• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi akşamlar şekerim..
ohh ne güzel hepi bört dey tu yuuuuuu yaptınız demek...
ama benim yeğeniminde bu ayın 22 sinde doğum günü var ama ben gidemicem taaa artvinde...
transfer olmuş evde yatıyor olacam...

olsun canım benim, bidahakine kendi bebişşinle gidersin İNŞŞŞAALLLAAHHHH... transferin sorunsuzca hallolurda en kısa zamanda mutlu haberi alırsın umarım. gerçekten o kadar çok istiyorum ki şurdaki herkes biran önce kavussun bebeciklerine...kaç gündür hamile haberi alıyorum zaten. kendi göbeğime bakıyorum sonra benimki ne zaman dolucak yaa diyoruumm:43::14::14: sonra amaann boşveeer olursa olur napıyım dıyorum.. öyle dengesiz ruh hallerindeyim yani :)

inşallahh sanada öyle yaparlar canım yaa,banada çok farklı geldi kimseye yapılmadı sanırım daha önce,,
tv de de bişi yok bu gece,benim uyku komalarım başladı yine:))hamileliğimin ilk günlerine döndüm bulantı ve kusmalar da başladı sanırım 9 ay kusucam ben:))

bana yapmazlar canım çünkü merkezde sadece 3.gün embriyosu transfer ediliyooo 5.güne gitmiyorlar 3.günde donduruyorlar...
en başamı döndün yanii..
ah canım yaa...kardeşim 9 ay mide bulantısı çekti hatta yemek yiyememe yüzünden aralıklarla hastanede yattı serum falan bağlandı...
ama sen ona göre maşallah iyisin..inşallah bişeyin kalmaz..

olsun canım benim, bidahakine kendi bebişşinle gidersin İNŞŞŞAALLLAAHHHH... transferin sorunsuzca hallolurda en kısa zamanda mutlu haberi alırsın umarım. gerçekten o kadar çok istiyorum ki şurdaki herkes biran önce kavussun bebeciklerine...kaç gündür hamile haberi alıyorum zaten. kendi göbeğime bakıyorum sonra benimki ne zaman dolucak yaa diyoruumm:43::14::14: sonra amaann boşveeer olursa olur napıyım dıyorum.. öyle dengesiz ruh hallerindeyim yani :)

hepimiz anne olacaz buna yürekten inanıyorum ama zamanını bir tek Rabbim biliyor...bizde öleee bekliyoruz işte...
dengesiz ruh hali emin ol hepimizde vardır...
bazen öyle çok kafama takıp bunalıma giriyorum ki bazende nasip kısmet napalım diyorum...
ama özümde hep anne olasım var dilim ne söylerse söylesin..

bana yapmazlar canım çünkü merkezde sadece 3.gün embriyosu transfer ediliyooo 5.güne gitmiyorlar 3.günde donduruyorlar...
en başamı döndün yanii..
ah canım yaa...kardeşim 9 ay mide bulantısı çekti hatta yemek yiyememe yüzünden aralıklarla hastanede yattı serum falan bağlandı...
ama sen ona göre maşallah iyisin..inşallah bişeyin kalmaz..

en başa döndüm sormaa,,yemek yiyorum çok şükür ama bulantılar geçmedi hiç,doktorumda çok katı ilaç konusunda hiç ilaç vermiyor dayan diyor sürekli,sakız çiğnemek iyi geliyor mideme şak şak sakız çiğniyorum habire:))

en başa döndüm sormaa,,yemek yiyorum çok şükür ama bulantılar geçmedi hiç,doktorumda çok katı ilaç konusunda hiç ilaç vermiyor dayan diyor sürekli,sakız çiğnemek iyi geliyor mideme şak şak sakız çiğniyorum habire:))

ohh ne güzel çiğne çiğne patlat:51::51::51:
doktor ilaç vermez tabii normal bi durum yaşadığın çünkü o yüzden de dayan diyor...

