• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

prenses olduğu belli olsun dimi ama kokoş yapayım kızımı:))son halinide gösteririrm sizlere artıkk,benim mide yanmaları başladı yinee

ohhh ne güzell canım aldırmışsın istediklerini,,birde detaylı yapsaydın temizliğinii kimbilir neler alırdı adam:))

hakkını yemeyim adamın ona kalsa her gösterdiğimi al diyodu.. bi tek bardak çanak alırken söylendi aldıklarını nereye saklıyon diye:1::1::1::1::1::1:
bu arada mide yanması ve kaynaması için daktır bana rennie duo diye bi şurup verdi. çünkü benim mide bu ara coştu sürekli kaynıyo ve yanıyo...

Hoşbulduk Akasyam yorgun kuşum....ne olsun misafirlerim geldi ağırladım gönderdim...napiim kocişin şımarıklıklarıyla uğraşıyorumm..

CAL Bacım bugünkü tv programından bahsetsene bacım sordum ama az önce de görmedin galiba anlatır mısın ne dedi doktorlar nasıl oluyor muş
Canım telefondan gıırıyorum cevap yazmıstım ama noldu bılmıyorum:) yazılar cok karısıyo. Haberlerde bı ara hemen gectı ucundan kosesınden o kadarını anlayabıldım

kız kociş kandırmış seni...... bikere ekşın onların ödülü... iyi bişey yapacaklarki bizde onları ekşınla ödüllendiririm.....

prenses olduğu belli olsun dimi ama kokoş yapayım kızımı:))son halinide gösteririrm sizlere artıkk,benim mide yanmaları başladı yinee

evet şekerim kokoş olsun azcık...

Benim ki beni, ekşınla ödüllendirdi.. artık beni kandırdı mı bilemiyorum bu konuda şüphelerim var:17::17::30::30:
geldi misafirlerimm kuzenim samsundan geldi nişanlısı da istanbul da onu da almış gelmiş benim bir ara annemle teyzem burdaydı gözünden ameliyat olmuştu teyzem bu onun gelini olacak inşaalah pazartesi nikahları var nikah şahidimiz olun dediler inşaallah pazartesi nikahdayız Ayy ne giysem sade bir nikah olacak 3-5 kişilik ama gene de şık olayım azcık diyorum..:12::12::12:

senimi kendimi ödüllendirdi ekşınla acabaaa:1:
ah canımmm sende ödüllendirildiğinimi düşündün yoksa...
ohh maşallah pek bi kalabaymışınız...
ne güselll demek yeni bir çift daha katılıyooo evliler kervanına...
diyeydin korunmasınlar hemen bebeyi yapsınlar...
güzel ol tabii giyin süslen:12::12:

Tatlım vallahi halimiz belli biz Nazlı kibar hamileler olucaz kocidler bize çok farklı davransınlar mümkünse :) ayy ben düşünemiyorum benim kocisi çok hassas bukonuda transfer döneminde bile çok dikkatli gecen diyoki 5 yıl oldu yeter eksin meksin bebidimiz geldikçe ben hjc aramamam eksini diyoo :9:

bizimkide öle diyoo..
iğnelere başladım yasak falanda yok ama bizimki geri duruyooo...
o kadar hassas yani bu dönemde...

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım:16:

canım hakkınızda hayırlısı olsun dr.lar en kötü ihtimalleri söylerler sorumluluk almamak için belki bunlara hiç gerek kalmaz ayrıca benim farklı bir durumum var hamilelikte sorun yaşayabilirim hoca bize demiştiki inşallah sorun çıkmaz çıkarsa da 6 ay karnında kalsın yeter sonrasında dışarda yaşayabilir demişti. ben daha hamile değilim ama kuzenim 6.5 aylık doğum yaptı 1 ay kuvözde kaldı ama şimdi maşallahı var ...

