• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kırmızı bana 9 ay bi daha yakışmasın istemiyom bennn...tesadüf bugünde kırmızı giymişimm:9:
kuzenimele takıldık ondaydık bi kaç arkadaşımız da geldi tabii hepsinin bebeleri var bi bende geç kız gibi takıldım aralarındaa:5:

şimdilik yakıssın 9 ay hiçç yakışmasınnn canım benimmm:16:aman boşwer takıl sen aralarında genç kız gibi bizim bebelerimiz kıymetli olcakk:16:onlarda sana imreniolardır kesin genelde öle oluo çünküü:37:

bide dr. aklına takılan birşey varsa sor dedi bende yok nasip meselesi artık inşallah nasibinde vardır dedim oda bugünkü sonuçları gösterdi 3 pozitif ama biri muhtemelen kanama yaşayacak dedi değeri düşük olanda herşey yolundaymış ve 5. gün 1. kalite embriyo transfer etmişler pozitiflerden birsininde embriyosu hiç iyi değilmiş transferi iptal etmeyi bile düşünmüşler ve açıkçası çok umutlu değillermişşş ama demek ki ömrü varmış annesine sımsıkı tutunmuş :14::14::14::14:

Ağlamasın sarı kafalarınn kıyamammmmm..Dediğin gibi transferden sonrasıı nassibb kızlarr..Bende bugünn 40 yaşında eşimin bir akrabasının hamile olduğu haberini aldımm..Kadının askerde oğlu varrr..Başka çocuklarıda varr..Şoka girdimmm:52::52::52::52: Ama dedimm k.validemede demekki Rabbim böyle uygun görrdüüü yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir dedimm.İmtihan dünyasında yaşıyoruzzz kadınn çok ağlamışş aldırmak istemişş ama aldırmıcakmış tabiii..Birde bugün ikinci hamile haberide gene eşimin ailesinden 16 sene sonunda uğraşıp tekrar tüp deneyen bir çiftten geldii.Kadın hamileymişşş..Rabbim o kadar çok aratmadan hepimize verir inşş..Ne diyimm sen ağlama ben ağlıyimm zuzuuuuu:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım benim demek bismillah ile başladın iğneleree..doz çok yüksek geldi bir an bana:18::18::18::18: İnşş seninde güldenimindee hayırlı haberlerini alıcazz..Valla güldenede diyorum ikinizin aynı anda olmasıı aslında hiçç iyi olmadıı benim için:18::18::18::18: Ben ekinciğimde çok etkilenmiştimm..Yanınızda da olamıyorumm biriniz ankarada birnizi kayseridee ahhh ahhhhh..İnşş ikinizde pozitif alıp o günleri bize bayramm günü gibi sevinç yaşatırsınızzz..Herr şeyy gönlünüzce olsunn..

evet canım bana da yüksek geldi ama eğer herşey yolunda olursa 4 kutu ilaç kullanmış olacam diğer tedavilerimde de birinde 3 birinde 4 kullandım her ikisinden de artmıştı bakalım hayırlısı diyorum biliyorsun bide ben tüp ameliyatı geçirdim genelde bu ameliyatlardan sonra rezervlerde ciddi düşüş oluyor hatta menopoza girenler bile var. rabbimden ısrarla istiyorum inşallah nasip kısmet eder bizlerde o yüce duyguyu yaşarız hayırlı sağlıklı ömürlü anneli babalı evlatlar versinnn hepimize ..... bugün orda doğan bebişlerin resimleri vardı panoda hepte ikizdi allahım dedim bakmak bile o kadar güzeldi benim olsa ne olurdu bilemiyorummm:43::43::43: inşallah canımm herşey yolunda giderde ikimizdende pozitif haber alırız sen üzülme bebğim bizim kalplerimiz bir bu süreçte hep birlikte olacağız .... şu an olmasa bile inşallah ilerde ben seni istanbulda görecem biliyorum ........ ekinden bende çok etkilenmiştim kaç gün beynimde sorguladımmm ama bunlar bizim kaderimiz vakti zamanı geldiğinde hepimiz anne olacağız ve o zamanda bebişlerimizi konuşacağız.....

