• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canim cok mu yogun? pembe mi kirmizimi ? uzulme..

Koyu kırmızı peçete baya geldi.Kasıklarımda ağrıyor zaten.Benim hiç bir umudum kalmadı.Çok üzgünüm ne kadar kendimi olumsuza alışatırmaya çalıştısamda hiç faydası yokmuş anladım bunu.Çok üzgünüm ....

merhba ekimce, tesadufen senınde eurofertılde tedavı oldugunu gordum bende orda tedavıye basladım... nasıl buldun merkezi ???

merhaba cnm;
evet orda başladım tedaviye açıkçası çok tereddütlü başladım ama çalışma saatlerime bi tek burası uyuyordu.. Ama şimdilik bir sıkıntı yaşamadım merkezde gayet ilgililer umarım böyle devam eder.

Kızlar çok kötüyüm.Maalesef test günüm bile gelmeden kanamam başladı.Yarım saat içinde başlayan bir kasık arısıyla birlikte kanamam başladı.erken değil mi neden böyle oldu.

Canım nasıl bir kanama Doktorunu aradınmı belki bir iğne falan söyler

Koyu kırmızı peçete baya geldi.Kasıklarımda ağrıyor zaten.Benim hiç bir umudum kalmadı.Çok üzgünüm ne kadar kendimi olumsuza alışatırmaya çalıştısamda hiç faydası yokmuş anladım bunu.Çok üzgünüm ....

Hepimiz yasadik bunlari canim, Allah hayirlisini versin, cok uzulme lutfen, yine denersin. Bak ilk denemenmis daha, insallah Allahim cok bekletmez seni..

Aşşkısııııı,ecrinn elma istediydiniz pazardan aldım gelldimmmmm.Nasıl yicezzzzzz:5::5::5::5::5: Varmı bir değişiklikkkk..selocannn girdimi netee opusu olmuşmuuuu??? Öpüyorum hepiniziiii..Bu arada gülmeyin ama kendime oyuncak bebek aldım dayanamadımm..Gözümün önünde dursun dedimm belki hormonlarımm kendine gelirrrrr:9::9::9::9::9:Eki Görüntüle 381974

bebekin çook güzel ama ben biliyorum senin bebişin çok daha güzel olacak gören biblo zannedecek :16::16:

Kızlaarrr regl sancılarım başladııı :32::32::32:
sanki doğum sancılarım başladı der gibi oldu :9:
bu demek oluyo kiii perşembe daktırdayımmm ve diğer iğneme başlıyorumm..
sonra gelsin opu ve transfer:32::32::32:
kasıklarımın ağrısıyla kalmam inşallahhh kırmızılarıda bekliyorum burdan kendilerine duyurulur:9:

hadi inşallah bir an önce gelir canım benim ki bugün itibari ile geldi yarın dr gidecem allah izin verirse perşembe gonal f ve korkulu ruyam menagona başlarımmm.....

Kizlar Ben geldim opum oldu once esimi aldilar mikroteseye gerek kalmadi tesa Ile sperm Bildhalter benide Saat 12:30 opuya aldilar 12 Tane yumosum toplandi COk agrim var Ama yemek yedikten snr ilaclarimi alacam ve hemen yatacam sizi coooooook seviyorum :16:

hayırlı olsun seloooom gelsin bebişler ...... bizde seni çook seviyoruzz.....

canım beniimmm:16:
hadi sen hamilesin de duygulu geziyon bana noluyoooo anlamadım...
iğne vuruyorum,mesaj yazıyorum,kuran okuyorum,yemek yapıyorum,tv ye bakıyorum ve ben bunları yaparken çoğu zaman ağlarken kendimi buluyorum bu ara...iyide ben bu lucrini ilk tedavimde de kullandım o zaman bişi olmadıda şimdimi yan etki yaptı yaniii:43:

yarına bişeyin kalmaz canım..
yat dinlen bol bol...

canım bende öyleyimmm bi tedavim başlayacak diye seviniyorum neşe içinde şarkı söylerken gözüm doluyor ağlıyorummm çok ngereksiz şeylere bile ağlar oldum sonumu hiç iyi görmüyorum zaten karnımda hemen şişti bide dün rüyamda bebek falan görmüştüm iki hamile haberi aldım allahım evlatlarını onlara bağışlasın bizlere de versin o zengin hazinesindennn:14::14::14::14::52::52::27::37:

Kızlar ii akşamlar. Aşılamada yedinci gunüm bitio. Bugün kan testi yaptım. Sonuc 43.6 lab. Aradım yüksek olasılık tutmuş Dio. Yarın tekrar yapicam. Lütfen yorum yapın:((((

yorumlayalım canım sen hamil(esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin):16::16::16::16::16:

Kizlar herkese iyi aksamlar, bu 2 gun cokkkkk yogun gecti, malum yarin transferim var ve isyerinde herseyi duzene koyup yetistirmem gerekti. O yuzden pc basina bile oturamadim dogru duzgun. Bugun de aksam 6 itibariyle tatile girdim 6 gunlugune. Evi hazirlamaya calisiyorum transfer sonrasi icin. Allah razi olsun annecigim sebze yemekleri yapip gondermis kabiz olmiyim diye, bir de kalbini kirdim kadincagizin :14: neyse sonra aradim hallettim.

selam canim ozelden yazarmisin ilac isimlerini?

