeldı gıbı sankı canımm..takılmıyo bakalımm..acabaa yoğunluktan mı anlamadım vallahii...

kızzz günaydınn..dün buyuk buluşma gerçekleşmiş hee..giderkende sölemiyon hee aşk olsunn..:9: bu aradaa o resimleri bizde görmek istiyoz amaaaaa:19:

eveettt gerçekleştiiii...
sölemeyelim gelince yazarız dedik...
bildirimlerine bakarmısın...

amınnnnnnnnnnnnnnnn canım benımmmmm ....
agrın varmı bugun nasılsınnnnnnnnnn

daha iyiyim şekerimmm...
ilerleyen saatleri bilemiyorum tabiii...
dişi kartalım benim bu arada gökyüzündeki kartak resmine bayıldım...
bulut ve kartal...

:42:Arkadaşlarımm daha önce yazdım ama görmeyenler olabilir bundan sonra listelerimizi güncel haliyle topiğimizin ilk sayfasında görebilirsiniz...:42:

daha iyiyim şekerimmm...
dişi kartalım benim bu arada gökyüzündeki kartal resmine bayıldım...
bulut ve kartal...

aman ıyı ol hayatımmmmm....
agrımayacak ılerıkı saatlerdede....
sagol cancagazım sendende ankarada mac olunca beklıyorum kuzummmm ama senın es cımbomlu gotururmukı...

aman ıyı ol hayatımmmmm....
agrımayacak ılerıkı saatlerdede....
sagol cancagazım sendende ankarada mac olunca beklıyorum kuzummmm ama senın es cımbomlu gotururmukı...

gidiyoruz canım zaten hem cimbom hem bjk maçlarına ama foto çekmek niyeyse aklıma gelmemiş:9:
gerçi bu sene maçlara gidemedik...yeni sezona inşallah...
çok eski resmlerim var onları göstertmem...

gidiyoruz canım zaten hem cimbom hem bjk maçlarına ama foto çekmek niyeyse aklıma gelmemiş:9:
gerçi bu sene maçlara gidemedik...yeni sezona inşallah...
çok eski resmlerim var onları göstertmem...

ne guzel ısteeee cnm cek resmı neyi unuttunkı aaaaaaaaaa
ben bır daha gıtsem gene cekerımmm hep cekerım ben severım resım cekılmeyıııı:9::9:
ıns canımmmmmmmmmm.
yaaa neden koy bır ıkı bakım sonra sılersın kuzu yaaaaaa
eskı olsun yenı olsun bız kartalıceyız her halımız on numaraaaaaaaa

Son düzenleme:

daha iyiyim şekerimmm... :9:

dişi kartalım benim bu arada gökyüzündeki kartak resmine bayıldım...
bulut ve kartal...

anlaşıldııı TAMAMM....

mj attım sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tmm bebişim yeni gördüm yaa hemen cvp yazıcığımm sanaaa :1:

Günaydın kızlar .umarım herkes iyidir.bu arada bir Ankara buluşması olmuş galiba.ne güzel Burdaki arkadaşlığı dışarıda da surduruyosunuz kıskandım valla .

Back
X