Kızlar ben az snr transfere giriyorum 3 tane 1 grade emrio 2 tane 2 grade emrio olmuş suan hastanedeyim 5 side pgdye girdi henüz sonuc çıkmadığı için bekliyorum tansferim anestezili olacak heran girebilirim sonuc gelir gelmez dua edin bana sizi coooooook seviyorum:16::nazar::emir_bebek::emir_bebek: iki tane transfer istedim bu arada

canım hayırlı olsun sonu bebişli olsuuun........

kızlar size bişe anlatıcam bildiğiniz gibi ben bu aralar çok kötüyüm kasık ağrılarım falan yattığımm zaman düzeliyorum anca son iki gündür de daha fenaydım evimden hiç çıkmadıım (bu arada kayınvalidemle yanyana dairelerimiz ) normalde hergün mutlaka uğrarım yanına oturuz evime gelirim bu iki gündür gitmedim bugün biraz kendimi iyi hissettim bi saat önce uğradım yanına buraya kadar bişe yok benim pazar günleri okulum var her pazar gidiyorum bugün bana ne dese beğenirsiniz niye hiç gelmiiyosun buraya ben de yatıyodum dedimm e sen yatıyosunda yarın okulda nasıl sıra üstünde duruuyosun kaç saat buraya beş dakika uğrıyamıyosun . böyle varya sanki naz yapıyomuşum gibi olduya sinir oldum bana inanmıyomuş gibi bi tavır sergiledi o kadar zoruma gittiki ya bide hiç bişe diyemedim yaaa ona yanıyorum hadi kötülük olmasın dedimm ama şimdi kendi kendimi yiyoruummm :43::43::43:EZİKMİYİM BENN

canım yaaa aldırma sen ona bebğini düşün dinleme kıyamam ben sana .......

:1:Öyle gerçekten...

Aman üzülmesinler,kırılmasınlar dedikçe,üzülen kırılan biz oluyoruz,anlayış sıfır.:ssz:

Acaba kendi kızları aynı durumda olsa,tavırları ne olurdu:19:

canım kızları ayrı gelinler ayrııııııı bunu unutma.... bide seni yeniden görmek çok güzeeeeeeeel...........

merhabaaa :3:

nasılsınız? nasıl geçti gününüz?

ben gittim 2.yide aldım geldim bugün :1:

o kadar mutluyum ki anlatamam.. bugünkü embriyodan çok umutluyuz dedi.. doktoruma dedimki 3. gün transfer ettiğimizide bugün görebilirmiyiz? görmemiz mümkün değil.. belki tahmin edebiliriz dedi.. işte şu olabilir filan derken kayboluyordu hep.. bembeyaz bir noktacık.. diğerinin transferini yaptığı anda ilki de kendini gösterdi.. bir anda ikisinide yanyana gördük :nazar:
Mucize gibiydi kızlar.. doktor bile heyecanlandı emriyoloğu çağırdı, koş gel muhteşem bir görüntü var burada dedi ... inanamadım... o kadar mutlu oldum ki,size anlatamam... Allahım inşallah onları bize bağışlar... şimdi bekleme zamanına girdim.. bu defa daha rahat davranıyorum.. her şeyi kafama takmamaya çalışacağım.. Allah kısmet ederse olacak.. Varsa kaderimizde yaşayacağız zaten.. Bu nedenle rahat davranıyorum ve bunun yararınıda görüyorum çok şükür...

testimi 17sinde değil 19unda yapacakmışım... hakkımızda hayırlısı.. benden bugünlük böyle.. :54:

çok güzel canım senin için harika olmuş inşallah iki kardeş göbüşe yerleşirler.......

kızlar bebişimize aldığımız odanın resmi,,çıktımı acaba

çok güzel canım güle güle kullansın bebiş .............

merhaba kızlar. Pembe hayal. 2.transferın hayırlı olsun . Cok sevındım. Insallah bebıslerın tutunur sana.. Doktoruma bende teklıf edecegım bunu :) egunal tedavın hayırlı olsun. Yumurtalar ne durumda. Bol ve kalıtelı yumoslar sana.
Kızlar aksam haberlerını dınledınız mı. Tup bebekte cocuk tutunsun dıe bı uygulama yapıyolarmıs.ılk kez bırıne uygulanmıs basarılı olunmus. Tutunmama olayını onluyomus

evet değişik birşeyyy.......