kızlar bebişimize aldığımız odanın resmi,,çıktımı acaba

Eklentiler

• $333333.webp
    $333333.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
merhaba kızlar. Pembe hayal. 2.transferın hayırlı olsun . Cok sevındım. Insallah bebıslerın tutunur sana.. Doktoruma bende teklıf edecegım bunu :) egunal tedavın hayırlı olsun. Yumurtalar ne durumda. Bol ve kalıtelı yumoslar sana.
Kızlar aksam haberlerını dınledınız mı. Tup bebekte cocuk tutunsun dıe bı uygulama yapıyolarmıs.ılk kez bırıne uygulanmıs basarılı olunmus. Tutunmama olayını onluyomus

slmm
Beni de aranıza katarmısının 42 yaşındayım tüp bebekde 4. denemem olacak seval taşdemir (FERTİJİN) Haziran gibi transfer olacak şuan vıtamın ılacları ve lenfosıt ıgnesı nısan ayı 2 ıgnem olacak kısmet bakalım

merhaba kızlar. Pembe hayal. 2.transferın hayırlı olsun . Cok sevındım. Insallah bebıslerın tutunur sana.. Doktoruma bende teklıf edecegım bunu :) egunal tedavın hayırlı olsun. Yumurtalar ne durumda. Bol ve kalıtelı yumoslar sana.
Kızlar aksam haberlerını dınledınız mı. Tup bebekte cocuk tutunsun dıe bı uygulama yapıyolarmıs.ılk kez bırıne uygulanmıs basarılı olunmus. Tutunmama olayını onluyomus

evet evet dinledim ben ankarada uygulanmış galiba.hem düşük riskini engelliyomuş.hemde tutunmasını saglıyomuş.tuttumu tutmadımı düşünme derdin yok yani. yaptın bittii..süper yaaa:1::1:

saol canım...
bakalım yumoşlar ne alemde pazartesi görecem...
nasıl bir uygulama duymadım ben...

slmm
Beni de aranıza katarmısının 42 yaşındayım tüp bebekde 4. denemem olacak seval taşdemir (FERTİJİN) Haziran gibi transfer olacak şuan vıtamın ılacları ve lenfosıt ıgnesı nısan ayı 2 ıgnem olacak kısmet bakalım

hoşgeldinn sefalar getirdinn:71:
hayırlı olsun tedavin inşallah Rabbim yüzünü güldürür...
hemen listemize ekliyorum bilgilerini:16:

hoşgeldiiin güzel ANNE :71:
hoşbuldum canum........
hoşgeldin cicim de akşama görüşürüz demişin giderken...
gece görüşürüz deseydin sabaha gelecektin zaar:9:
bu arada laf sokuşturdum farkındaysan:63:
ay güldennnnnnn avm zehirlenmesi yaşıyom şuan pertim çıktı........ çok yoruldum çok.... anacım gezmek ne yorucu bir iş........... bu kadar geç gelmeyi planlamamıştım:1::1::1::1: zaten ankamalın ışıklarını kapamasalar dahada oturacaktık:))))))

hoşgeldinn sefalar getirdinn:71:
hayırlı olsun tedavin inşallah Rabbim yüzünü güldürür...
hemen listemize ekliyorum bilgilerini:16:[/QUOTE]

sagol FERTIJIN e gıdıp memnun kalan var mı acaba

hoşbuldum canum........

ay güldennnnnnn avm zehirlenmesi yaşıyom şuan pertim çıktı........ çok yoruldum çok.... anacım gezmek ne yorucu bir iş........... bu kadar geç gelmeyi planlamamıştım:1::1::1::1: zaten ankamalın ışıklarını kapamasalar dahada oturacaktık:))))))

ay demek ankamall deydiniz...
bende gitmeyeli çok oldu uzakta değil aslında bana ama tembellik işte...
bilseydim ordasınız ankamall in sigortalarını attırırdım:9:
gerçi jenaratör vardır orda:1:
kim kim gittiniz bakiim..

sagol FERTIJIN e gıdıp memnun kalan var mı acaba

sana şöle bi bilgi verebilirim..
aramızda benim bildiğim bir arkadaşımız fertijinde tedavi oldu...
sonuç negatif ama merkezden şikayet ettiğini görmedim...

Back
X