Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum canım zaman zaman koyvererebiliyoruz ama anlık olsun hemencik pozitife bağlayalım inşşşşş![]()
canım benımm çok sağol ya rüyamda ben tüp bebekle hamile kalmışım çok az kanamm var iş yerine rapor gönderiyorum acayıp şekilde batmalrım oluyo dedim allahım bu ne güzel bir duygu onu hissettim ve çok kötü oldum kalktım aklım hep o an gözümün önünde şuan hamile arkadaşların ne kadar şanslı olduklarını düşündüm (yanlış anlamayın)sadece ben saniyelik hisstim beni çok sarstı sizin sürekli içinizde rabbim akadar büyükki burdaki arkadaşlarıma ve bana da nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn
yok canım atmıyorum ya ben seni çok seviyorum canım arakadşım kırdıysam özür dilerim
ay insan saniyelik bile görse çok etkileniyo ben bebişimi içimde hissettimmmmmmmm
canım iyi olmana çok ama çok sevindimara ara gir bize haber ver
maşallh canım![]()
kızlar ben çıkıyorumm az iş-güç yapayımm yiterrr bu kadar molahadi kalın sağlıcakla , hoş sohbetler hepinze
![]()
ecrinim hoş geldin nasılsın cnm![]()
vlaa yaaaa....ayıp ayıp![]()
ıyıdır canım sen nasılsınnnnn
aynen kuzummmmmmmmmm
ecrinn şifaa çoooooktann gittii bebişş![]()
ya bu millet nerde acaba kii????facebooktalarmı kii ala alaaaaNe ayıpp dim ecrinn
![]()
ya cnm ısım vardı patron geldı yanım akıza cvp yazamadım bu sırada onun blogunu ıncelıyordum ....
Evet haklısın cnm cok ayıp valla
inşallah canım hepimiz hamiş olacağızz çok az kaldıaynen şekerım haklısınn umarımm bızde hamiş kalırızzz...
aaa ne güzel rüya canım demii yaaa ne kadr güzell duygular bunlarr allahım en kısa zamanda bızede yaşatsınnn...
tmm tatlım kolay gelsinn sanaaaaaa....cok yorma kendını
Rabbim daim etsin canımıyıdır canım sen nasılsınnnnn
gittim geldim şimdi hemen gidicemecrinn şifaa çoooooktann gittii bebişş![]()
bloğumu beğendinmi daha çok doldurmadım içiniya cnm ısım vardı patron geldı yanım akıza cvp yazamadım bu sırada onun blogunu ıncelıyordum ....
Evet haklısın cnm cok ayıp valla
35İZMİR,SU,ESİN hu kızlarr ndn yazmıyonuz yaa..ecrınlen ıkımızz ayıplayıp duruyoruz mılletı hehe![]()
inşallah canım hepimiz hamiş olacağızz çok az kaldı
Rabbim daim etsin canımbende daha iyiyim diğer günlere göre
gittim geldim şimdi hemen gidicem
bloğumu beğendinmi daha çok doldurmadım içinihem acemiyim yavaş yavaş gelişir orda bişiler
![]()
delıyız bız kuzu
ınceleyemedım kuzum patron geldı ıste aksma aevden bakcam....
amın canım ıns hepımızın ıyılıgını gorelımmmmm
inş. hemen gel demezler,çok uzağız biz çünküü.. neyse napar eder gideriz tabi..
ama galiba büyük ihtimal cuma olacak sankimm
Allah kabul etsin ibadetini canım..
allah kabul etsin cnm bende namaza başladım bakalımm hayırlısıı... :)
tatlımmmm... iyiymm nolsunnn ...sen nasılsınnn ...
senın haberlerını okuyorum...
adet başlamış daha ...
çok uykum var gozlerım kapanmak uzere... bıde havada güzelll bayılecmmmmm![]()
netim yavaşlamıştı o arageldim canişler nasılsınız
![]()
kızlar merhaba, çok şükür keseyyi gördüm bugün haftaa carsamba kalp atısı için gidicem inşallah, Rabbim hepimize kucamıza almaı nasip etsin.
canım benımm çok sağol ya rüyamda ben tüp bebekle hamile kalmışım çok az kanamm var iş yerine rapor gönderiyorum acayıp şekilde batmalrım oluyo dedim allahım bu ne güzel bir duygu onu hissettim ve çok kötü oldum kalktım aklım hep o an gözümün önünde şuan hamile arkadaşların ne kadar şanslı olduklarını düşündüm (yanlış anlamayın)sadece ben saniyelik hisstim beni çok sarstı sizin sürekli içinizde rabbim akadar büyükki burdaki arkadaşlarıma ve bana da nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn
yok canım atmıyorum ya ben seni çok seviyorum canım arakadşım kırdıysam özür dilerim
ay insan saniyelik bile görse çok etkileniyo ben bebişimi içimde hissettimmmmmmmm
canım iyi olmana çok ama çok sevindimara ara gir bize haber ver
maşallh canım![]()