• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadas bu ne muhabbettır.... oku oku bıtmedı... sızın yuzunuzden hipermetrop oldum.... bugun işlemleri olan butun arkadaslara hayırlı haberlerle dönmemlerını diliyorum... insallh bebişlerınıze bıran önce kavusursunuz... hadi bakalımmm bismılllahırrahmanırrahımm dıyıp cıkın yola "SIRTINI ALLAHA VERENINN SIRTI YERE GELMEZ " BİZ SIRTIMIZI ALLAHA DAYAMISIZ ELBET BIGUNN KABUL OLUR DUALARIMIZ....:31:

canım bugün spor ewde temizlik yapıom çünküü:1::1:sen nasılsınnn bakalım nası geçti hafta sonunn?

guzel gectı canım benım....
ıyıyım bende yorgunum sadece ama ıyıyım sukur....
Evde temıslık hergun yapsak zaten spora gerek kalmıycakta :))))))
hadı kolay gelsın sana bakımmmm

Canım arkadaşalarım daktırdan geldim şu an eşimin yanındayım anneme geçecem şimdi...
kısaca yazayım ohss riskim nedeniyle az doz la uzun sürede kontrollü gitcez dedi...
belki fazla iğne vurulacam demek bu ama az dozla yavaş büyütecekmiş...
önemli olan e2 değerim o da öğleden sonra çıkacak...
daktır 200-300 civarı olmalı değerin dedi fazlası ohss ye doğru ilerleme benim için...
çok endişeliyim...ultrasonda herşey güzel dedi...yumoşlar 9-10 mm olmuşlar...
opu için bişi demek henüz erken yani...

ne güzel işte bak canım doktor kontrollü bir şekilde gidiyor hemen büyüsün diye uğraşmıyoo..yavaş olsun ama kaliteli olsun sonu bebişli olsunn tatlım benim....

günaydın canlarrrr....

eşim sabah gitti örnek verdi merkeze..bende 2de hastanede olucam..
hayırlısıyla aşılamam olacak..
bakalım nasib Rabbimden..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olun
:54:

oOoO hayırlısı olsun bebeimm..inşallah herşey sorunsuzca devam ederrrr...:nazar::nazar:

Canım arkadaşalarım daktırdan geldim şu an eşimin yanındayım anneme geçecem şimdi...
kısaca yazayım ohss riskim nedeniyle az doz la uzun sürede kontrollü gitcez dedi...
daktır 200-300 civarı olmalı değerin dedi fazlası ohss ye doğru ilerleme benim için...

Canım inşallah e2 değerin normal çıkar..sen de pko mu var?

kızzzz bana da yardıma gelseneeee:9: h.sonu boya badana işlerim varrr kendi başıma nasıl yapcam bilmiyom :31: boya için badanacı gelcek amaaaaa ya temizlik :26:

arkadas bu ne muhabbettır.... oku oku bıtmedı... sızın yuzunuzden hipermetrop oldum.... bugun işlemleri olan butun arkadaslara hayırlı haberlerle dönmemlerını diliyorum... insallh bebişlerınıze bıran önce kavusursunuz... hadi bakalımmm bismılllahırrahmanırrahımm dıyıp cıkın yola "SIRTINI ALLAHA VERENINN SIRTI YERE GELMEZ " BİZ SIRTIMIZI ALLAHA DAYAMISIZ ELBET BIGUNN KABUL OLUR DUALARIMIZ....:31:
eet canım işşallah bir gün hepimizin dualrı kabul olucak ALLAHIN izniyle...
guzel gectı canım benım....
ıyıyım bende yorgunum sadece ama ıyıyım sukur....
Evde temıslık hergun yapsak zaten spora gerek kalmıycakta :))))))
hadı kolay gelsın sana bakımmmm

aynen walla yazlıkları çıkardım badileri falan yıkadım koksunlar miss gibi die...bu hafta ütülerim hepsini önümüzdekş haftada kışlıkları kaldırıp dolaplarımı temizler yazlıkları yerleştiririm..pazartesi istanbula gitcem zaten salı günü hallederim hepsini..aman iş işş bitmio walla:37::37:

sağol kuzucum. bende iyim artık. çok şükür normale döndük. umarım zor günler geride kalmıştır. bebişte iyi maşallah :nazar: ama karnım feci şiş. hala inmedi kistler su toplamış tedavi sırasında zamanla iner dedi doktor :18:

:nazar::nazar: maşallah Allah bir daha yaşatmasın canım, çok mutlu olun inşallah oğlunuzla dicektim :1: Allah söyletti sanırım.. Geçmiş olsun canım zor oluyordur benimde kaç gündür karnım çok ağrıyordu nasıl şişti acayip rahatsız olmuştum.. Neyse ki geçti umarım en kısa zaman da kistlerde temizlenir..

