Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız bugunn güzell haberler gelır insallhhh transfer olan opu olan dr kontrolu olan herkese güzel haberler duymaları dılegıyle aklım ve dualarım sizinle kuzucuklarrr![]()
hadi bakalım canımm artık son aşamalardasın umarım herşey çok güzell olurr..haberlerini bekliyoruz bizi ihmal etme lütfenn![]()
canımmm iyi geceler ama ben sanırım puregon kullanacammm![]()
zuzu ve egunal dualarım sizinle......................
Gunaydin kizlar bol bebisli bir gun olmasi dilegiyle ben saat 11 gibi gidip bebelerimi alicam insallah
Sagol canım benim suan hastanedeyim bekliyorum çıktıktan snr Orhangazi'ye gececem insallah ve transfer gunü tekrar gelecem
Günaydın kızlar bgn test yaptircami solemistim 12. Gunüm Dr 14. Gün yazmış ama dayanamdim kan verdim bile yarım saat önce şimdi hastanede sonuc bekliyorum çok heycanliyim korkuyorum bnm için dua edin lütfen size guZel haberler verebilirim ins. 1 saate kadar haber ederim size de ins ama yine olumsuz olursa nasıl yazcam size bilmiyorum annemde oldugum için esiminde haberi yok bgn yaptığımdan o 14.gün yapcam saniyo
Günaydın kızlar bgn test yaptircami solemistim 12. Gunüm Dr 14. Gün yazmış ama dayanamdim kan verdim bile yarım saat önce şimdi hastanede sonuc bekliyorum çok heycanliyim korkuyorum bnm için dua edin lütfen size guZel haberler verebilirim ins. 1 saate kadar haber ederim size de ins ama yine olumsuz olursa nasıl yazcam size bilmiyorum annemde oldugum için esiminde haberi yok bgn yaptığımdan o 14.gün yapcam saniyo
günaydın kızlar..
güne doktorumdaki doğumu izleyip böğüre böğüre ağlayarak başladım önceden bukadar etkilenmezdima ma artık zor geliyor..
inaşşallah rabbim hamişlerimizede yaşatsın bu duyguları..bizede tez zamanda anneliği yaşatsın rabbim..
egunal kontroldemi inş. güzle haberlerle döner...opusu olan tranferi oalnacaklrada allah yardım etsin..
ecrinn sendemi diyettesin bende diyetisyene gittim kontrolli veriyim dedim hem utanma belasına listeyede sadık kalırım diye..
diyetisyne tanıdkk zaten beni görünce fazlan yok diyo 10 ver yeter bende yok 15 deyip pazarlık yaptım:))çok obez hastaları olduğundan galiba..
sıkı etli kilosunu göstermeyne bi yapıya sahibim ama kilom fazla ben kilosu az sıkı olmak istiyomm..valla liste kasmıyo hatta ekmek bol ben daha az yerdim
ama uyucam uymazsam veremezmişim....sanada jkolay gelsinnn![]()
gününüz yaz güneşi kadar aydın olsun güzeller![]()
Gunaydin kizlar bol bebisli bir gun olmasi dilegiyle ben saat 11 gibi gidip bebelerimi alicam insallah