• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

okuyalım kuzummmmm
anladım canım benım aaaaaaaa...
soyel adama haftaya gelsın ben gelcem bananeee....

aaa tmm sekerim ertelerimm adamıı sonra yoruldum deme heee yemek yeriz sadeceee baska da bısey yok:9:

4 tane canım :( birbirlerine yapışık ve 14 cm oldukları için pelvik alanda yer yoktu. tüp bebek iğneleri yüzünden de su toplamış kenarları. bende anlamadım. şuan 7 haftalık gebe olduğum halde sanki 5 aylık hamile gibiyim :( zamanla iner ödem normale dönersin dedi. her gören ne ara hamile kaldın kocaman olmuş diyor :18:

hayır millete neysee..senın gobeginden büyüklüğündenn sinirlerrr hıhh:19:

kızlar selam! baya kalabalığız şuan ;) umarım herkes için herşey yolunda gidiodur! test sonucu bekleyen arkadaşlarım beklemek ne zor demi,çok sıkıldım ben,belki hep evdeyim die,bi arabam olsa rapor almaz kesin okula giderdim bu hafta,ama şimdi otobüste minübüste hoplaya zıplaya gitmeyeyim die bieyere kıpırdayamıorum,gerçi dün şöyle bi yarım saat yürüyüş yaptım biraz temiz hava alıyım dedim,o bile iyi geldi:23: sağlıcakla kalın,herşey gönlünüzce olsun arkadaşalar :3: (gerçi ben yazıp gönderene kadar herkes kaçmış,heheehe)

Son düzenleme:
Slm canlarım biz dr amcamızdan geldik sukurkizim iyimis sürekli ağzını açıp kapatıyordu 19cm olmuş oğlan 3te Dr umz bizi bir kardiyalog yönlendirdi ona gidicez walla arada beni kalbim zorluyor aslında Dr olabilir çünkü kalp daha hızlı çalışıyor dedi tabiki streste çok etkilermiş kayınvalide gezmeye gitti galiba yarn doner bize ceket örüyor dün oğluna dedi ceket bitsin gidicem amacekete dün başladı :9::9:Gitsin istemiyrdabahanelr üretiyor her yıl aynı muhabbet :4::4:Amaben artık o yokmuş gibi davranıyorum çok muhatab olmuyorum kendisiyle iste böyle

Egunalim hayrlisi olsun çok az kaldı mutlu son için Rabbim emeklerinin karşılığını verin insallh ,ben çıkıyorum gece az uyudum uykum var optum :54::54:hepinizi

ohhh maşallah kocaman olmuş kızınn,ya şu kaynanalar hepsi aynı demekki,,benimkide öyle,,gelmek bilmez,gelincede gitmez bilmez,,sürekli bahane bulur,hele birde hastane isi çıkarırsa yandık,,çünkü hastaneden 15 gün sonra kontorole çağırırlar ee 15 gün daha bende demekki,,haftaya bana gelicek badana için şimdiden laf yapıyo kalsammı kalmasammı acaba diye,,ama tabiki bir 20 gün kalır,,hepsi aynı arkadaşım,kafana takıpta kendine dert etme,hiçççç dğemez çünküü

canım benım ıns guzel haberlerle gelırısın kuzumm.....
Bu sefer olsun cnm hadı hayırlısı ....:16:

allah yardımcın olsun canım inşallah başka bir uygulamaya gerek kalmadan bebişin gelir sana..

ne güzel işte bak canım doktor kontrollü bir şekilde gidiyor hemen büyüsün diye uğraşmıyoo..yavaş olsun ama kaliteli olsun sonu bebişli olsunn tatlım benim....

Oooo hayırlısı olsun bebeimm..inşallah herşey sorunsuzca devam ederrrr...:nazar::nazar:

cnm allah yardımcınız olsun inş hayırlısıyla sonuçlanır gönlünüzdekine kavuşursunuz

hadi canim insallah tutar asilaman, allah yardimcin olsun..

