• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınnn milföylü nutellaa sarmalarımm bugunnn nasılsınız:52::52::52:sizi sıcacık bı künefeyi özledıgım kadar özledımmm yada bol tereyaglı bı iskenderi.... Rejım devam edıyoooooooooooooooooo:27::27::27::27:7. Günnn 2 kılo verdım yılmak yok yola devammmm 57 olana dekkkkkkk insalhhhhhhhhhhhh:46::46::46:

selam,

nasıl becerdin yaa.. Bende istiyorum ama bir türlü ve veremiyorum. Neler yapıyorsun ne yeyip ne içiyorsun

benn geldimm ve sizi çok özledimm...ama geçmiş çok birikmiş okuyamıyorum..neler oldu bana diin bii:18:opusu olan arkadaşlara güzel transferler diiyorumm....ankaralılar buluşmuşş kıskandım walla:19:bebeişler ve anneler ii lerdir umarımm:16::16:

sen geldin ben gidiyorum yineeee:9:
sizde buluşun cicim ondan kolay ne varrr:21:

Kızzz nerelerdesin kaç gündürr spor nasıl gidiyorrr..Kontürüm yokk arayamadımmm ondannnn:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

görümcesinin düğün hazırlıklarıyla ilgileniyoo alışveriş falann..

Sinirlendim iste ondan oyle dedim esimde Daha gelmedi nerde bu Adam yahuuuu istanbulda kesin kayip oldu:9:

kaybolmuş olabilir e büyük memleket:9:

Arkadaşlarım ben kuzenime gidiyorum laptop yanımda ama kalabalık olabiliriz ve benim topiğe girme durumum olmayabilir...
Öpüyorum hepinizi..

canımm görümcemin gelinlik provaları falan wardı.bide kendime elbise falan aldım bayıldım yanii disko topu gibi oldum:1::1:spordan geldim az önce daha zayıflamadım ama olduğu kadar napayımm:37:

hoşbulduk canımmmm....

bende war yazıom hemen
1 paket margarin oda sıcaklığında
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 tane kabartma tozu yada toz mayalar var ondan
2 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
içi içinde..
patates ve kaşar koyuyorum tuz karabiber..
sonra bağaçaları yuvarlayp galeta ununa bulayıp pişirr bu kadar....
saoll tatlımmm gidip bı dneyeyım....bugun evdeyımmm nasılsa...galeta unu cazıp geldı farklı bişe olucak sanırımm:9:
selam,

nasıl becerdin yaa.. Bende istiyorum ama bir türlü ve veremiyorum. Neler yapıyorsun ne yeyip ne içiyorsun
valla guzelım ılk önce kola cıps ve cıkolata 3lusune veda ettım... gunde 3 lıtre su sabah ve ogle yemeklerınde cok kucuk porsıyon ve daıma ızgara yapıp yada haslayıp yedım gunde en fazla 2 dılım cavdar ekmegı cok acıkırsam aralarda incir yada kuru meyve.. cok hareket sansım yok yemeyerek verıyorum...

iyiyim canım sen nasılsnn??geçmişi okumaya çalışıyorummm şekerımm...günaydın bu aradaaa
iyim canım ne olsun işde aynı çalış çalış

günaydınnn milföylü nutellaa sarmalarımm bugunnn nasılsınız:52::52::52:sizi sıcacık bı künefeyi özledıgım kadar özledımmm yada bol tereyaglı bı iskenderi.... rejım devam edıyoooooooooooooooooo:27::27::27::27:7. günnn 2 kılo verdım yılmak yok yola devammmm 57 olana dekkkkkkk insalhhhhhhhhhhhh:46::46::46:
kız nutella deme ya bende çok severim hamilelrin canım çekerrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaa

