• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

nazar değmesin aman :nazar::nazar::nazar::nazar:
kaç taneee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy... hadi bakalım tatlım... çok sevindim.... her şey güzel olacak Rabbimin izniyle....
ayyy sanki ben yaptırdım transferi...içim bi tuhaf oldu...

nazar değmesin allah tamamına erdirsin canım inşallah

eveett yoksun farkıda değilim sanmaaa...
senin dün randevun yokmuydu yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
geçmiş olsun,hayırlı olsun,sıkı sıkı tutunup hiç bırakmasınlar annelerinii...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sıkı sıkı tutunsunlar can bulsunlar annesinin göbeciğinde senin kuzular......

canım pregestanı belkide fitil vermiştir yada başka bir fitil... pıhtılaşma iğnesine gelince ben nereyi bulursam ordan yapıyom göbek kol bacak hepsi olur :1::1::1:

Hayırlı olsun canım benim insallah bebislerin sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlar seni geri sayım başladı senin için artık maşallah maşallah :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Hiç ayrılmayın inşallah.... :)))

Amin tum dua ve iyi dileklerinize, cok tesekkurler, ben de rahatladim biraz. 1 Hafta sonra sonuc stresine girmeye baslarim herhalde :91:

Canım yumoşlardan haberler güzell gelmişş.Maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Heyecanlı bekleyişimiz sürecek bir kaç gün daha..Bu arada sen şişli memorialdamısınnn??Hangi doktorr de bakem banaaa:9::9::9: İğneler konusunda hiç bir fikrim yok maalesefff:18::18::18::18::18:

Nur hanımı sectim ama değişik doktorlar muane etti yumurta toplamayida funda hanım yapmış ben onu istememiştim ama transfer icinde Semra kahramanı yada Nur hanımı istediği özellikle belirttim Sagol canım bu arada darısı sana insallah

ben ilk 3 ay pregestan fitil kullandım...
ohhhhh.... nihayet geri sayım başlıyo hayırlı uğurlu ve sonucu bebişli olur inşallah...............

Allahın izniyle bebişime kavuşmaya az kaldı..haftaya bugün opu belli olur...

evet canım ya.. yarın sende başlayacaksın Allah ın izniyle tedavine....

vurduğum iğneye kardeş geliyoo yarınnn...bir an önce bitsinde test gününü beklemye başlayım istiyorummm..

kızlar ben çıkıyorum.... tel geldi şimdi arkadaşlarımla buluşcam .. öptüm sizi....

mucckkkk...

Hepimiz için dua ediyorum Opu gunü var ya sabah ezanından snr bı güvercin kondu cama ve gür gür ses çıkardı esime dedimki bu güvercin şans getirecek bize dua ediyor bak dedim bana güldü hadi ordan dedi önce onu aldılar s
Azolu ya ameliyatsiz buldular duşun yani hep mikrotese deniyordu 10 dakikalık tesa ile bitti suan benden dinç valla benim hala karnım ağrıyor

aaa tabii dua etmiştir o güvercin sanaaa..
erkeklere bişi olmuyokii en fazlası 10 dk lık işlem...olan bize oluyoo....

Cuma gunü canım randevum.
Gecen cuma bebişimin kurduğu kampı gördük. Çok minikmis kampta kendisini göremedik. İnşallah bu cuma göreceğim.

Ben konuları okuyorum da yetişip cevap yazamiyorum. Çok hizlisiniz :))))

o kamp ziyaretinden haberim vardı canım ben yeni kamp ziyareti sorduydum aldım cevabımı:9:
4 gündür topik çok yavaş aslında yetiştin yetiştin bu ara yoksa ucunu kaçırırsınn..

Takipteyiz sekerim... Tez zamanda bebeğine kavus inşallah....

:16::16::16::16:

Nur hanımı sectim ama değişik doktorlar muane etti yumurta toplamayida funda hanım yapmış ben onu istememiştim ama transfer icinde Semra kahramanı yada Nur hanımı istediği özellikle belirttim Sagol canım bu arada darısı sana insallah

Anladım canımmmm..Aminnnnnn inşşşşş ball damlıyor ağğzındannnnnn:21::21::21::21::21:

selam kızlar ben geldiiiim.......

