• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınlarrr hepinize :)
topikleri gezerken sizi buldum ben tüp bebek denedim hamile kaldım fakat
20 haftalıkken kalbi durdu ve dogurdum sakın canınızı sıklmak için yazmadım
şimdi dondurulmuşlarla denedim transferimin 5 günü ve ben hiç bişey hissetmiyorum
ara ara adet agrılarım oluyo geçenki tüp bebegimle bagdaştırmak istiyorum ama onda kabız oldum sürekli karın
şişliginden hiç bişey hatırlamıyorum aranızda donmuşlarla hamiş kalan varmı bana umut olucak :)
bu arada 8 yaşında allahım bagışlarsa sıpam var :)

canım ben dondurulmuşlarla hamile kaldım benim tam hatırlamıyorum ama 6. gün yada 7. gün ağrılarım olmuştu ve yerleşme kanamam olmuştu.ben ozaman bilmediğim için adet olucam sanmıştım meğersem bebişlerimin tutunma kanamasıymış.ama sen genede belirti arama bence pozitif ol.Allah çocuğunuda size bağışlasın :)

kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu hafta allahın izniyle keseyi görmeye gitcez ama ağdaya gidip gitmemek arasında karasızım zararı olurmu yada epilasyon aletinimi kullansam bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

canım ben ilk 3 ay ağda yada yapmadım jiletle hallettim ama sonrasında ağdaya döndüm .ama benim ilk üç ay düşük tehlikem var dı.

Kızlar herkese selam.. Dün geceden beri inanılmaz bir kasık ağrısı başladı sabah daha da şiddetlendi.. Acile gitmeyi düşündüm neyse ki şimdi biraz hafifledi..:43: Çok fenaydı çookk.. sizler nasılsınız?

çokk şükür iyiyiz. Allahım hep böyle gitmesini nasip eder inşallah..... Pazartesii Oğluşumu görecem ve detaylı ultrasona gireceğiz....

zor günlerden sonra rabbim bi daha kötü gün yaşatmasın ve sağlıkla kucağına al oğluşunu...
pazartesi büyük gün demek detaylı buluşcaksınız ana oğul ne güselll...

Kızlar herkese selam.. Dün geceden beri inanılmaz bir kasık ağrısı başladı sabah daha da şiddetlendi.. Acile gitmeyi düşündüm neyse ki şimdi biraz hafifledi..:43: Çok fenaydı çookk.. sizler nasılsınız?

geçmiş olsun canımm..
kırmızılar gelmeye çalışıyooo belli ama niye böle sancın oldu anlamadım...

Bnde o gunden beri umutluyum AMA ins bosa cikmaz. Ins kirmizilarin bi an once gelir gider ve bida da uzun bi sure gelmez. Opuyorum kocaman seni :16:

inşallah canım..
Rabbim yüzümüze baksın güldürsün bizi artık...
bende seni cocaman öpüyoyum..

zor günlerden sonra rabbim bi daha kötü gün yaşatmasın ve sağlıkla kucağına al oğluşunu...

geçmiş olsun canımm..

inşallah canım..

sağol hayatım kırmızılar değil 17 Nisan gibi gelecek. Bende ne olduğunu anlayamadım o kadar şiddetli bir ağrı çektim ki kistim falan da yok umarım idrar yolu değildir :18:

serabımmmmm

canım epilasyon aleti kullanma. ağdaya da gitme derim. hijyen açısından... ben steril pudralı ya da pudrasız eldivenler var ya onlarla işimi görüyorum :18:

geçmiş olsun canımm..

inşallah canım..

bundan sonra artıkk kötü birşey çıkmaz demii? sonucumuz temizdi. ultrason da inşallah sorub çıkmazz