arkadasim sana bi sorum olacak gerci yarin yine kontrolum var eko yapacaklar,benim dunden beri hem sag hemde sol tarafim acaip agri giriyor sanirim yumurtaliklarimdan sende de oldu mu hic yumurtaliklara agri oluyormu ?

ağrı olur çok normal canım endişelenme..
yumoşlar büyüyo o yüzden...

arkadasim sana bi sorum olacak gerci yarin yine kontrolum var eko yapacaklar,benim dunden beri hem sag hemde sol tarafim acaip agri giriyor sanirim yumurtaliklarimdan sende de oldu mu hic yumurtaliklara agri oluyormu ?

slm egunalcim ikimizde yarin kontrole gidiyoruz insallah hersey yolunda gider,su ana kadar kilo almadim zaten kilo vermeye calisiyorum aslinda kilo sorunum yok ama boyuma gora 8 kilo falam var,az once bi soru sordum gormedin yogunluktan herhalde arkadasim ,neyse aslinda benim ignenin dozunu dusurmeselerdi cumartesi opu olurdu buyuk bi ihtimalle ama sali gunune olacak galliba ,bide dedi doktor yasina gore yumurtalari iyi dedi yani 33 cokmu yasliki yumurtan iyi diyor uzuldum acikcasi demekki her gecen zaman benim aleyhime

Allahım ne kadan çok sayfa olmuş yaa. geçmişin tozlu sayfalarında kayboldum nerdeyse..hepsinide okuyamadım zaten. napıyosunuz bakalım güzel anne adayları :)

e şekerimm arada bi takılıyooonnn topiğeee kaybolursun tabii sayfalarda...
ben lafımı ortaya kodum :9:

aşkısı sen bana cevap vermiyonmu benmi yanlış anlıyorumm..ezikmiyimmm l..n bennnnn:9::9::9::9::9::9::9: (dizideki kızın repliği olduğu içinnn):9::9::9::9:

yarın ki halimi özetlemişsin sanki..
eminin ağlayarak dua ederek iğnemi vuracam...
ne kadar az iğne o kadar iyidir...
en kısa zamanda opu diliyorum canım...çabucak gelişsin yumoşların tabii sağlık ve normaller içinde...
Allah önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun inşallah...

napıyoonnn cicim...
yarın daktırıma gidiyorum ve haftaya bugün opu günüm belli olur diye bekliyorummm...
sende ne var ne yookkk...
şişmeye başladınmı iğnelerden .

yani gözyaşlarına engel olamıyorsun canım özgürce akıyorlar ve düşündümde hep göz yaşı var mutlu olsam ağlıyorum üzlsem yine ağlıyorum bebğim gelsinden güldürsün annesini diyorum ama o zamanda çok ağlarım .....inşallah canım sanki opularımız aynı olur gibi geliyor bana sağlıklı kaliteli yumoşlarımız olsun sonra embriyo olsunlar annelerine sarılsınlar birlikte göbek büyütelimmm:))))

Ağlamasın sarı kafalarınn kıyamammmmm..Dediğin gibi transferden sonrasıı nassibb kızlarr..Bende bugünn 40 yaşında eşimin bir akrabasının hamile olduğu haberini aldımm..Kadının askerde oğlu varrr..Başka çocuklarıda varr..Şoka girdimmm:52::52::52::52: Ama dedimm k.validemede demekki Rabbim böyle uygun görrdüüü yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir dedimm.İmtihan dünyasında yaşıyoruzzz kadınn çok ağlamışş aldırmak istemişş ama aldırmıcakmış tabiii..Birde bugün ikinci hamile haberide gene eşimin ailesinden 16 sene sonunda uğraşıp tekrar tüp deneyen bir çiftten geldii.Kadın hamileymişşş..Rabbim o kadar çok aratmadan hepimize verir inşş..Ne diyimm sen ağlama ben ağlıyimm zuzuuuuu:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

