hosgeldın kuzu nasılsınnnnnnn
iyiyim ecrinim.. biraz yorgunum sadece.. bugün okul çıkışı işlerim vardı onların peşinde koşturdum...
sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldın kuzu nasılsınnnnnnn
ben çıkıyorum mutfağabir uğrayayım çamaşırlarım vardı toplayayım kociş gelene kadar ortalığa çeki düzen vereyimm...görüşrüz akşama inşaallah kociş kurtlar vadisini seyrederken yazarım size rahat rahat herhalde..![]()
pozitif alanlar yani hamişlerin ikiside benimmmm oleeyyyy
şaka ettimmm
bilşeker11 ve cananyaka hamişler...
esiiin arkadaşımızın kanaması vardı bugünde test yapılmış değeri 9 çıkmış aslında gebelik var ama doktor negatif demiş...
bence 2 gün sonra tekrarlamalı testi...
ya bende bu tavşandan istiyoomm.nerden buluyosunuz bunları.bende yapmak ıstıyorum bunlardan:26:
insallah canım... insallah.. bizde bir gün topiğe bağıracağız HAMİİİLEEEYYYYİİİİİZZZZZ. DİYE....![]()
kızlarrr geldim ve gidiyorum gibi olacak.. ama duşa gireceğim... işlerimi erken halledersem uğrayacağım yanınıza...
ben bilmem topik saati benim için asıl olan...
bir saat dedin ama çok aştın bunun için ne ceza versem diye düşünüyorummm hııımmmmmm bi düşüneyimmm...
heh buldum peşine yaramaz tavşan salıcam kovalasın seniiii
Eki Görüntüle 383686
ay koşamamki..... tavşan kesi yakalar beniama listelere katkıda bulunabilmek adına gelemediğim düşünülürse affedilirim heralde....
Sabah spora gidiyorum diye çıktı hala ortalıkta yok...
Gelince kendisini hedef gösteriyorum size ezikleyin,fırçalayı,saçını çekin,cimcikleyin,bayılana kadar gıdıklayıp güldürün vs...
aaa olmazki amaa...
selam hanımlar,nasılsınız?biz iyiyiz,dışarı cıktık bugün,kuaföre gittik..geldik dinlendik,teyzelerimize bi bakalım dedik:))bugün güzel 2 haber varmış cok sevindim,rabbim tamamına erdirsin inş..egunalim senin dr randevunda ne oldu?gecmişte bikac sayfa okudum da senle lgili yazı denk gelmedi:26:
selam hanımlar,nasılsınız?biz iyiyiz,dışarı cıktık bugün,kuaföre gittik..geldik dinlendik,teyzelerimize bi bakalım dedik:))bugün güzel 2 haber varmış cok sevindim,rabbim tamamına erdirsin inş..egunalim senin dr randevunda ne oldu?gecmişte bikac sayfa okudum da senle lgili yazı denk gelmedi:26:
hhahahaaa....... ekin bu aralar hep gezentiama izmirdede hava mistir..... o gezmesinde kim gezsin......
Ayy hoşbulduk cicim:))ne güzel cümle olmuş:))senin prenses napıyo:))ayy ben uyuyamıyorum 2 gündür,saga dön,sola dön,sırtüstü yat,saat 3 leri ediyorum,sabahta erkenden kalkıyorum 8 30 da ya,bu kızlar yatırmıyo artık beni:))kaburgalar ayrılıyo sanırım:))hiç rahat edemiyorum..eşime bakıyom ooo maşallah uyku cekiyo,bende kendi kendime yatakta kocişe bakıp bakıp anne olmak kolay degil dayan diyorumne olcak bilmem
![]()