Biz Dr a gittik bebeğim şükür. Rabb'ime. Çok iyi birazcık gerildik. Prensesmle ah ah ne varki gerilmesek mutlu mutlu geçinip gitsek ben uzanıyorum kızlar öptüm hepinizi
canım bebişin iyi olduğuna çok ama çok sevindim bizde seni öpüyoruz

selam canım..tam cıkıyodum seni gördüm,selam vermeden gitmiyim dedim..son gelişmelerini takip edemedim,inş.iyisindir..:34:
sağol canım aadaşım napalım işde aynı eşim iğne kullanuyor dua et ne olur raabım bana ve burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin

biz isteseydik ikramaya ile yarın buluşurdukkkk bikeremmmmm..Biz kalabalık olalım istedikk ondan 22 nisan dedikk hemmmm..Ne bu havalarrrrrr yaneeeeeee:51::51::51::51::51::51::51::51:
bende katılmayı düşünüyorum ama ogün düğnüzm var gelmeye çalışırım inşallah

Kocacım çağırıyooo neden acabaaa:17:
bi bakayım sanırsam gelemem hepimize iyi geceler olsunnn hatta sabahlar olmasınnnn:21:
neden acaba :1::1::1::1::1:

eski dostlarrrr esskii dostlaaaarrr..zuzu,karasu,avukat,egunal,ikramaya biri daha vardıııı yaaaa unuttummmm:18::18::18::18::18:
aşk olsun :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::14::14::14::14::14:

sağol hayatım kırmızılar değil 17 Nisan gibi gelecek. Bende ne olduğunu anlayamadım o kadar şiddetli bir ağrı çektim ki kistim falan da yok umarım idrar yolu değildir :18:

idrar yolu olabilir canım..bende ilk evlendiğim sene öyle bi kasık ağrısıyla hastanede buldum ki kendimi idrar yolu iltihabı enfeksiyonu ne ararsan vardı yanii...hemen antibiyotik ve fitil verdi daktır bi daha da bişi yaşamadım..aman dikkat et tedavi öncesiii...

idrar yolu olabilir canım..bende ilk evlendiğim sene öyle bi kasık ağrısıyla hastanede buldum ki kendimi idrar yolu iltihabı enfeksiyonu ne ararsan vardı yanii...hemen antibiyotik ve fitil verdi daktır bi daha da bişi yaşamadım..aman dikkat et tedavi öncesiii...

Aman Allah korusun evet aksilik olmasın Allahım tam kendimi hazırlamışken:50:

ama ben hangi birinize yetişeyim baktım sabah olmayanların içinde sen yoktun kii çok şükür senden haber aldık bugün o yüzden sormak aklıma gelmedi..sen ne alıngan oldun bakiimm bu ara...

bundan sonra artıkk kötü birşey çıkmaz demii? sonucumuz temizdi. ultrason da inşallah sorub çıkmazz

çıkmaz Allahın izniyle...
pazartesi de herşeyin yolunda olduğunu resmişleştireceksin ve işte o zaman kocaman bir ohhhhh çekip rahatlayacaksın...
amniyosentez bence bi çok şeyi belli eden bi sonuçtu o yüzden de herşey yolunda maşallah öylede devam edecek..

Canım arkadaşımız gezmedeler bugün...
Akşama gelecekmiş merak edenlere....

ama ben hangi birinize yetişeyim baktım sabah olmayanların içinde sen yoktun kii çok şükür senden haber aldık bugün o yüzden sormak aklıma gelmedi..sen ne alıngan oldun bakiimm bu ara...

pazartesi de herşeyin yolunda olduğunu resmişleştireceksin ve işte o zaman kocaman bir ohhhhh çekip rahatlayacaksın...
amniyosentez bence bi çok şeyi belli eden bi sonuçtu o yüzden de herşey yolunda maşallah öylede devam edecek..

inşallahh canım benimmm inşallah...

canım sıkılıyo evlendim evleneli rüyamda ilk defa kendimi hamile olarak gördüm kendimi buda beni baya sarstı
:19::19::19::19::19::19::19::19:herkese iyi sohbetlerrrrrr

Son düzenleme:
tünaydınlarr ben geldiiimmmm kahvaltımı yapıppp :56: nasılsınızz canlarrr

günaydın esinnncimm...
evet güzel bi buluşma olduu...ankaradaysan bi dahakine sen de gel canım...

Günaydın için biraz geç oldu ama ben tünaydın diyeyim artık:1:Evet canım ben de ankaradayım tabiki isterim sizlerle görüşmeyi.Birbirimizi daha iyi anlayabileceğimizi düşünüyorum.Sonuçta yaşadıklarım aynı.Süper olur yani...

Back
X