- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
mrb kızlar sabah kanamam olduğnu sölemiştim dr u aradıktan sonra arttı hemen kliniğe gittik muayenede kanama devam etmesine rağmenkeseyi de gördük içinde embriyomuzu da, biraz rahatlamıştık hatta sevindik, dr progynex iğnemi artırdı kanamayı engellemek için de fitil verdi endol. eve gelir gelmez kullandım ama eve gelene kadar yolda bnden parçalar gittiğni hissettim eve gelince tuvalete giridğimde olanlar oldu yumruk büyüklüğünde parçalar pıhtılar düştü bebeğimizin bizden gittiğni hissettim resmen,1 saat içinde 4_5 tane ped ve 3 -4 defa çamaşırımı giysimi değiştirmek zorunda kaldım içim kan ağlıyodu tuvalet elim kolum her yer kan olmuştu gözlerimden akan yaşlarla birleşti aktı gitti bebeğimiz resmen, dr la görüştüm durumu artık umudum kalmadı ama dr saat 8de ve gece birde tekrar fitil kullanmamamı ve sabah muayeneye gitmemi söledi ne için gidicem bilmiyorum bizden giden bebeğimizin koca boşluğnu görücem sabah büyük ihtimalle. çok üzgünüm heycanımız sevincimiz yarım kaldı tabiki bu da Allahımın takdiri ama en çok neye üzülüyorum biliyomusunuz eşim o kadar mutluydu ki çoktan pabucumu dama atmış her gün karnıma eğilip öpüp bebeğimizle konuşuyodu öpüyodu seviyodu ona neler alıcağnı en güzel yerlerde okutucağnı anlatıyodu bi haftadır, erken sevinmmişiz... kısmet değilmiş...![]()
canan kaç haftalıktı bebeğin????benzer şeyi bende yaşadım,kanamalı bir düşük değildi ancak kalp atımı durmuştu,gelişmesi durmuştu hatta gerilemişti,rutin takipte farkettik hemen aldılar ölmüştü,zaten küretaj olmasam muhtemelen bu kanamayı bende yaşayacaktım....üzülme hayırlısı ise olsun,düşükler insan vücudunun koruması,allah korusun sakat bir bebeği ömür boyunca görüp hergün ağlamaktansa,hayırlısını iste,üzülme bi kaç hafta sonra bu halini hatırlamayacaksın bile inan,2 ay evvel yaşadım bak yeni bi başlangıca hazırlanıorum,yapma bunu kendine..arkadaşın dediği gibi inşallah yarın bir mucize olur ama,hayırlısı değilse varsın o mucize olmasın geç olsun ama sağlıklı bir bebeğin olsun üzülme lütfennn