• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla görüyormusunuz 2500 e 2 sayfa kaldı herkes yatayiii..ben oturdum siz de oturun taam mı?bu sefer tam zamanında çekecem halayıııııııı
akasya mendilleri hazırla halay var bacııııımmmmmmmmmmmm

bende öle düşünüyorum ama kızların harekete geçmesi lazımmm

hoşgeldinnn gözüümmm:9:
birazdan kurtlar vadisine bağlayacaz biri heyyytttt ben geldim der öteki gözümm falan bu ne yaaa...halbu ki biz hürrem tadında bir topiğiz:1: doğurmaya çalışan,halvet günlerini bekleyen cariyelerin topiğiz dimi amaa...ne uzattım heee:8:
bende de tam dısı polat alemdar olur cekılın ulen
iyiyiz su cum yine herşey vaar topikte :)) bu arada sabahtan beri aklımdasın telden yazamadım geç oluyor ama idare et rüyandan etkilendim canım allah gerçeğini versin hemde sorunsuz bir şekilde bide b iz hemşehrimiyiz :53:
sagol canım allah razı olsun gercekten cok etkılendım hala ıcım pır pır edıyor sen nerelısın bebıs :53:

hoşgeldinnn gözüümmm:9:
birazdan kurtlar vadisine bağlayacaz biri heyyytttt ben geldim der öteki gözümm falan bu ne yaaa...halbu ki biz hürrem tadında bir topiğiz:1: doğurmaya çalışan,halvet günlerini bekleyen cariyelerin topiğiz dimi amaa...ne uzattım heee:8:
iyiyiz su cum yine herşey vaar topikte :)) bu arada sabahtan beri aklımdasın telden yazamadım geç oluyor ama idare et rüyandan etkilendim canım allah gerçeğini versin hemde sorunsuz bir şekilde bide b iz hemşehrimiyiz :53:
sagol canım allah razı olsun gercekten cok etkılendım hala ıcım pır pır edıyor sen nerelısın bebıs :53:

he valla doğru dedinnn dişi polat alemdar olur sendenn:9:
erkek fatmam benimmm:9:

:46::46::46::46::46::46::46::46:
:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
kızlar cann82 den haber var daha eşi iyileşmemiş ama artık evine gelmiş . kayınvalidesi gilde onlardaymış o yüzden kalbi burda ama kendisi yok inşallah cuma itibari ile kendisi de aramıza gelecekkk

yaşasınnnnnnnnnnn..... açılışı yapmayı başadım:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
plansız olunca hep başarılı oluyom:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
maşallah bizeeeeeeeeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallahhhh....Maşallahhhh....Maşallahhhh....Maşallahhhh....Maşallahhhh....Maşallahhhh
$18cw0.gif $18cw0.gif $18cw0.gif $18cw0.gif $18cw0.gif $18cw0.gif $18cw0.gif $18cw0.gif $18cw0.gif

kutlamamı yaptım havai fişeğimi de attımmm artık yatayımmm...
iyi geceler canım arkadaşlarım...
aşkısııı öpüyomm seni...

Back
X