aynen walla yazlıkları çıkardım badileri falan yıkadım koksunlar miss gibi die...bu hafta ütülerim hepsini önümüzdekş haftada kışlıkları kaldırıp dolaplarımı temizler yazlıkları yerleştiririm..pazartesi istanbula gitcem zaten salı günü hallederim hepsini..aman iş işş bitmio walla:37::37:

maşallah canımm iyi iyi baya iş yapmışsın tebrik ederimm senii:46::46::46::46::46: benım gozumde buyuyorr yaaa.....:31:

herşey güzel olucak buna inanıyoruz :nazar:

cnm kontrollü ilerlemeniz daha güzel inş e2 de istenilen gbi çıkar öğleden sonra yumoşlarına da maşallah az kaldı bebişlerine kavuşmaya inş

günaydın canlarrrr....

cnm Allah yardımcınız olsun inş hayırlısıyla sonuçlanır gönlünüzdekine kavuşursunuz

maşallah canımm iyi iyi baya iş yapmışsın tebrik ederimm senii:46::46::46::46::46: benım gozumde buyuyorr yaaa.....:31:

her pazartesi dip köşe yapıom zaten bugün ekstra yazlıkları çıkardım yıkıom ütümüde yaparım hafta içi.önümüzdeki haftada yerleştiririm artık..walla benimde gözümde büyüyo ama biyerden başlamak lazımm:18:ecrin gelmio bak sana ben geleyim başlamışken senin evide halledeyimm:1::1::1:

kızzzz bana da yardıma gelseneeee:9: h.sonu boya badana işlerim varrr kendi başıma nasıl yapcam bilmiyom :31: boya için badanacı gelcek amaaaaa ya temizlik :26:

Gelırım kuzu ama bu hafta degıl haftayada luleburgaza gıdecem 3. hafta gelırım yaaaaaaaa:1::1::1: beklıycenmı benı :1:

bıtmez kuzu bıtermı yaaaaa ev ısı yaptıkcada gızler kendını
aman bıtır bıtır belkı hastanede bı suprız olur bısye yapalım derler hanı olurya kısmet ısı bakalım hayırlı haber olsun canım benım...
bende c.tesı cam perde fln yapcam bakalım 2 gune yaycam kenımı yormadan pazar kalan kısma kocsım yarıdm edecek
hatta camları bırlıkte yapalım dıyor ben senı tutarım sen dusme dıyor :))))

kız yazdığımı gormedın mııı yoksas yardıma gelmek mi istemiyon da cvp vermiyon anlayamadım yanii:1::1::1:

benım topık hep acık ama ben ıs yapıyorum o yuzden gec goruyorum bazen

günaydın canlarrrr....

Hadi canim insallah tutar asilaman, Allah yardimcin olsun..

nasılsınız guzellerrrrr bakalım
ekın spor yokmu kuzum bugun ....
Honeyyyy nasıl gıdıyor cnm

Fena degil seker, hafta sonu koltukta ofleyip pofleyerek gecti sikintidan. Topik de pek bi tenhaydi. Senin nasildi haftasonun?
Benim fazla bi belirtim yok, su an, bakalim ne olacak, daha strese girmedim ama son 3 gun fena olur diye tahmin ediyorum. Test gunum cumartesi cunku..

her pazartesi dip köşe yapıom zaten bugün ekstra yazlıkları çıkardım yıkıom ütümüde yaparım hafta içi.önümüzdeki haftada yerleştiririm artık..walla benimde gözümde büyüyo ama biyerden başlamak lazımm:18:ecrin gelmio bak sana ben geleyim başlamışken senin evide halledeyimm:1::1::1:

oh maşallah valla canım temizz ekinn cici ekinnn:9::9: valla saol şekerımm gelmiş kadar oldunn bende annemı çağırcam artıkk baksana ecrınde gelmıyoo:1::1:

Hadi canim insallah tutar asilaman, Allah yardimcin olsun..

Fena degil seker, hafta sonu koltukta ofleyip pofleyerek gecti sikintidan. Topik de pek bi tenhaydi. Senin nasildi haftasonun?
Benim fazla bi belirtim yok, su an, bakalim ne olacak, daha strese girmedim ama son 3 gun fena olur diye tahmin ediyorum. Test gunum cumartesi cunku..

günler zor gecıyor demı canımm..hatta geçmiyor bileee..daha cumartesi ye bı dunya varrr:31:

Back
X