Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en azından bi süpüreyim bari.... yarında siler toz alırım....... o nedenle bu msj dan sonra kalkıyorummmmmm.........
Kan vermedim.
Kesenin bicimi de bozulmuş.
Çarşamba gunüne kadar moral olarak sayenizde toparlanırım hazırlıklı olurum herseye...
8 Mart'ta oldu transfer.
Gecen cuma keseyi görmüştük. Gayet düzgündu. Doktor tam istediğimiz gibi dedi. Bu cuma da icini görüp kalp atışlarını görebileceğimizi söyledi. Ama yine bomboş siyah bir kese gördük. Biraz büyümüş ama istediği kadar değil ve icinde kalp atışı da yok. Sekli falan da bozulmuş.
Oyle iste.((
Çarşamba gunüne çağırdı yine.
Canlarım buarada haber vereyim yarınki dr randevumuz ertelendi,dr izmirdeymiş..önümüzdeki haftaiçi yada cumartesi gitcez..canım sıkıldı ama yapcak bişey yok..başka dr da 4 boyutlu ultrason yok..ne güzel yarın gidip rahatlıycaktık olmadı,bekliycez artık((
jel kullanmaya çarşamba gunüne kadar devam et ama kese tuttuğu yerden biraz kaymış çok umut etme çarşamba son duruma bakarız dedi. Aspirin ve bantları kesti.
En azından hamile kalabiliyorsun bir daha deneyeceğiz dedi.
akasya sen ve ben tembel olduk yaa,,gerci ben bugün calışıyorum camaşır yıkadım:))sanki elimde yıkadım da:))ben oturuyorum sen oturuyosun bizim işleri kim yapcak bilmemaslında cok işim var ama sen gibi kalkıp biyerden başlayamıyorum..aman kociş yapsın pazar günü napıyım..benden iş cıkmaz artık
![]()
canım geç olsun güç olmasın üzülme bebeişleri daha büyümüş görcen hem 1 hafta sonra öle düşünCanlarım buarada haber vereyim yarınki dr randevumuz ertelendi,dr izmirdeymiş..önümüzdeki haftaiçi yada cumartesi gitcez..canım sıkıldı ama yapcak bişey yok..başka dr da 4 boyutlu ultrason yok..ne güzel yarın gidip rahatlıycaktık olmadı,bekliycez artık((
azıcık işim var canlarımm gelicemm..![]()
canlarım.. ben 3-4 gün olmayabilirim.. misafirlerim var canlarım.....
Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Anlayacağınız durumum fena.
Bebişim yok anlayacağınız....(((
Ne olur siz güzel haberlerle gelin ki bana da umut olsun.....
o ağrılar olur canım,ben ağlamıştım ağrıdan ,tüp bebek doktorumu aramıştı eşim neyapalım çok ağrısı var diye,parol ağrı kesici içsin demişti,,kişiye göre değişiyor bazılarınında hiç ağrısı olmuyor,tedirgin olma bence doktorlar biliyordur ona göre transfer ederler sen gönlünü rahat tut yeterki ,Önce Allaha sonra doktorlara emanetiz hepimiz,fraxparine bende kullanıyorum jelimde vardı 12.haftaya kadar,
Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Anlayacağınız durumum fena.
Bebişim yok anlayacağınız....(((
Ne olur siz güzel haberlerle gelin ki bana da umut olsun.....
transferden birkaç gün sonra kalanları tekrar mı transfer ediyorlar ben anlamadım.. hangi durumlarda yapılıyor muş? bilelimde doktora bizde rica edelim faydalıysa bizde öyle yaptıralım
bende öyle düşünmeye çalışıyorum.. Artık Allaha emanetiz.. Yapacak bir şeyimiz kalmadı.. elimizden geleni yaptık.. inşallah sonu güzel olur.. bu sefer rahat davranmaya çalışıyorum.. yarın yine transferim var bugün bıcı bıcı yapmak istiorum .. yapsam mı ki arada kaldım ...
canım yapmaa bıcı bıcı ,,yarından sonrada yapma 2-3 gün,dayan birazcık,,,rahat ol güzel olucak sonu ,sen elinden geleni yaptın canım,
bende öyle düşünmeye çalışıyorum.. Artık Allaha emanetiz.. Yapacak bir şeyimiz kalmadı.. elimizden geleni yaptık.. inşallah sonu güzel olur.. bu sefer rahat davranmaya çalışıyorum.. yarın yine transferim var bugün bıcı bıcı yapmak istiorum .. yapsam mı ki arada kaldım ...
canım yapmaa bıcı bıcı ,,yarından sonrada yapma 2-3 gün,dayan birazcık,,,rahat ol güzel olucak sonu ,sen elinden geleni yaptın canım,
yaaa.. yapmayayım mı..![]()
sağol cnm desteğin için.. yalnız benim içime kurt düştü şimdi.. acaba diğeri transfer edilirken ilkine birşey olur mu... içim sıkılmaya başladı ne yalan söyleyeyim... neyse... ben biraz uzanayım.. görüşürüz bayanlar..
tatlım valla bende şu anda neler oluyor pek bilmiyorum.. 7 embriyomdan sadece 2 tanesi 1. kalite çıktı.. doktorlar 3. gün birini transfer etti (yani dün) cumartesi gel diğerinide transfer edeceğiz dedi.. gebelik ihtimalini arttırmak için dedi.. bende tamam gelirim dedim :) yani yapılan şey nasıl birşey bende bilemiyorum... daha önce yaptıranda olmamış burada herhalde...
bende merak ediyorum..inşallah olumlu sonuçlar alırımda, herkese böyle transfer yapılır zamanla..
![]()
canım geç olsun güç olmasın üzülme bebeişleri daha büyümüş görcen hem 1 hafta sonra öle düşün
ne işin war senin bakiimm![]()