• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

1 saat önce kahve lekenme şeklide reglim başladı tam başladı da denemez...ben bugünü 1.gün mü sayacam acaba ne diyonuz...
daktırcım 2.gün gel dediydiii:26:

Tam söküldüğü zamanı ilk gün sayıyorlar canım kahverengi durum kırmızıya çevirirse sorun yok

1 saat önce kahve lekenme şeklide reglim başladı tam başladı da denemez...ben bugünü 1.gün mü sayacam acaba ne diyonuz...

sayılmıyormuş canım...ben dr aramıştım.. bana kırmızı renkte gelince demişti... ama kırmızılar şakır şakır geldiğinde değil canım.. kırmızı akıntılar başladığında...

canım aynen öyle.. şu an deli gibi çözümünü arıyorsam hamileliğimde sıkıntı olmasın diye..insallah hiç ama hiç sıkıntımız olmaz canım...

ben de kayisiydi, kuru erikti, sebzeydi aklima ne geldiyse aldim. Bir de annem sebze yapti bana, bir baktim benim kocis doldurmus bir tabaga yiyor hepsini. Nasil sinirlendim yaaa, egoist sey !!!

canim kahve degil kirmizi olacak, tam kanayacak yani o zaman ilk gun sayiliyor..

Tam söküldüğü zamanı ilk gün sayıyorlar canım kahverengi durum kırmızıya çevirirse sorun yok

sayılmıyormuş canım...ben dr aramıştım.. bana kırmızı renkte gelince demişti... ama kırmızılar şakır şakır geldiğinde değil canım.. kırmızı akıntılar başladığında...

saolun canım arkadaşlarımmm..o zaman yarın değil perşembe sabahı doktorcuğumu ziyaret ederim...
teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı bi de öpeyimmm:54::54::54:

oooohhh hadi hayırlısı başlıyon esas iğnelere :)))) ama tam kan gelmesi gerek canım sen yarında böle gider perşembe tam söker gidersin :) ben öle düşündüm yani benim en az iki gün sürünür...gelmezzz kahreder beni :)

aaa demek geldi kırmızılar oleeyyyy benimde az önce geldi ama kırmızı denmez henüz kahve lekenme şeklinde daha başlamadı tam...e şimdi ben yarın mı gitcem daktıraa:26:

sayı iyi sakın takılma önemli olan senin işine yarayacak iyi kalite bir embriyo...
7 taneden bi tanesi lazım bize...
zor bir süreç dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımızı boş bırakmasın..

canım eğer kırmızıya dönerse git ama kahve lekede kalırsa perşembeye kaldın . geçen ay ben iki gün kahverengi lekelenme yaşadım 3. gün kırmızılar başladı dr. hesap yaparken kanamanın başladığı günü ilk gün saydı . bende de önce kahveler gelir şöyle 7-8 saat sonra kanama başlar bugün direk kanama başladı . gerçi bunu iki şeye bağlıyorum biri ekşın diğeri uzun uzun sıcak banyoda kalmam :)))

Ben geldim ama kalamıcam çok yarın sabah kahvaltıya kuzenlerimle bebişleri gelecek temzilik vs çok işim var çıkacam maalesef

yaaa Avm ye gittim kendime baharlık bir mont aldım ama kısmete bak giyince farkettim hamilelerin giyebileceği gibi belden pileli çıktı Ayyy çok heyecanlandım inş dedim hamiş kalınca da giyebilirim...Bebiş sevesim hamiş kalasım geldi...:49::49::49:
kocişe de bir ceket pantolon aldım...çok sevindi...ben iyi bir stilistim herhalde ne beğensem alsam yakışıyor adama ....Neyse kızlar herkes de motivasyon süper olsun inşaallah yarın akşama artık sohbet ederiz hürrem eşliğinde..
size iyi sohbetler bebişlerimmm

kızlar ben çıkıyorum.. yarın sabah 5.30 da kalkacağım... kendinize çok iyi bakın.... öptüm hepinizi...

canım eğer kırmızıya dönerse git ama kahve lekede kalırsa perşembeye kaldın . geçen ay ben iki gün kahverengi lekelenme yaşadım 3. gün kırmızılar başladı dr. hesap yaparken kanamanın başladığı günü ilk gün saydı . bende de önce kahveler gelir şöyle 7-8 saat sonra kanama başlar bugün direk kanama başladı . gerçi bunu iki şeye bağlıyorum biri ekşın diğeri uzun uzun sıcak banyoda kalmam :)))

kız ben ekşın olayını bayadır rafa kaldırdım ondan mı gelmedi benim kırmızılar..önceden regl gününe yakın ekşın olursa kırmızılar o akşamdan geliyordu..:1::1::1::1::1:

Ben geldim ama kalamıcam çok yarın sabah kahvaltıya kuzenlerimle bebişleri gelecek temzilik vs çok işim var çıkacam maalesef

yaaa Avm ye gittim kendime baharlık bir mont aldım ama kısmete bak giyince farkettim hamilelerin giyebileceği gibi belden pileli çıktı Ayyy çok heyecanlandım inş dedim hamiş kalınca da giyebilirim...Bebiş sevesim hamiş kalasım geldi...:49::49::49:
kocişe de bir ceket pantolon aldım...çok sevindi...ben iyi bir stilistim herhalde ne beğensem alsam yakışıyor adama ....Neyse kızlar herkes de motivasyon süper olsun inşaallah yarın akşama artık sohbet ederiz hürrem eşliğinde..

gelecek senin bebiş ben diyorum senin kırmızı bizi bekliyor ben sen gülden 3 birlikte test yapacaz :52::52::52:

kız ben ekşın olayını bayadır rafa kaldırdım ondan mı gelmedi benim kırmızılar..önceden regl gününe yakın ekşın olursa kırmızılar o akşamdan geliyordu..:1::1::1::1::1:

ondandır biz zorunlu araya gireceğimiz için her fırsatı kullanıyoruz bide niye rafa kaldırdın canım yaaa dr. yasakladı mı ki yasahhh diyene kadar ekşına devam edilmeli:17:hem kırmızıların gelişini kolaylaştırıyor

yok kizmis tencereye geri dokmus, stres yaratti 2 saattir. Benim kizdigim yemesi degil, tum bu tedavi olayini yeterince onemsememesi. Onun hayatinda hicbisi degismedi yani, cabalayan benim,..

canım senin eşine özel değil erkekler bizim gibi değil kendilerini tam ifade edemiyorlar

oooohhh hadi hayırlısı başlıyon esas iğnelere :)))) ama tam kan gelmesi gerek canım sen yarında böle gider perşembe tam söker gidersin :) ben öle düşündüm yani benim en az iki gün sürünür...gelmezzz kahreder beni :)

evet canım aktif olarak içine giriyorum tedavinin :21:
bende perşembe gitcem zatiiii...

ekşın etkili tabiii bi de sıcak banyooo sen direk kırmızıları buyur etmişinnn:9:

hemende gidiyosun hepp..
az kalsaydınnn amaaa...

kızlar ben çıkıyorum.. yarın sabah 5.30 da kalkacağım... kendinize çok iyi bakın.... öptüm hepinizi...

niye kız kargalarımı uyandırcannn:9:

ondan tabiii...aaaa kaynana kızıp kocana ellemiyonmu yoksa...

arkadaşımız görümcesinin düğün hazırlıklarıyla ilgilendiği için bugün aramızda olamadı...
yarın inşallah hasret gidercez gezecek bi kapı bulmazsa:9:

Back
X