• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Carşambaya kadar allahtan umut kesilmez..rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin..acını anlıyorum inan canım..kendine dikkat et,umudunu kaybetme son ana kadar..en kısa zamanda toparlanman dilegiyle..

en azından bi süpüreyim bari.... yarında siler toz alırım....... o nedenle bu msj dan sonra kalkıyorummmmmm.........

Kan vermedim.
Kesenin bicimi de bozulmuş.
Çarşamba gunüne kadar moral olarak sayenizde toparlanırım hazırlıklı olurum herseye...

8 Mart'ta oldu transfer.
Gecen cuma keseyi görmüştük. Gayet düzgündu. Doktor tam istediğimiz gibi dedi. Bu cuma da icini görüp kalp atışlarını görebileceğimizi söyledi. Ama yine bomboş siyah bir kese gördük. Biraz büyümüş ama istediği kadar değil ve icinde kalp atışı da yok. Sekli falan da bozulmuş.
Oyle iste. :(((
Çarşamba gunüne çağırdı yine.

ALLAHTAN umut kesılemz cnm rabbım buyuk cnm nasıbınde varsa o bebek olacak uzulme...
hala ıcınde olan bebgınıde uzme annesı .... sabır ve sakınlıkle bekle cnm benımmmm

Canlarım buarada haber vereyim yarınki dr randevumuz ertelendi,dr izmirdeymiş..önümüzdeki haftaiçi yada cumartesi gitcez..canım sıkıldı ama yapcak bişey yok..başka dr da 4 boyutlu ultrason yok..ne güzel yarın gidip rahatlıycaktık olmadı,bekliycez artık:(((

olsun canım sıkıntı yapma bundada vardır bır hayır kuzum .....
kızçelerını uzme sen de bakalım aaaa :)))
ben gelım sana temızlıge kuzum benım evımınde ıhtıyacı var artık haftaya yapcam bende hafta sonu ohh mıs olcakkkk

jel kullanmaya çarşamba gunüne kadar devam et ama kese tuttuğu yerden biraz kaymış çok umut etme çarşamba son duruma bakarız dedi. Aspirin ve bantları kesti.
En azından hamile kalabiliyorsun bir daha deneyeceğiz dedi.

hakkında hayırlısı olsun canım.çarşambaya belki bir mucize olur. çarşamba günü iyice emin olmadan işlem yaptırma derim. Arkadaşlarımın da dediği gibi bazen gözükmeyip daha sonra kalp gözükebiliyormuş.

Ben 4 doktor gezip hepsi aynısını dedikten sonra emin ve ikna olup aldırmıstım :(

akasya sen ve ben tembel olduk yaa,,gerci ben bugün calışıyorum camaşır yıkadım:))sanki elimde yıkadım da:))ben oturuyorum sen oturuyosun bizim işleri kim yapcak bilmem:9:aslında cok işim var ama sen gibi kalkıp biyerden başlayamıyorum..aman kociş yapsın pazar günü napıyım..benden iş cıkmaz artık:9::37:

dedim bi ara vereyim:1::1::1::1::1::1::1::1: kız benim kocişte yapıyoda......beceremiyoki..... ben söylenincede bozuluyo haklı olarak:)))))) yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum bende.. zaten cam kapı için bi kadın almam lazım onları yapamam işte anca sil süpür toz al.... çamaşır zaten sürekli yıkıyorum....benim adam sabah akşam üst değiştirir:19::19::19: hani çamaşır yıkamak sorun değilde ütü başa bela...... hem senin iki bebişin var benden daha hassas durumdasın yapma sen.... detaylı bi şekilde süpürme işini hallettim bir odam kaldı yapmadığım onuda halleder bi pas pas atarsam beni bir hafta götürür bu:)))))) artık toz alma yarına.....

Canlarım buarada haber vereyim yarınki dr randevumuz ertelendi,dr izmirdeymiş..önümüzdeki haftaiçi yada cumartesi gitcez..canım sıkıldı ama yapcak bişey yok..başka dr da 4 boyutlu ultrason yok..ne güzel yarın gidip rahatlıycaktık olmadı,bekliycez artık:(((
canım geç olsun güç olmasın üzülme bebeişleri daha büyümüş görcen hem 1 hafta sonra öle düşün:1:
azıcık işim var canlarımm gelicemm..:3:

ne işin war senin bakiimm:20:

canımm benimm sen iş yapıp kendini yormaa salla gitsinn:8:anneciğin yakındı sana onlar gelip yapsınlar artık..prensesimiz nasıl uyuttumu seni gece?

canım dün yoktum yazdım mı sana yazmadım mı hatırlamıyorum..o yüzden tekrar geçmiş olsun diorum işşallah en kısa zaman da kavuşursun bebbeğine...

Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Anlayacağınız durumum fena.
Bebişim yok anlayacağınız.... :((((

Ne olur siz güzel haberlerle gelin ki bana da umut olsun.....

ay canım benim inşalllah bebişin seni bırakmaz ve çarşamba günü herşey yoluna girer dualarımız senınle

o ağrılar olur canım,ben ağlamıştım ağrıdan ,tüp bebek doktorumu aramıştı eşim neyapalım çok ağrısı var diye,parol ağrı kesici içsin demişti,,kişiye göre değişiyor bazılarınında hiç ağrısı olmuyor,tedirgin olma bence doktorlar biliyordur ona göre transfer ederler sen gönlünü rahat tut yeterki ,Önce Allaha sonra doktorlara emanetiz hepimiz,fraxparine bende kullanıyorum jelimde vardı 12.haftaya kadar,

bende öyle düşünmeye çalışıyorum.. Artık Allaha emanetiz.. Yapacak bir şeyimiz kalmadı.. elimizden geleni yaptık.. inşallah sonu güzel olur.. bu sefer rahat davranmaya çalışıyorum.. yarın yine transferim var bugün bıcı bıcı yapmak istiorum .. yapsam mı ki arada kaldım ...

Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Anlayacağınız durumum fena.
Bebişim yok anlayacağınız.... :((((

Ne olur siz güzel haberlerle gelin ki bana da umut olsun.....

cnm çok üzüldüm ya.. inş. arkadaşlarımızın dediği gibidir.. ümidini kesme bence sen.. bazen doktorlarda çok büyük hatalar yapabiliyor.. sana şöyle söyleyeyim 1 sene boyunca 13 cm.lik kistimi bir sürü doktor görmedi .. düşün artık ... ben senin yerinde olsam başka birkaç doktora daha giderim cnm... inşallah her yoluna girecek :54:

Son düzenleme:
transferden birkaç gün sonra kalanları tekrar mı transfer ediyorlar ben anlamadım.. hangi durumlarda yapılıyor muş? bilelimde doktora bizde rica edelim faydalıysa bizde öyle yaptıralım

transferden birkaç gün sonra kalanları tekrar mı transfer ediyorlar ben anlamadım.. hangi durumlarda yapılıyor muş? bilelimde doktora bizde rica edelim faydalıysa bizde öyle yaptıralım

tatlım valla bende şu anda neler oluyor pek bilmiyorum.. 7 embriyomdan sadece 2 tanesi 1. kalite çıktı.. doktorlar 3. gün birini transfer etti (yani dün) cumartesi gel diğerinide transfer edeceğiz dedi.. gebelik ihtimalini arttırmak için dedi.. bende tamam gelirim dedim :) yani yapılan şey nasıl birşey bende bilemiyorum... daha önce yaptıranda olmamış burada herhalde...
bende merak ediyorum.. :49: inşallah olumlu sonuçlar alırımda, herkese böyle transfer yapılır zamanla.. :nazar:

bende öyle düşünmeye çalışıyorum.. Artık Allaha emanetiz.. Yapacak bir şeyimiz kalmadı.. elimizden geleni yaptık.. inşallah sonu güzel olur.. bu sefer rahat davranmaya çalışıyorum.. yarın yine transferim var bugün bıcı bıcı yapmak istiorum .. yapsam mı ki arada kaldım ...

canım yapmaa bıcı bıcı ,,yarından sonrada yapma 2-3 gün,dayan birazcık,,,rahat ol güzel olucak sonu ,sen elinden geleni yaptın canım,

canım yapmaa bıcı bıcı ,,yarından sonrada yapma 2-3 gün,dayan birazcık,,,rahat ol güzel olucak sonu ,sen elinden geleni yaptın canım,

yaaa.. yapmayayım mı.. :(
sağol cnm desteğin için.. yalnız benim içime kurt düştü şimdi.. acaba diğeri transfer edilirken ilkine birşey olur mu... içim sıkılmaya başladı ne yalan söyleyeyim... neyse... ben biraz uzanayım.. görüşürüz bayanlar..

tatlım valla bende şu anda neler oluyor pek bilmiyorum.. 7 embriyomdan sadece 2 tanesi 1. kalite çıktı.. doktorlar 3. gün birini transfer etti (yani dün) cumartesi gel diğerinide transfer edeceğiz dedi.. gebelik ihtimalini arttırmak için dedi.. bende tamam gelirim dedim :) yani yapılan şey nasıl birşey bende bilemiyorum... daha önce yaptıranda olmamış burada herhalde...
bende merak ediyorum.. :49: inşallah olumlu sonuçlar alırımda, herkese böyle transfer yapılır zamanla.. :nazar:

hımm iyi valla.. şansı artırmak için bence de iyi yöntem. inşallah başarılı olur ve güzel haberlerle dönersin.
bende doktoruma derim böyle böyle bir durum varmış die :)

canlarım.. ben 3-4 gün olmayabilirim.. misafirlerim var canlarım.....

anamm ne cok mısafır gelıyo sızee bacım yaaa bıde kalıyolar hepp sanırımm:53: onları bırak bırak gel senn topiğee özlüyoz amaaa:16:

canım geç olsun güç olmasın üzülme bebeişleri daha büyümüş görcen hem 1 hafta sonra öle düşün:1:

ne işin war senin bakiimm:20:

ayy bebişim cuma ya bugun azıcık işlerimi toparlayım dedim o yüzden çıktım çalışıorum ya bennn:23: ee sen nereye kayboldun bişeycik demeden:20:

Back
X