Hoşbulduk Akasyam yorgun kuşum....ne olsun misafirlerim geldi ağırladım gönderdim...napiim kocişin şımarıklıklarıyla uğraşıyorumm..

CAL Bacım bugünkü tv programından bahsetsene bacım sordum ama az önce de görmedin galiba anlatır mısın ne dedi doktorlar nasıl oluyor muş

canım bende izledim daha önce topikte biride bununla ilgili video yayınlamıştı timur gürgan ve yurt dışından bir ekip birlikte geliştirmiş kaliteli embriyosu olan tutunmayan yada tutunup düşük yaşayanlarda uyguluyorlarmış annenin kanını falan geliştirip bir sıvı üretiyorlarmıs o sıvı ile transfer öncesi rahmi yıkıyorlarmış sonra transfer yapıyorlarmış daha detaylı bilgiyi gürgan kliniğin sitesinden bulabilirsin..

kız kociş kandırmış seni...... bikere ekşın onların ödülü... iyi bişey yapacaklarki bizde onları ekşınla ödüllendiririm.....
Biliyorum kandırıldığımı biliyordumm...Ama ben de onu kullandım kırmızılar gelsin diye amaa yeni ne gelen var ne gideeeeenn gene yok benim kırmızılar çıldırıciiiiimmmmmm
evet şekerim kokoş olsun azcık...

senimi kendimi ödüllendirdi ekşınla acabaaa:1:
ah canımmm sende ödüllendirildiğinimi düşündün yoksa...
ohh maşallah pek bi kalabaymışınız...
ne güselll demek yeni bir çift daha katılıyooo evliler kervanına...
diyeydin korunmasınlar hemen bebeyi yapsınlar...
güzel ol tabii giyin süslen:12::12:

bizimkide öle diyoo..
iğnelere başladım yasak falanda yok ama bizimki geri duruyooo...
o kadar hassas yani bu dönemde...
yanii ben de kırmızılar gelir dedim ama hıhhhhhh gelmedi:50::50::50:...ama bu akşam kandırmaz beni gerçi hala uğraşıyor ama yemezlerr:19::19::19::20::20::20:
yapma zaten şekerimmmm yumurta oluşurken yapılan ekşın erken çatlamaya sebep olabiliyor muş bizim daktır özellikle yasaklmıştı...şekerim sakın haaaaa transferden sonra da sıkın dişinizi sonrası Allah kerim..

Biliyorum kandırıldığımı biliyordumm...Ama ben de onu kullandım kırmızılar gelsin diye amaa yeni ne gelen var ne gideeeeenn gene yok benim kırmızılar çıldırıciiiiimmmmmm

yanii ben de kırmızılar gelir dedim ama hıhhhhhh gelmedi:50::50::50:...ama bu akşam kandırmaz beni gerçi hala uğraşıyor ama yemezlerr:19::19::19::20::20::20:
yapma zaten şekerimmmm yumurta oluşurken yapılan ekşın erken çatlamaya sebep olabiliyor muş bizim daktır özellikle yasaklmıştı...şekerim sakın haaaaa transferden sonra da sıkın dişinizi sonrası Allah kerim..

tedavide ekşın yasak mııı son 3 gün tamamda

saol canım benim hemen araştırıyorum..inşaallah gerek kalmadana bu yönteme transferim gerçekleşir ve de tutunur bebişim..:16::16::16:

demek hala kırmızların bi belirtisi yok...
Allah Allah vallahi bi tuhaflık var bunda daktırcın bi hafta bekle demedimiydi sanki doldu yahu...
biz ekşını regl olmadan önce bıraktık zatiii...

zuzu cok uzunldun bakiyorum seksii kadin senii

canım yaa çok ara veriyoruz ben opuya 3 gün kalaya kadar diye hesap yapıyordum da ..... gerçi bu konuda anım yok değil ilk tedavide ekşına girdik ertesi gün muayenem vardı dr. gittik adam dediki rahimde küçük birşey var kitle gibi histereskopi ypmam lazım ben anladım ama utancımdan söyleyemedim tabii histereskopi oldum ve herşey çok güzeldi adamda anlamadı :))) ondan sonra hiçbir tedavimde ekşın yapmadım bu sefer yapma niyetim vardı çok özlerim ben sevgilimi hem bebiş gelince çok ara vereceğiz fırsatları değerlendirelim diyordum ama neyse artık bebiş gelsinde ekşın da biraz dursun sonra acısını çıkartırız :17::17:

