Canım sen doktora gitmişsin ne dedi
valla çok şey söledi ya nerden başlasam:)
tamam dur anlatıyom
bacım ağlaya ağlaya girdim doktora
neden olmadı diye sordum?
aldı eline dosyayı dedi ki bak dosyan çok güzel birinci kalite iki embriyo koyduk üstelik blast .ama gerçekten şu sebepten olmadı bu sebepten olmadı diyemiyorum sana ,biz transfere kadar biliriz ama transferden sonrası bizim elimizde değil öyle olunca da kısmet demekten başka birşey diyemiyoruz dedi.
seninde kocanında yaşı küçük , spremleriniz yeterli , yumurtan oldukça çok , adetlerin düzenli ,
tüp bebek tedavisinde pozitif olabilicek en yüksek gruptasınız dedi.
kesinlikle sana 1 ay 2 ay gibi süre vermiyorum canın ne zaman isterse kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman gel dedi.
beklicek zamanınız var rahat ol strese girme at kafandan yazını geçir tatilini yap , belkide kocanın spremleri bi anda yükselicek ve kendiliğinden hamile kalıcaksın dedi.bak ilk geldiğinde 1.5 milyonmuş en son 11 milyon çıkmış , biz buna ilaç mı verdik de yükseldi , hayır , Allahın işi nerden bilirdik bu kadar yükseliceğini belki de daha fazla yükselir o anda kendiliğinden hamile kalırsın dedi.
dedim ki güzel embriyo konuyo fakat neden benim vucudum tutmuyo ben de bişey mi var dedim?
sende perde , polip , miyom tarzı birşey olsa ben bunu ultrasonda görürdüm kaç kere seni muayene ettim sen de hiçbişey yok dedi.hormon testlerin fsh , rahim kalınlığı filan herşeyinde güzel dedi fakat bu sefer histereskopi öneririm ama onda da bişe çıkmıcağından eminim ufak tefek yapışıklıklar olabilir onlarda normalde gebeliğe engel değil ama rahimde traşlama yaparsak şansın artar dedi..
birde kocanla genetik testlerini yaptır eğer bişeyde çıkarsa korkma pgt yaparız dedi.
IMSI tekniğini sordum?
sizin ona kesinlikle ihtiyacınız yok biz onu çok az spremi olanlarda uyguluyoruz sizin zaten 1. kalite embriyonuz oluyo hem ben onun çok da iyi bişe olduğunu düşünmüyorum bazen kötü etkilio spremi dedi.niye öle dedi bilmiom acaba spremlle çok uğraşılmasın diye mi bilemedim.
embriyo yapıştırmayı sordum?
biz zamanında onu çok kullandık hiç bişe yaramıyo eğer onun yapıştırıcağını bilsem tutucağını bilsem sence ben onu sana yapmazmıyım biz istemezmiyiz hastalarımızın gebe kalmasını dedi.
ebriyo traşlamayı sordum?
zaten hepsinie yapıoruz dedi.
tüp bebekten sonra kanser olan filan varmış diye duydum dedim
güldü türk milleti işte neler neler diolar ona bakarsan yumurtayı toplarkken de rahmi dışarı çıkarıyomuşuz dedi:)hiç alakası yok öyle şey mi olur dedi
off çok yazdım işte aklımda kalanlar bunlar baya konuştuk:))