• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aşşkısııııı,ecrinn elma istediydiniz pazardan aldım gelldimmmmm.Nasıl yicezzzzzz:5::5::5::5::5: Varmı bir değişiklikkkk..selocannn girdimi netee opusu olmuşmuuuu??? Öpüyorum hepiniziiii..Bu arada gülmeyin ama kendime oyuncak bebek aldım dayanamadımm..Gözümün önünde dursun dedimm belki hormonlarımm kendine gelirrrrr:9::9::9::9::9:Eki Görüntüle 381974

bayıldım ben ona tombik tombik :52::52::52::52:

herkese merhaba kızlar, nasılsınız ;

bu arada mavielle hamileymişşşş:nazar::nazar::nazar::nazar:vçok sevindim. Benim de tedavideki 3. günüm; acaba kaçıncı gün yumurtalar toplanır :18:

merhba ekimce, tesadufen senınde eurofertılde tedavı oldugunu gordum bende orda tedavıye basladım... nasıl buldun merkezi ???

selam canım.nasılsın?görüşemedik epeydir??bebegine bayıldım buarada:9:iyi düşünmüşsün belki hormonlara iyi gelir inşşş...:))rabbim sana onun canlısını kucagına almayı nasip etsin arkadaşım..

merhaba,

nasılsınız ?2 gündür çok yogunum sayfayı açıp birkaç yazı okuyorum ama cevaplamak nasio olmuyordu.
benim merak ettiğim ne biliyor musunuz ? özellikle egunal

son doktora gittiğimde ultrasyonla baktı ve bisonraki adetinin 2. günü gel tedaviye başlayalım dedi.nisan 26-27 gbi olacam. ben bu tarihte gittiğimde nasıl başlıyor. direk iğne ilaçlarla ultrasyonla takibe alıp yumurtalar büyür büyümez topluyor mu:)
kızlar cahilliğime verin ilk tüpüm :) heyecanla bekliyorum zaman geçmiyo yaa..

aa sorcan tabii şekerim...
adetin 2.günü gidiyorsan demekki kısa protokol olacak o gün hormon değerlerine bakılır kanda ve ultrason yapılır...aynı gün ya da bi sonraki gün iğnelere başlarsın...27 nisan da adet olsan herşey yolunda giderse maksimum 7 mayıs gibi yumoşların toplanır...3.gün tranferi yapılırsa 10 mayıs gibi 5.gün transferi olursa 12 mayıs gibi bebeklerini göbişine yerleştirirsin...12 gün sonrada test günü ve hamilesinnn:16:

selam canım.nasılsın?görüşemedik epeydir??bebegine bayıldım buarada:9:iyi düşünmüşsün belki hormonlara iyi gelir inşşş...:))rabbim sana onun canlısını kucagına almayı nasip etsin arkadaşım..

Aminn 3 kalpliiiiimm bennimmmmmmmm..Aynen öyle vallaaa ohh şükür kavuşturanaaaa..Sen iyisinn okuyorumm hayırlı haberini aldığında yazdım ama karşılaşamadık bir türlüü..Aynen canım yaaa bu hormonlarımın acilen en azından kendi psikolojim içinn düzelmesii gerekkliii Rabbim önce sabırr sonrada sağlığımla birlikte bebişimi göndersinn inşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam canım,ALLAH kabul etsin ibadetlerini,dualarını inş..akşam ben gidince yazmışsın survıvor cu degilim de bakcak bişey yok,hiç bi tarafı tutmuyorum acıkcası..benim kociş seviyo,mustafa topaloglu için bakıyomuş:9::9:akşam nöbetciydi bende mecburen baktım artık..yuvarlanıp gidiyoruz işte..bugün hava güzel..akşama yemek yok:26:sabahtan beri totomu yayıyorum:9:kociş gelince ne olcak bilmiyorum:9:kırarım 2 yumurta yeriz napıyım:46:işte havadisler bu kadar..ne güzel iç acıcı şeyler yazdım dimi:9:

Allahrazı olsun ervacımm...
mustafa topaloğlu için bakıyooo demek ha ha haayyyy çok komik yaa...
yumurtaları çatlatma iğnesiylenmi çatlatıyon sennn:9:

Aşşkısııııı,ecrinn elma istediydiniz pazardan aldım gelldimmmmm.Nasıl yicezzzzzz:5::5::5::5::5: Varmı bir değişiklikkkk..selocannn girdimi netee opusu olmuşmuuuu??? Öpüyorum hepiniziiii..Bu arada gülmeyin ama kendime oyuncak bebek aldım dayanamadımm..Gözümün önünde dursun dedimm belki hormonlarımm kendine gelirrrrr:9::9::9::9::9:Eki Görüntüle 381974

ayyy yerim ben senin oyuncak bebeniii bayıldım yaa...
çok iyi yapmışsın almakla...
elma aldın demek ben gelene kadar beklet gelince yerimmm:9:

aa sorcan tabii şekerim...
adetin 2.günü gidiyorsan demekki kısa protokol olacak o gün hormon değerlerine bakılır kanda ve ultrason yapılır...aynı gün ya da bi sonraki gün iğnelere başlarsın...27 nisan da adet olsan herşey yolunda giderse maksimum 7 mayıs gibi yumoşların toplanır...3.gün tranferi yapılırsa 10 mayıs gibi 5.gün transferi olursa 12 mayıs gibi bebeklerini göbişine yerleştirirsin...12 gün sonrada test günü ve hamilesinnn:16:

güldenim senin bu sonsuz bilgilerine karşı önünde eğiliyorum:42: tüpçülerden daha bilgili vallaaa bu nasıl bi hesaptır yarabbimmm :1:

