• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben biraz dinlenim kızlar snr yine girerim uyaninca gece uyuyamadim fazla Esim az snr doktoru ariycak size haber veririm sonucu alır almaz :16:

ne güzel bir sürü hamişiniz olmuş.. Allah hepsine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Allahım ben dahil diğerlerine de versin..
muhakkak Konyadan da arkadaşlar vardır siz hangi merkezleri tavsiye ediyorsunuz konyada kızlar??

Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun :16:

Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun :16:

Allah yardımcın olsun miniklerin sıkı sıkı tutunsun annelerine dualarım seninle...:29:

Ağrım var ilaç alıyorum ateşim yok normalde tuvalete çıkıyorum ama karnım ağrıyor feci

ala ala canım yaa nese dıkkat et kendıneee..

ayy insallh canım benımmm eger vazgecıp saldırmazsamm yemeklere.... zayıflık herzamann guzel yaa asırı olmadıkcaaa:56::56:

salma salmaaa devamm ett..bende versem biraz iyi olcakkk yaa :(

Gitmedim canım hap aldım ağrılarım biraz şimdi daha yeni yine birtane daga aldım

Ben biraz dinlenim kızlar snr yine girerim uyaninca gece uyuyamadim fazla Esim az snr doktoru ariycak size haber veririm sonucu alır almaz :16:

tmm canım yat dınlinn..bize de hemen haber verr..

ne güzel bir sürü hamişiniz olmuş.. Allah hepsine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Allahım ben dahil diğerlerine de versin..
muhakkak Konyadan da arkadaşlar vardır siz hangi merkezleri tavsiye ediyorsunuz konyada kızlar??

valla canım ole evettt hamişlerımız coğalıyorr...konyadan olan arkadaşlar yardımcı olurr sana merak etmee...

hadi bakalım canımcımm bebişini al gell inşallahhhh..dualarımız senınlee sakın oll taammıı?allah senden de razı olsunn...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2500 sayfayıda devirdik gene şşampıyon akasya kutluyorum canım seniii öpüldünnnnnnnn

günaydınnn milföylü nutellaa sarmalarımm bugunnn nasılsınız:52::52::52:sizi sıcacık bı künefeyi özledıgım kadar özledımmm yada bol tereyaglı bı iskenderi.... rejım devam edıyoooooooooooooooooo:27::27::27::27:7. günnn 2 kılo verdım yılmak yok yola devammmm 57 olana dekkkkkkk insalhhhhhhhhhhhh:46::46::46:

Günaydın kızlar.. Bugünümüz sağlıklı, mutlu, bol kazançlı veeee bol hamişli olsun...:36::36::36::36:

hepiciğinize günaydın beyaaaaa
guzel bır gun olsun bizler içinnnnnn..

hoşgeldin cicimm nasılsn?

ıyıdır tatlım senden naberrrrrrrrr

Aşşkısııııı,ecrinn elma istediydiniz pazardan aldım gelldimmmmm.Nasıl yicezzzzzz:5::5::5::5::5: Varmı bir değişiklikkkk..selocannn girdimi netee opusu olmuşmuuuu??? Öpüyorum hepiniziiii..Bu arada gülmeyin ama kendime oyuncak bebek aldım dayanamadımm..Gözümün önünde dursun dedimm belki hormonlarımm kendine gelirrrrr:9::9::9::9::9:Eki Görüntüle 381974

canımsın benım yaaaaaaaaa yedım kuzum ben sen aldın ben yedım sagol bebegım benımmmmmm
bu bebek cok tatlı yaaaaa yerım ben onu yaaaa

Son düzenleme:
hersey cok guzel gececek hayatım dualarımız senınle kuzummmm sıkıntı yok heyecan yok dermısım ama hepsı kat sevıyde bılıyorum sakınlıkte onemlı bılıyorsunnnn

ayy dınlenmek mıı dedınn h.sonu bize misafirler gelcek yaa..bnm ıcınde dınlen cnmm..

valla cnm yıne ıkigun 6:30 da kalkıcam esımın sınavı var onla gıdıcem fln ctesı anneme ablamlar gelcek orayada gıtmem lazım nasıl olcak bılmıyom esım gıtmem dınlencem gelınce dıyor bende onsuz ıstemıyom bakalım artıkınnnnn

Son düzenleme:
Back
X