işte allah çok büyük bizlerede versinn... ah canım onda da vardır hayır bende birkaçgündür hamile haberleri alıyorum bazıları da istemeyerek diyor bende bugün eşime dedim ki hastaneye girmeden bizde isteyerek hamile kalalım adam gülüyor ne yapiymm deli gibi istiyorum hayatımda herşey bebğimi bekliyor onsuz nefes bile almak istemiyorum ama gel gör ki dışarı karşı kuyruğu hep dik tutuyorum yok zamanı var falan .... isytiyorummmm halbu ki sende ağlama canımm yolu zor olan bebişine daha çabuk kavuşuyor sadece biraz daha sabır ve tevekkül ........ neyse bak ben bir tespitte bulundum dizilerde hamileler arttıkça çevremizde de artıyor artık hamilelik bir moda ve biz modadan geri kalıyoruzz :)))

evet canım bana da yüksek geldi ama eğer herşey yolunda olursa 4 kutu ilaç kullanmış olacam diğer tedavilerimde de birinde 3 birinde 4 kullandım her ikisinden de artmıştı bakalım hayırlısı diyorum biliyorsun bide ben tüp ameliyatı geçirdim genelde bu ameliyatlardan sonra rezervlerde ciddi düşüş oluyor hatta menopoza girenler bile var. rabbimden ısrarla istiyorum inşallah nasip kısmet eder bizlerde o yüce duyguyu yaşarız hayırlı sağlıklı ömürlü anneli babalı evlatlar versinnn hepimize ..... bugün orda doğan bebişlerin resimleri vardı panoda hepte ikizdi allahım dedim bakmak bile o kadar güzeldi benim olsa ne olurdu bilemiyorummm:43::43::43: inşallah canımm herşey yolunda giderde ikimizdende pozitif haber alırız sen üzülme bebğim bizim kalplerimiz bir bu süreçte hep birlikte olacağız .... şu an olmasa bile inşallah ilerde ben seni istanbulda görecem biliyorum ........ ekinden bende çok etkilenmiştim kaç gün beynimde sorguladımmm ama bunlar bizim kaderimiz vakti zamanı geldiğinde hepimiz anne olacağız ve o zamanda bebişlerimizi konuşacağız.....

Aminn canımmmmm inşş ikizlerinn olurrrrr o zamannn..Bu konu açıldığında hepp ikizz diyorsunnn inş Rabbim gönlüne göre verirr...İnş bir gün İstanbula gelipp misafirim olacakksınnn zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu inşşşşş:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Güldenim bu arada rüyamda halen seni göremedim ama dua listeni görrdümmm:9::9::9::9: Günler geçmiş son güne gelmişizz..tefriciyeden 200 tane kalmışş..Meryem suresinden 2 tane yasinden 10 küsür gibi..Bakıyorummm listene bu gece oturup okuyayım ben diyorummm:1::1::1: Kafaya taktımm bu günlerde çok tuhafımm dua edemiyorummm gibiiii..Ondan gördümm galiba bu rüyayııı..

bence sen o rüyayı niye gördün biliyomusunn...
regl oldum ya günlük okuyordum ben şimdi okuyamıyorum diye çok rahatsızım adıma okuyanlar var bi kaç kişiye söledim ama içimden elife deyivereyim günlük bi meryem okusun benim yerime diye aklımdan geçiriyorum dünden beri senii..bu listeyle alakalı değil içim öle rahat edecek...neden bilmiyorum o kadar kişi yerine senin okumanı istiyorum aşkısı...

e şekerimm arada bi takılıyooonnn topiğeee kaybolursun tabii sayfalarda...
ben lafımı ortaya kodum :9:

:110: napıyım be güldenim işten gelıyorum evde işlerim oluyo. kocişle otururkende ben laptopda o tvde ayrı dünyalarda takılmayalım dıyorum ondan. arada geliyorum işte. ama hepinizi çok sefiyomm....:38::71::70:

Yarin bebislerimi
almaya gidiyorum kizlar cok heyecanliyim
dilerim allahtan bu kez yuzumuze gulsun dualarinizi eksik etmeyin ne olurr

Son düzenleme:
şimdilik yakıssın 9 ay hiçç yakışmasınnn canım benimmm:16:aman boşwer takıl sen aralarında genç kız gibi bizim bebelerimiz kıymetli olcakk:16:onlarda sana imreniolardır kesin genelde öle oluo çünküü:37:

banada sanki acıyolar gibi geliyooo...
ama bu son günlerim inşallah...
bende göbişimi gere gere geziciiimmm...