Kızlaarrr regl sancılarım başladııı :32::32::32:
sanki doğum sancılarım başladı der gibi oldu :9:
bu demek oluyo kiii perşembe daktırdayımmm ve diğer iğneme başlıyorumm..
sonra gelsin opu ve transfer:32::32::32:
kasıklarımın ağrısıyla kalmam inşallahhh kırmızılarıda bekliyorum burdan kendilerine duyurulur:9:

Kızlaarrr regl sancılarım başladııı :32::32::32:
sanki doğum sancılarım başladı der gibi oldu :9:
bu demek oluyo kiii perşembe daktırdayımmm ve diğer iğneme başlıyorumm..
sonra gelsin opu ve transfer:32::32::32:
kasıklarımın ağrısıyla kalmam inşallahhh kırmızılarıda bekliyorum burdan kendilerine duyurulur:9:

Hadi inş canımmmm hayırlısı ile gellsin kırmızılarrrrr...Hee bekleteyimdeeeee koksun dimiiii..

Kizlar Ben geldim opum oldu once esimi aldilar mikroteseye gerek kalmadi tesa Ile sperm Bildhalter benide Saat 12:30 opuya aldilar 12 Tane yumosum toplandi COk agrim var Ama yemek yedikten snr ilaclarimi alacam ve hemen yatacam sizi coooooook seviyorum :16:

güldenim senin bu sonsuz bilgilerine karşı önünde eğiliyorum:42: tüpçülerden daha bilgili vallaaa bu nasıl bi hesaptır yarabbimmm :1:

ah canııımmm keşke bilmeseydimm böle şeyler hiç ihtiyacım olmasaydı...kendiliğinden hamile kalan o şanslı çoğunluktan olabileseydim cahil olsaydım bu konuda...ama vardır bunda da bi hayır rabbim sizin gibi güzel insanları tanımamı istemiş...bu zor süracin en güzel yanısınız benim için:16:

Kizlar Ben geldim opum oldu once esimi aldilar mikroteseye gerek kalmadi tesa Ile sperm Bildhalter benide Saat 12:30 opuya aldilar 12 Tane yumosum toplandi COk agrim var Ama yemek yedikten snr ilaclarimi alacam ve hemen yatacam sizi coooooook seviyorum :16:

geçmiş olsun canım..
şükür atlattın opu yuda..
bundan sonrası kolay artık...
yarında döllenme haberini vereceksin bize...sonra transfer ve test günü...

ah canııımmm keşke bilmeseydimm böle şeyler hiç ihtiyacım olmasaydı...kendiliğinden hamile kalan o şanslı çoğunluktan olabileseydim cahil olsaydım bu konuda...ama vardır bunda da bi hayır rabbim sizin gibi güzel insanları tanımamı istemiş...bu zor süracin en güzel yanısınız benim için:16:

duygulandırdınn beniiiiii:43::43::43::43:

Bebise Bayildim canisi bende aynisindan bulursam alacam:16:

Ohh şükür canımmm atlattınnn opuyuuu..Hadi yarın inş hayırlı haberler gelirr bebişlerindenn..Bu gece aşşkk gecesii onlarınn..
Bebise Bayildim canisi bende aynisindan bulursam alacam:16:

Kız sana kurban olsun bu bebişlerrrrr..Alırıımmm ben sanaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16: daa nasıll ulaştırırırm orasıı meççhullll:9::9::9::9::9::9::9:

ben senin elinden gelen herşeyi yerim...çürüsede koksada...

valla bende yazarken duygulandımmm ve hala da öleyim gözlerim dolu dolu şu an...biri dokunsa fena salacak bi haldeyim:43::43::43:

oyy oyyy kıyamammm sana bennnnnn...Valla şu kendin içinde bir hesap yapp bakeemmmm kaç nisana geliyoo test tarihinnnnn..Benn yanında olmak istiommm yaaa kim beni ankaraya atsaaaaaaa...:10::10::10::10::10::10:

geçmiş olsun canım..
şükür atlattın opu yuda..
bundan sonrası kolay artık...
yarında döllenme haberini vereceksin bize...sonra transfer ve test günü...

Sagol canım benim insallah ama ben varya çok zor yürüyorum çok ağrım vardı insallah yarın daha iyi olurum

Back
X