Hoşş geldin güzeller güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamarattttt zuzuuuuuuuuuuuu:8::8::8::8:6::6::6::56::56::56::56::55::55::55:8::6:

Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
bebişlerinn sana sıkı tutunsunlar işşallah canımm...
Kizlar iğneler geldi ne kadar büyük iğne bunlar yaaaa çok ilaçta var iki ampul acıyacak valla esim ben budamam diyor:50: sizler kendiniz mı vurdunuz????? Acil yardımmmm
progestanları kendim vurmadım hemşire bi komsumuz wardı o yaptı.kalçadan oluo çünkü sende bi hastanede falan yaptır canım.
selam kızlar ben geldiiiim.......

hoşgeldinn canımmmm:54::54:

Listelerin ilk sayfada olması takip acısından süper oldu. Eline saglık.

ne demek cicimmm:16:
topiği açtığımızda ilk baştan böle yapacaktık ama o zaman karakter sınırlaması vardı bir mesajda en fazla 50 bin karakter kullanabiliyorsun haliyle bizim listeleri bir mesajda yayınlamamız imkansız oluyodu...karakter sayısı 75 bine çıkınca bir mesajda hepsini yayınlayabildim...sonunda oldu yaniii

sana kırmızı çok yakışıyorr şekerimmm:1:nası geçti günün bakiiimmm:18:

kırmızı bana 9 ay bi daha yakışmasın istemiyom bennn...tesadüf bugünde kırmızı giymişimm:9:
kuzenimele takıldık ondaydık bi kaç arkadaşımız da geldi tabii hepsinin bebeleri var bi bende geç kız gibi takıldım aralarındaa:5:

şekerim regl oldum ve yarın hulusiciğimi ziyaret edecem ve bi aksilik çıkmazsa diğer iğneyede başlayacam :21:

hadi hayırlısı canımyaklaştık bebişlere .....

Kizlar selam, transferim oldu, aldim bebisleri geldim :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

bebişlere sıkıca sarıl annesi 9 aylık yolculuğunuz başladı :))))

Anladım canımmmm..Aminnnnnn inşşşşş ball damlıyor ağğzındannnnnn:21::21::21::21::21:

Hoşş geldin güzeller güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamarattttt zuzuuuuuuuuuuuu:8::8::8::8:6::6::6::56::56::56::56::55::55::55:8::6:

hoşbulduk gülümmm :54::54::54:

naptınn cicim deyiver hemen...
aldınmı yeni iğneleriniii...ultrason nasılmış vs...daha fazla sormamı istemiyosan anlat hemen...

ultrasonda iyi dedi çok iyi duruyor muş benim yumurtalıklar sonra kan verdim e2 ye bakılacakmış ilaçları yazdı kan sonucu çıkınca görüşelim dedi zaten ilaçlarda usta olduğum için arasak dedim tamam dedi ilaçlar için gel demiş sonra eşim aramış sonuç güzel demiş 25-75 arası olması gerekiyormus benim ki 29 muş iğneyi yapabilir demiş. ağlayarak ve dua ederek ilk gonal f mi 300 doz vurdum. sonra eşim gelincede hastaneye gittik menogonu yaptırdık. rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın besmele ile başladık inşallah sonu güzel olur.... bu arada dozum yükselmis önce 225 ti ama 10 gün yapmıuştım bu sefer 8 günü planlıyoruz bakalım hayırlısı .....

bebişlerinn sana sıkı tutunsunlar işşallah canımm...

progestanları kendim vurmadım hemşire bi komsumuz wardı o yaptı.kalçadan oluo çünkü sende bi hastanede falan yaptır canım.

hoşgeldinn canımmmm:54::54:

hosbulduk :)))

hepinize iyi aksamlar kizlar insallah hepniz iyisinizdei transveri olan arkadasimizinda hayirli olur insallah rabbim yuzunu guldurur darisi bizim basimiza