Sagol canim, heyecanla karisik korku var icimde. Yarin ogle saatlerinde olacak hayirlisiyla. Su anda kac embrio var ne durumdalar bugun itibariyle hic bilmiyorum, umarim her ihtimale karsi dondurulmusum kalir...

hakkında hayırlısı olsun canımm bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun biz egunal ile opuya girecekken sen hamiş haberini verip bize moral verecen inşallah....

nasılsınız güzeller???
ne durumdasınız??
inşallah keyifleriniz yerindedir:54::54::54:

benim kocişko maça gitti..yarım saate gelir yemek faslımız var..bende bir uğrim dedim arkadaşlarımın yanına:42:

hoşgeldiiin canımmmmm...........

Kızlar çok kötüyüm.Maalesef test günüm bile gelmeden kanamam başladı.Yarım saat içinde başlayan bir kasık arısıyla birlikte kanamam başladı.erken değil mi neden böyle oldu.

canım kanama çok mu ne renk be dr. aradın mı

canım dr. unu hemen ara lütfen....belki.. bebişinin sana tutunmasını kolaylaştıracak bir şeyler önerir...

merhaba kızlar;
bugün doktora gittim sadece 7 yumurta var.. perşembe gene kontrole gideceğim. gerçekten çok stresli bir dönem allah hepimizin yardımcısı olsun:18:

canım dr. unu hemen ara lütfen....belki.. bebişinin sana tutunmasını kolaylaştıracak bir şeyler önerir...

Aradım canım şimdi.Test gününü bekliycez dedi kanama artmazsa sorun yok dedi.Şu anda gebelik yok diyemeyiz dedi.İlaçlarını kullanmaya devam etmemi söyledi.Allahım inşallah artmaz kızlar benim için dua edin lütfen..

aramadım canım .Aramam gerekiyor mu bilmiyorum.Baya bildiğin koyu kırmızı bir kanama .off off ne yapmalıyım bilmiyorum

canım hemen doktoru ara bu gibi durumlarda bir iğneyle kanamayı durduruyorlar...
bu erken bi kanama bilemzsen henüz tutup tutmadığını...

Aradım canım şimdi.Test gününü bekliycez dedi kanama artmazsa sorun yok dedi.Şu anda gebelik yok diyemeyiz dedi.İlaçlarını kullanmaya devam etmemi söyledi.Allahım inşallah artmaz kızlar benim için dua edin lütfen..

hakkında hayırlısı canım dinlen uzan sen elinden geleni yaptın takdir allahın................

bebekin çook güzel ama ben biliyorum senin bebişin çok daha güzel olacak gören biblo zannedecek :16::16:
hadi inşallah bir an önce gelir canım benim ki bugün itibari ile geldi yarın dr gidecem allah izin verirse perşembe gonal f ve korkulu ruyam menagona başlarımmm.....
hayırlı olsun seloooom gelsin bebişler ...... bizde seni çook seviyoruzz.....
canım bende öyleyimmm bi tedavim başlayacak diye seviniyorum neşe içinde şarkı söylerken gözüm doluyor ağlıyorummm çok ngereksiz şeylere bile ağlar oldum sonumu hiç iyi görmüyorum zaten karnımda hemen şişti bide dün rüyamda bebek falan görmüştüm iki hamile haberi aldım allahım evlatlarını onlara bağışlasın bizlere de versin o zengin hazinesindennn:14::14::14::14::52::52::27::37:
yorumlayalım canım sen hamil(esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin):16::16::16::16::16:
hakkında hayırlısı olsun canımm bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun biz egunal ile opuya girecekken sen hamiş haberini verip bize moral verecen inşallah....
hoşgeldiiin canımmmmm...........
canım kanama çok mu ne renk be dr. aradın mı

aaa demek geldi kırmızılar oleeyyyy benimde az önce geldi ama kırmızı denmez henüz kahve lekenme şeklinde daha başlamadı tam...e şimdi ben yarın mı gitcem daktıraa:26:

merhaba kızlar;
bugün doktora gittim sadece 7 yumurta var.. perşembe gene kontrole gideceğim. gerçekten çok stresli bir dönem allah hepimizin yardımcısı olsun:18:

sayı iyi sakın takılma önemli olan senin işine yarayacak iyi kalite bir embriyo...
7 taneden bi tanesi lazım bize...
zor bir süreç dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı boş bırakmasın..

Tamam kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar.Biraz uzanıcam .Moralim çok bozuk.Hepinize teşkkür ederim

Canım sen hiç kalkmadan yat bu durumda yapılması gereken şey yatmak birde devam ederse dupot diye bir iğne var ama senin durumunda vuruluyormu bilmiyorum çünkü gebelik kesinleşmedi henüz gebelik olduğunda vuruluyor bu iğne ama belki vurdurur doktorun umarım devam etmez

1 saat önce kahve lekenme şeklide reglim başladı tam başladı da denemez...ben bugünü 1.gün mü sayacam acaba ne diyonuz...
daktırcım 2.gün gel dediydiii:26:

Son düzenleme:
hic sorma odum kopuyor :18:

canım aynen öyle.. şu an deli gibi çözümünü arıyorsam hamileliğimde sıkıntı olmasın diye..insallah hiç ama hiç sıkıntımız olmaz canım...

merhaba kızlar;

sağllıklı bebişlerin olsun insallah canım...

iyi bak en azından korkacağın bir şey söylememiş canım.. bebişin sana sıkıca tutunsun insallah....

Back
X