Daktırcım ne zaman şaapmayı yasaklarsa o zamanda kadar devam bence...
hepte öle yaptım bugüne kadar...
ondan mı tutmadı acabaaa:44::9:
gerçi bu kez kociş geri duruyooo ama nereye kadar kırmızılar yarın 9 ay gelmemek üzere gidiyolar benden bence geri duran kociş atağa kalkabilir:17:

iyi geceler kızlarrr..
kocam maça gitti bende size bir uğrayayım dedim..aslında gözümden uyku akıyor:31:
ne durumdasınız?? var mı gelişmeler??

iyi geceler kızlarrr..
kocam maça gitti bende size bir uğrayayım dedim..aslında gözümden uyku akıyor:31:
ne durumdasınız?? var mı gelişmeler??

kız gece gece ne maçı buuu:9:
ne yolluyon adamı gece maçına:4:
bak içine fitne fesat sokuyommm gelince kavga etmeyin taammııı:9:
aynı uyku benim gözümden de akıyoooo:8:

slm kızlar, biz yumurta toplanmadan iki gün önceye kadar ekşın yapmıştık, hatta yumurta toplanırken spermleri yıkamak için teslim alan hemşire eşime son ilişki tarihini sorup kızmış birde , ama spermleri dışarı attığınız sürece sorun çıkmıyo tedavide birde erkek faktörlü olanların en az 6 gün dinlenmesi gerekiyo benim bildiğim

kızlar iyi geceler çıkmam lazım sabah kahvaltıya davetliyiz biraz erken kalkmam lazım kendinize iyi bakın allah rahatlık versin kocaman öpüyorum sizi :54::3::3::3::3::3::3::3:

canım yaa çok ara veriyoruz ben opuya 3 gün kalaya kadar diye hesap yapıyordum da ..... gerçi bu konuda anım yok değil ilk tedavide ekşına girdik ertesi gün muayenem vardı dr. gittik adam dediki rahimde küçük birşey var kitle gibi histereskopi ypmam lazım ben anladım ama utancımdan söyleyemedim tabii histereskopi oldum ve herşey çok güzeldi adamda anlamadı :))) ondan sonra hiçbir tedavimde ekşın yapmadım bu sefer yapma niyetim vardı çok özlerim ben sevgilimi hem bebiş gelince çok ara vereceğiz fırsatları değerlendirelim diyordum ama neyse artık bebiş gelsinde ekşın da biraz dursun sonra acısını çıkartırız :17::17:

zuzu valla benim koca bu ignelere baslayinca uzak duruyo benden hatta asilamalarda bile oyleydi taaaki sonucu alana kadar halbuki sacma asilamanin normal iliskiden farki yok cok insan asilamadan sonra eksin yapiyormus ama biz yapmadik.tup bebek tedavim dede adam uzak duruyordu ben bi kez yapalim dedim kac gundur yapmiyoruz seylerinin kalitesi dusmesin caanlansinlar azcik dedim de yaptik :)))))

kız gece gece ne maçı buuu:9:
ne yolluyon adamı gece maçına:4:
bak içine fitne fesat sokuyommm gelince kavga etmeyin taammııı:9:
aynı uyku benim gözümden de akıyoooo:8:

cicimm halı saha maçı ayol...

her hafta aynı saat..rutin maç..bu bugün 2.maç ama..

gelince patso yemeye gidelim diyorda benim gözüm kesmedi..yarına inşallah..

birde yeni evli çiftimiz var eşimin kuzeni..dün balayından geldiler..bizi çağırıyorlar evlerine ama ben cocama olmaz didim..ayıp didim..:19:

kaldık evde bi başımıza yani..ekşında yoğğğ..perhizdeyiz yaa..
özetleyiverdim durumu hemencecik..

Back
X