Bakalım daha ne kadar birbirimizi görmemezlikten gelecez...
Takipteyim beklemedeyim...

ultrasonda iyi dedi çok iyi duruyor muş benim yumurtalıklar sonra kan verdim e2 ye bakılacakmış ilaçları yazdı kan sonucu çıkınca görüşelim dedi zaten ilaçlarda usta olduğum için arasak dedim tamam dedi ilaçlar için gel demiş sonra eşim aramış sonuç güzel demiş 25-75 arası olması gerekiyormus benim ki 29 muş iğneyi yapabilir demiş. ağlayarak ve dua ederek ilk gonal f mi 300 doz vurdum. sonra eşim gelincede hastaneye gittik menogonu yaptırdık. rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın besmele ile başladık inşallah sonu güzel olur.... bu arada dozum yükselmis önce 225 ti ama 10 gün yapmıuştım bu sefer 8 günü planlıyoruz bakalım hayırlısı .....

Canım benim demek bismillah ile başladın iğneleree..doz çok yüksek geldi bir an bana:18::18::18::18: İnşş seninde güldenimindee hayırlı haberlerini alıcazz..Valla güldenede diyorum ikinizin aynı anda olmasıı aslında hiçç iyi olmadıı benim için:18::18::18::18: Ben ekinciğimde çok etkilenmiştimm..Yanınızda da olamıyorumm biriniz ankarada birnizi kayseridee ahhh ahhhhh..İnşş ikinizde pozitif alıp o günleri bize bayramm günü gibi sevinç yaşatırsınızzz..Herr şeyy gönlünüzce olsunn..

arkadasim sana bi sorum olacak gerci yarin yine kontrolum var eko yapacaklar,benim dunden beri hem sag hemde sol tarafim acaip agri giriyor sanirim yumurtaliklarimdan sende de oldu mu hic yumurtaliklara agri oluyormu ?

bide dr. aklına takılan birşey varsa sor dedi bende yok nasip meselesi artık inşallah nasibinde vardır dedim oda bugünkü sonuçları gösterdi 3 pozitif ama biri muhtemelen kanama yaşayacak dedi değeri düşük olanda herşey yolundaymış ve 5. gün 1. kalite embriyo transfer etmişler pozitiflerden birsininde embriyosu hiç iyi değilmiş transferi iptal etmeyi bile düşünmüşler ve açıkçası çok umutlu değillermişşş ama demek ki ömrü varmış annesine sımsıkı tutunmuş :14::14::14::14:

Allahım ne kadan çok sayfa olmuş yaa. geçmişin tozlu sayfalarında kayboldum nerdeyse..hepsinide okuyamadım zaten. napıyosunuz bakalım güzel anne adayları :)

Güldenim bu arada rüyamda halen seni göremedim ama dua listeni görrdümmm:9::9::9::9: Günler geçmiş son güne gelmişizz..tefriciyeden 200 tane kalmışş..Meryem suresinden 2 tane yasinden 10 küsür gibi..Bakıyorummm listene bu gece oturup okuyayım ben diyorummm:1::1::1: Kafaya taktımm bu günlerde çok tuhafımm dua edemiyorummm gibiiii..Ondan gördümm galiba bu rüyayııı..

hosbulduk :)))

yarın ki halimi özetlemişsin sanki..
eminin ağlayarak dua ederek iğnemi vuracam...
ne kadar az iğne o kadar iyidir...
en kısa zamanda opu diliyorum canım...çabucak gelişsin yumoşların tabii sağlık ve normaller içinde...
Allah önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun inşallah...

hepinize iyi aksamlar kizlar insallah hepniz iyisinizdei transveri olan arkadasimizinda hayirli olur insallah rabbim yuzunu guldurur darisi bizim basimiza

napıyoonnn cicim...
yarın daktırıma gidiyorum ve haftaya bugün opu günüm belli olur diye bekliyorummm...
sende ne var ne yookkk...
şişmeye başladınmı iğnelerden .

Back
X