Fena degil seker, hafta sonu koltukta ofleyip pofleyerek gecti sikintidan. Topik de pek bi tenhaydi. Senin nasildi haftasonun?
Benim fazla bi belirtim yok, su an, bakalim ne olacak, daha strese girmedim ama son 3 gun fena olur diye tahmin ediyorum. Test gunum cumartesi cunku..

sizleri seviyorummmmm..
çok teşekkürler..allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
Biz çıkıyoruz..yavrucukları fazla bekletmek olmaz...
Allaha emanet olunnnn
:54::54::54::54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
aaa tmm sekerim ertelerimm adamıı sonra yoruldum deme heee yemek yeriz sadeceee baska da bısey yok:9:

aaa millte çok sever böyle şeylere karışmayı canım,,çok şiştin yada aa sen hamilemisin hiçç belli olmuyor ,illa yorum yapacaklar

sabah 7gibi b,raz yedik zaten:1::1::1::1::1::1: kalkıncada atıştırdık..... bugün karar aldık sık ama az yicez:)))) başarabilirsek.... çünkü kendimi patlayacak gibi hissediyorum:1::1:
.............

hmmmm..bende dıorum acıkmıyorlar mı?vlla canım bende ce oyle yap..az ye sık yee en sağlıklısı o amaa..bız nedense başaramıyoruz pekk:31:

kızlar selam! baya kalabalığız şuan ;) umarım herkes için herşey yolunda gidiodur! test sonucu bekleyen arkadaşlarım beklemek ne zor demi,çok sıkıldım ben,belki hep evdeyim die,bi arabam olsa rapor almaz kesin okula giderdim bu hafta,ama şimdi otobüste minübüste hoplaya zıplaya gitmeyeyim die bieyere kıpırdayamıorum,gerçi dün şöyle bi yarım saat yürüyüş yaptım biraz temiz hava alıyım dedim,o bile iyi geldi:23: sağlıcakla kalın,herşey gönlünüzce olsun arkadaşalar :3: (gerçi ben yazıp gönderene kadar herkes kaçmış,heheehe)

kır dizinii otur sekerım sankı 6 ayy beklıcenn :9: dayan azıcık yuru hava al amaaa okula yada baska bı yere otobus tepesinde falan gıdeyım demee heee...

sizleri seviyorummmmm..
Allaha emanet olunnnn

hadi bakalım canımm allah yardımcın olsunn...:nazar:

maşşallahh kızımızaa kocaman olmuşş:nazar::nazar::nazar:aman senin kayınwaldende bahne arıo kalmak için..ceketi artık 1 ayda bitirir heralde yandın sen:1::1:kalbinde bişi yoktur seninn kalbin temiz bence:1::1:hadi bakalım güzel haberlerle gel işşllahh...

tünaydınnnn:16::16:

tünaydınnnn canımmmm:16::16::16:

tunaydın kuzum nasılsınnnn
bugun topıgı acmadınnnnn

stres yokkkkkkkkkk:20::20: guzel gectı kuzum 2 gun gezdım anamlara gıttım yardım ettımmmm fln tasınma olayı varda esya topladık ıste
esımın sınavı vardı fln oyle guzel gectı yorgunum sadece

tunaydın .. arım balım petegımmmm.... nasılsınnnn

hadı hayırlısı canım kalp temız cıkar ıns....
soyle gıtısn artık yaaaaaaaaa o ceket bıtmezzzzzzzz

ALLAH RAZI OLSUN esımden canım yapar sımdı ...
ıns guzel seyler soylerler kuzu yaaaaaaa