Aminn canımmmmm inşş ikizlerinn olurrrrr o zamannn..Bu konu açıldığında hepp ikizz diyorsunnn inş Rabbim gönlüne göre verirr...İnş bir gün İstanbula gelipp misafirim olacakksınnn zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu inşşşşş:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

evet canım benim ikizlerim olacak allah izin verirse ve ben hepinize dua ederkende ikiz istiyorum haberiniz olsun yaniiiii................

:110: napıyım be güldenim işten gelıyorum evde işlerim oluyo. kocişle otururkende ben laptopda o tvde ayrı dünyalarda takılmayalım dıyorum ondan. arada geliyorum işte. ama hepinizi çok sefiyomm....:38::71::70:

haklısın cicimm..
ama arada gel yaaaa azcık beklesin kocişinnn...

bence sen o rüyayı niye gördün biliyomusunn...
regl oldum ya günlük okuyordum ben şimdi okuyamıyorum diye çok rahatsızım adıma okuyanlar var bi kaç kişiye söledim ama içimden elife deyivereyim günlük bi meryem okusun benim yerime diye aklımdan geçiriyorum dünden beri senii..bu listeyle alakalı değil içim öle rahat edecek...neden bilmiyorum o kadar kişi yerine senin okumanı istiyorum aşkısı...

Hıııııııııııııııı şlimdi anladımmm sen düşündünnnn ben hissettim her zamankii gibiii taam o zamannn..Ben kalkıp bir meryem suresi okuyayım şimdidennn..İstediğin bu olsunn bidanemmmmmm okurum okumammıı..:16::16::16::16:

slm egunalcim ikimizde yarin kontrole gidiyoruz insallah hersey yolunda gider,su ana kadar kilo almadim zaten kilo vermeye calisiyorum aslinda kilo sorunum yok ama boyuma gora 8 kilo falam var,az once bi soru sordum gormedin yogunluktan herhalde arkadasim ,neyse aslinda benim ignenin dozunu dusurmeselerdi cumartesi opu olurdu buyuk bi ihtimalle ama sali gunune olacak galliba ,bide dedi doktor yasina gore yumurtalari iyi dedi yani 33 cokmu yasliki yumurtan iyi diyor uzuldum acikcasi demekki her gecen zaman benim aleyhime

şekerim cevap yazdım ama ben sanaaa...
hemde hemenn neden görmüyon beni yaaa...
33 yaş yaşlı olurmu cicim...
Maşallah yumoşlarınada...
tatike dek gelmenin şansızlığını yaşıyorsun canım benimde ilk tedavim uzamıştı bu yüzden

merhaba,
ben de yaklaşık 2 yıldır bebek peşinde koşuyorum tek tüpüm açık teki kapalı ama olmuyor yinede. yaza bende tüp bebek deneyeceğim o yüzden burada biraz zaman geçirmenin bana iyi gelebileceğini düşündüm herkesi öpüyorum...

Hıııııııııııııııı şlimdi anladımmm sen düşündünnnn ben hissettim her zamankii gibiii taam o zamannn..Ben kalkıp bir meryem suresi okuyayım şimdidennn..İstediğin bu olsunn bidanemmmmmm okurum okumammıı..:16::16::16::16:

Reglim bitene kadar günde bi tane oku benim için...
etrafımdakiler bilse bile neler yaşadığımı tam anlayamazlar o yüzden bu durumu en iyi anlayacak olan sensin ve en yakınımsın o yüzden senin duanı istedimmm

Son düzenleme:
Back
X