- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 1.123
valla haklısın canım iyi olalım dedikçe dahdada fena oluyolar..
evet canım dediğini farkettim bu zamana kadar bugün evimizde yiyelim dediğimde hep hayır diyodu sonra artık ben evimde yicem sen istediğini yapabilirsin dedim anneside olmayınca kuzu gibi yanımda bundan önceleri annesi olmasaydı bile onun evinde yiyoduk neymiş eger annesi evimizde yediğimizi anlarsa üzülürmüş başlarım artık onun üzülmesine heee...
ama maymun gözünü açtı şekerim..evime hazırlıcam canım evdeyim yemek hazır bekliyorum bu kadar basit annesinede ben söylemem isterse kendi söylesin hoşo sadece söylemez kolundan tutar annesini zorla evimize yemeğe getirir oda ayrı bi konu..bakalım canım sabırsızlıkla artık evimde olmayı diliyorum..
inşallah artık evinde olursun canım eşinde yavaş yavaş alışacak accık sabır edeceksin bidenem anasını kolundan tutup getirmeside saçmalık ya başlarda öyle olur ama kaynananda her zaman gelinin evine gitmeyi istemeyecektir gelirsede saygıda kusur etmeden mesafeni koru fazla yüz verme ki alışmasın senin evinide kendi evi bellemesin bak bana ben yüz verdim ama baktımki yüz verdikçe astarda istiyor kaynana milleti sen ablanı dinle tamam mı