Evet kızlar yaa o ceket bitmez artık her yıl aynı muhabbet gelişi 3haftaya yaklaştığı zaman baslar bahaneler tansiyon seker dişler ağrır dişçiye gider Rabbim kadına ahlakguzelligi versin insallh umarım ceket çabuk biter:6::6:sizler iyisini dimi ekin cm aral beye gelecegin zamn hbr ver bana

anamm mercımek kadarr...ağzıda varmıs acarmıs kaparmıss teyzelerı onu yerr bıtırır annesıı :) cok sevındın canım iyi haberlerle gelmişsinn boşverr takmamak en güzeli cnm bırak yaa sen hamilesin keyfını cıkartt bebeimm..iyi uykularr..
evet teyzesi küçücük ağzı var sürekli açıp kapatıyordu konusurgibi komik annemin yaklaşımı daha komik ay cocuk nefesimi alamıyor acaba :4:aynen öyle takılmamk en iyisi olucak

sizleri seviyorummmmm..
Allaha emanet olunnnn

Cnm hayrli olsun insallh bu son olsun güzel haberler al buay dua et kendine bol bol Rabbim yardımcın olsun insallh 2tane çatlatsinlr annelerinin yumurtalarından ikiz olsun bitsin bu is hayrlisyla öptüm seni

Evet kızlar yaa o ceket bitmez artık her yıl aynı muhabbet gelişi 3haftaya yaklaştığı zaman baslar bahaneler tansiyon seker dişler ağrır dişçiye gider Rabbim kadına ahlakguzelligi versin insallh umarım ceket çabuk biter:6::6:sizler iyisini dimi ekin cm aral beye gelecegin zamn hbr ver bana

evet teyzesi küçücük ağzı var sürekli açıp kapatıyordu konusurgibi komik annemin yaklaşımı daha komik ay cocuk nefesimi alamıyor acaba :4:aynen öyle takılmamk en iyisi olucak

hmm hakkatenn annennın yaklaşımı cok komık olmuşş..ne yapsın heycan yaptı kadınn:9:

sizleri seviyorummmmm..
Allaha emanet olunnnn

Cnm hayrli olsun insallh bu son olsun güzel haberler al buay dua et kendine bol bol Rabbim yardımcın olsun insallh 2tane çatlatsinlr annelerinin yumurtalarından ikiz olsun bitsin bu is hayrlisyla öptüm seni

hmm hakkatenn annennın yaklaşımı cok komık olmuşş..ne yapsın heycan yaptı kadınn:9:

ohhh maşallah kocaman olmuş kızınn,ya şu kaynanalar hepsi aynı demekki,,benimkide öyle,,gelmek bilmez,gelincede gitmez bilmez,,sürekli bahane bulur,hele birde hastane isi çıkarırsa yandık,,çünkü hastaneden 15 gün sonra kontorole çağırırlar ee 15 gün daha bende demekki,,haftaya bana gelicek badana için şimdiden laf yapıyo kalsammı kalmasammı acaba diye,,ama tabiki bir 20 gün kalır,,hepsi aynı arkadaşım,kafana takıpta kendine dert etme,hiçççç dğemez çünküü

Demk seninki de gelick insallh hmn geri gider ben aslında pek alışık değilim de sıkılmaya onun için de bana çok batıyor uzun yıllar yalnız yasadım kendi sınırlarım var onun icine saygısızca. İnsanlar girince bana batıyor birazcık insallh seninkide kalma yanında çok birde insan hamile olunca daha gergin oluyor oh be bugün evimde bacağımı uzattım yattım hergün kendimi disariatmktan yoruldum. Takmicam bosverdim hepimizin evlatlarına maşallah :nazar::nazar:Rabbim kucağımızda almayı nasip etsin

Slm canlarım biz dr amcamızdan geldik sukurkizim iyimis sürekli ağzını açıp kapatıyordu 19cm olmuş oğlan 3te Dr umz bizi bir kardiyalog yönlendirdi ona gidicez walla arada beni kalbim zorluyor aslında Dr olabilir çünkü kalp daha hızlı çalışıyor dedi tabiki streste çok etkilermiş kayınvalide gezmeye gitti galiba yarn doner bize ceket örüyor dün oğluna dedi ceket bitsin gidicem amacekete dün başladı :9::9:Gitsin istemiyrdabahanelr üretiyor her yıl aynı muhabbet :4::4:Amaben artık o yokmuş gibi davranıyorum çok muhatab olmuyorum kendisiyle iste böyle

