canım benim ben zaten hassasım ama eşimdede her sene bir hastalık nüksetti hamdolsun geçici şeyler ama yinede demekki oda
ben genişim rahatım desede atıyor içi azmı yaşadığımız yıkımlar ağır geliyor ikimizede...
mübarek 3 aylardayız ne deyim mevlam bu günlerin hatrına hepimizi daha fazla bekletmesin daha vaktimizde varsa çok sabır versin...
bu ara ben yine fena oldum ama geçti aile içi farklı oluyro doğurdan gebe kalan v.s..
bak video var onu izledim biraz rahatladım ben tabi bu his bitmez ne zman bebeğimiz olursa biter ama bakış açımızı değiştirir inş..
ahh canım benim adetim bitti o arada bişi olmadı eşiminde ağrıları vardı kasıklarında doktora gitti
böbreklerind ebüyüm eolmuş idrarında kan çıktı

alışkın değilim adamın geçen senede midesinde hem fıtık ,reflü gastrit toptan çıktı doktor "neye üzüldün demiş bukadar".
şimdide demiş stresin çokmu eşim öğretmen işkolikte okuldada bunalıyo evdede benim sayemde

(
diyoki" sende bişi çıkmıyor ben rahat adamım bende çıkıyor dedim öyle deme atıyosun içine işte....
yani 2hafta yasak demiş

ben bu ay kesin kalamıyorum yaaaa

tühh korunmayıda yeni bırakmıştık

benden dolayı düşük olsun tedaviler histreskopile rçok yasak olmuştu ama kocacımdan ilk kez

olsun sağlık olsunda napalım zaten diğer adetimde yaklaşır hamdolsun düzeldi 2 aydır düzenim oluyorum 1 ayda