Gunaydin kizlarrr, bugun iste olmadigim halde uyuyamadim, sabahin korunde kalktim. Heyecanliyim biraz, ogleyin transferim var, dualariniza ihtiyacim var, bugune kadar yanimda oldugunuz icin Allah hepinizden razi olsun :16:
canım inşalllhhhhhhhhhhhh herşeşy yolunda giderde bebşin alıp gelrsın dualarımız seninle

günaydın tatlı insanlar topluluğu, hepinize kucak dolusu sevgiler :16::16::16:
bizden de sana bebeş kucak dolusu sevgiiiiiiiiiii

günaydın güzeller :3::3::3:

beni bahar çarptı galiba sürekli uyuyorum 3-4 gündür

canım bahar iyi yapmış uyu canım en güzelini yapıyorsun vucudunu iyice dinlendirrrrrr:9::9:

Gunaydin arkadaslarim nasilsinz biz gayet iyiyiz valide sultn haftaya yuvasina ucuyor :10:Gidicem demesi bile beni cok mutlu etti. :47:Hadi ben gidiyorum kaynanam kahvalti bekler onune optum hepinizi
agunal kutmaş zaten canım ne denir gözün aydınnnnnnnnnn:52::52::52::52:

günaydınnn milföylü nutellaa sarmalarımm bugunnn nasılsınız:52::52::52:sizi sıcacık bı künefeyi özledıgım kadar özledımmm yada bol tereyaglı bı iskenderi.... rejım devam edıyoooooooooooooooooo:27::27::27::27:7. günnn 2 kılo verdım yılmak yok yola devammmm 57 olana dekkkkkkk insalhhhhhhhhhhhh:46::46::46:

bu ne güzel bir mesajdır öyle :56::56::56::56:

sen geldin ben gidiyorum yineeee:9:
sizde buluşun cicim ondan kolay ne varrr:21:

görümcesinin düğün hazırlıklarıyla ilgileniyoo alışveriş falann..
:

Arkadaşlarım ben kuzenime gidiyorum laptop yanımda ama kalabalık olabiliriz ve benim topiğe girme durumum olmayabilir...
Öpüyorum hepinizi..

işşallah buluşuruz yaa..bende ewde dğildim kaç gündür ütü yapcam yemek yapcam iş çokk:18:sana ii gezmeler canımm bende senii öpüyorummm:54:

kızlar tranferdeki arkadaşlarımız için hadı hep beraber bir dua okuyalım ne okuyalım bilgisi olan varmı

bide bol bol yagsız salata o da cok doyurucu oluyo

saol canım yaa.. Bende devamlı oturuyorum hareket şansım az. Masa başında çalısıyorum ve yemek olarakta dısardan getirtiyoruz onlar cok kilo yaptı bana. Ay sonuda tedaviye başlayınca tam can simidi takmış gibi olacam :)

lahana suyu okudum denedim ama içemedim :( bakalım çareyi nasıl bulucam

ekin canım nasılsın hiç görüşemiyoruz bebşim ya haberlerini okuyoruz ama bir giriyosun hemen çıkıyosun :52::52::52:seviyoruz seni ihmal etme bizi

Öpüyorum hepinizi..

hadı iyi sohbetler

ne durumdasınnn...

Hala aynı durumdayım canım kanamam koyu kırmızı kıvamda devam ediyor.Yarın gideceğim kan tahlii için ve dr la görüşcem.Bugün artık benim hiç umudum kalmadı zaten bugün konuştuğumda büyük ihtimale gebelik yok dedi.

ekin canım nasılsın hiç görüşemiyoruz bebşim ya haberlerini okuyoruz ama bir giriyosun hemen çıkıyosun :52::52::52:seviyoruz seni ihmal etme bizi

canım walla haziranda düğün var görümcemin hazırlıklar oluo kıyafet falan koşturmaca yani...bende sizi sewiyorumm canımmm..aklım hep sizde oluo walla...

Hala aynı durumdayım canım kanamam koyu kırmızı kıvamda devam ediyor.Yarın gideceğim kan tahlii için ve dr la görüşcem.Bugün artık benim hiç umudum kalmadı zaten bugün konuştuğumda büyük ihtimale gebelik yok dedi.

esincim çok üzüldüm yaa,Allahtan ümit kesilmez yinede,normal adet kanamasımı gibi mi geliyor ki kan?

melike,sen neler yapıyosun canım,nasıl gidiyor,oğluşun nasıl,kıpırtıları başlamıştır artık

Back
X