offf arkadaslar,bir yerde yabanci olmaya gorun

( iki gundur aksilikler beni takip ediyor.dun burada almanlarin tatil gunuydu,tatil matil derken nöbetci doktor varmis bir de hemsire gelin dediler.gittik.ne bi ilgilenme ne dogru durust isin dogrusunu anlatma.hemsire surekli ben yanlizim burda diyip acele acele is yapti.cook sinirliyim,bugun ignemi vuruldum,sisenin tam bosalmadigin gorunce beceremedim zannetimm.once ezcaneye,sonrada klinigin yolunu tuttum,bir de kutulardan biri bos olunca bana eksik ilac verdiler sandim,sonuc itibariyle bir doz fazla hormon almis oldum

(insallah bir zazari olmaz,bir de yeni bir kutu verdiler.hemsireden rica ettim bana igneyi yaparmisin diye,o da hem icinde 300 mlg var diyor hem de tekrar hormonu yapalim diyor,150 mlg almama ragmen fazladan verdi resmen

( bi isimde rast gitseydi yaaa

((,eve gelince baktim ki dunden kalanin icinde var,meger bugun kullanmam icinmis.ama hemsirede suclu bu konuda,ne ilgilendi ne de dogru durust bilgi verdi.Bunlarin hepsini tek tek faturaya ilistirler de,kendimi baskasinin hakkina girmis gibi hissediyorum cok uzgun ve sinirliyim