• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

guzel haberlerle gel canım benımmmmmmmmmmmmm
senı cok sevıyorum kardesımmmm
duarım senınle hayatımmmmm hersey yolunda gıtsınnnn :16::16::16::54::54:

nasılsınız bugunn güzell haberler gelır insallhhh transfer olan opu olan dr kontrolu olan herkese güzel haberler duymaları dılegıyle aklım ve dualarım sizinle kuzucuklarrr:16::16::16:

günaydın kızlar..
güne doktorumdaki doğumu izleyip böğüre böğüre ağlayarak başladım önceden bukadar etkilenmezdima ma artık zor geliyor..
inaşşallah rabbim hamişlerimizede yaşatsın bu duyguları..bizede tez zamanda anneliği yaşatsın rabbim..
egunal kontroldemi inş. güzle haberlerle döner...opusu olan tranferi oalnacaklrada allah yardım etsin..
ecrinn sendemi diyettesin bende diyetisyene gittim kontrolli veriyim dedim hem utanma belasına listeyede sadık kalırım diye..
diyetisyne tanıdkk zaten beni görünce fazlan yok diyo 10 ver yeter bende yok 15 deyip pazarlık yaptım:))çok obez hastaları olduğundan galiba..
sıkı etli kilosunu göstermeyne bi yapıya sahibim ama kilom fazla ben kilosu az sıkı olmak istiyomm..valla liste kasmıyo hatta ekmek bol ben daha az yerdim
ama uyucam uymazsam veremezmişim....sanada jkolay gelsinnn:8:

canımmm iyi geceler ama ben sanırım puregon kullanacammm:9:

:( ama olsun canım isimleri farklı olsada icerikleri aynı yumoslari büyütmek icin kullanacaz büyüsün çoğalsın yumoslarimiz ........

Seni Cook seviyorum arkadasım kaderdasim sen şimdi Dr. Sin hersey gönlünce olsun Rabbim gönlümüzde olanları hakkımızda Hayirli etsin.........

zuzu ve egunal dualarım sizinle......................

Saol kuzumm Rabbim dualarımızı kabul etsinn...

Seni ve elifimi Cook seviyorummm

günaydın kızlar, listelere baktımda cananyaka ve esiin için test günleri ama yoklar

transefrde olan arkadaşlarada bol şans diliyorum nası bi heyecandır kimbilir ben dahabilmiyorum :50:

Günaydın kızlar bgn test yaptircami solemistim 12. Gunüm Dr 14. Gün yazmış ama dayanamdim kan verdim bile yarım saat önce şimdi hastanede sonuc bekliyorum çok heycanliyim korkuyorum bnm için dua edin lütfen size guZel haberler verebilirim ins. 1 saate kadar haber ederim size de ins ama yine olumsuz olursa nasıl yazcam size bilmiyorum annemde oldugum için esiminde haberi yok bgn yaptığımdan o 14.gün yapcam saniyo

Sagol canım benim suan hastanedeyim bekliyorum çıktıktan snr Orhangazi'ye gececem insallah ve transfer gunü tekrar gelecem

AYY hadi bakalım inşallah canımmm...:nazar:

Günaydın kızlar bgn test yaptircami solemistim 12. Gunüm Dr 14. Gün yazmış ama dayanamdim kan verdim bile yarım saat önce şimdi hastanede sonuc bekliyorum çok heycanliyim korkuyorum bnm için dua edin lütfen size guZel haberler verebilirim ins. 1 saate kadar haber ederim size de ins ama yine olumsuz olursa nasıl yazcam size bilmiyorum annemde oldugum için esiminde haberi yok bgn yaptığımdan o 14.gün yapcam saniyo

hmmm dayanamadın ıkı gun daha demıı:9: nese canım yaa hemen oğren bızede mutlu haberıı verrrr:16:

Allah yar ve yardimcin olsun hayirli haberlerle gel insallah

Allah yardımcın olsun canım inşallah müjdeli haberlerle gelirsin.. Düşük çıkarsa da üzülme bence ben test günümden 2 gün önce yaptırmıştım 8.25 çıkmıştı yok gibi demişlerdi. Test günümde 49 olmuştu sakın kötü düşünme dualarım seninle..

hayırlısı cnm benımmmm sıkıntı yapma sakın ol guzel cıkacak sonuc hayatımmmmm
ıyı yada kotu hayırlısı dıyceksın oyle uzulme hemen sonucu gormeden aaaaa

günaydın kızlar..
güne doktorumdaki doğumu izleyip böğüre böğüre ağlayarak başladım önceden bukadar etkilenmezdima ma artık zor geliyor..
inaşşallah rabbim hamişlerimizede yaşatsın bu duyguları..bizede tez zamanda anneliği yaşatsın rabbim..
egunal kontroldemi inş. güzle haberlerle döner...opusu olan tranferi oalnacaklrada allah yardım etsin..
ecrinn sendemi diyettesin bende diyetisyene gittim kontrolli veriyim dedim hem utanma belasına listeyede sadık kalırım diye..
diyetisyne tanıdkk zaten beni görünce fazlan yok diyo 10 ver yeter bende yok 15 deyip pazarlık yaptım:))çok obez hastaları olduğundan galiba..
sıkı etli kilosunu göstermeyne bi yapıya sahibim ama kilom fazla ben kilosu az sıkı olmak istiyomm..valla liste kasmıyo hatta ekmek bol ben daha az yerdim
ama uyucam uymazsam veremezmişim....sanada jkolay gelsinnn:8:

evet cnm yapıyorum ama kendı çapımda...
ohhh sefan olsun ekın sporda sen doktorda ne guzel ıs yaaaa :1::1:
bende 15 vermem lazım bazen gıdım dıyom doktora ama bosver spor yap yeme vercen dıyom
bakalım ksıemt artık kuzummm....

Back
X