Egunalim hayrlisi olsun çok az kaldı mutlu son için Rabbim emeklerinin karşılığını verin insallh ,ben çıkıyorum gece az uyudum uykum var optum :54::54:hepinizi
canım sıkma canını ya boş ver kendı söylesin kendı dinlesın:24::24::24:

afiyet olsun balıımm ederım tabıı..kız iş yernde okuyabılıyormusun senn???nasıl başarıyosun bna da anlatttttt:23::23:
canım sen bılıyomusun bu duayı ezbere kız aynı ayatelkursu gıbı kısa uzundeğil

sizleri seviyorummmmm..
Allaha emanet olunnnn
hadı canım bebeşlerini fazla bekletme yanlız kalmasın rabbım inşallah :49::49:masıp eder

canım sıkma canını ya boş ver kendı söylesin kendı dinlesın:24::24::24:

canım sen bılıyomusun bu duayı ezbere kız aynı ayatelkursu gıbı kısa uzundeğil

hadı canım bebeşlerini fazla bekletme yanlız kalmasın rabbım inşallah :49::49:masıp eder

yok valla bılmıyom canımm..zaten burda abdest almamda okumam da zor olur kıı..bulunduğum ortam kalabalık cnkuu..evde okuyayım dedım zuzu için 5 yasınn..lısteye ekleyınn mademm gulden ıcın okuncak bısey kaldıysa okuyayım

sabah 7gibi b,raz yedik zaten:1::1::1::1::1::1: kalkıncada atıştırdık..... bugün karar aldık sık ama az yicez:)))) başarabilirsek.... çünkü kendimi patlayacak gibi hissediyorum:1::1:

ekinimmmm kolay gelsin ... yazlık kışlık değiştirme işini benimde yapmam lazım amaçok üşeniyommmmm..... gerçi kendi yazlıklarımı çıkarmasamda olur nasıl olsa hiçbiri olmaz üstüme:ssz::ssz:

ecrinnnnnnnn...........özledik seni...............

bende sizi ozledım balımmmmmmmmmm

Demk seninki de gelick insallh hmn geri gider ben aslında pek alışık değilim de sıkılmaya onun için de bana çok batıyor uzun yıllar yalnız yasadım kendi sınırlarım var onun icine saygısızca. İnsanlar girince bana batıyor birazcık insallh seninkide kalma yanında çok birde insan hamile olunca daha gergin oluyor oh be bugün evimde bacağımı uzattım yattım hergün kendimi disariatmktan yoruldum. Takmicam bosverdim hepimizin evlatlarına maşallah :nazar::nazar:Rabbim kucağımızda almayı nasip etsin

aynen bende senin gibiyim canım,,bende 5 yıllık evliyim,alıştık eşimle beraber yanlız yaşamaya,kayınvalidem şehirdışında senede 2-3 kez gelir ama ,ilk başlarda takmıyorum (ki Allahtan ben çalışıyorum evde değilim)1-2 hafta rahat oluyoruz ama sonrasında batıyor her hareketi deliriyorum,birde evde tek kalıyor ya evin reisi gibi davranıyor be beni daha çok delirtiyor,herşeye karışıyor sanki kendi evi gibi,1 ayı dolduruyor zorla gidiyor resmen,ama ilk hamile kaldığımda hastayım ,çok zorlanıyorum dedim,,hemen gelmedi iyileşmemem yakın geldi,bende hiçbişi yapmadım baktırdım kendimi,20 gün kaldı gitti hemen,,vallahi insanın kendi annesi gibi yokkk,,kayınvalideler acımıyorlar gelinlerine,

ekinimmmm kolay gelsin ... yazlık kışlık değiştirme işini benimde yapmam lazım amaçok üşeniyommmmm..... gerçi kendi yazlıklarımı çıkarmasamda olur nasıl olsa hiçbiri olmaz üstüme:ssz::ssz:

ecrinnnnnnnn...........özledik seni...............

bende sizi ozledım balımmmmmmmmmm

mıllet meraklı sorcak edecek olmz oyle sormazsa yaaa....sınır bır duurm tabı....
hehe calısmadan olmaz kuzuuuuu

Back
X