• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepinize günaydın canlar.....
sağlıklı huzurlu mutlu bi gün olsun inşallah...:16::16:

gunaydın canm inş olsun da raht edlim acık :53:buralarda yeller esiyor noldu hayırdır inş kimseler yok dünden beri:53:inş herkes iyidir :44:
evet canım yaa bu aralar pek sessiz buralar...:20:
Kızlar günaydın bugün temizlik günü kadınları bekliyorum gelecekler birazdan öpüyorum hepinizi :54:X:54:

hadi gözün aydın canım aklına takılan srounlardan birinden kurtulacasın yani..kolay gelsin canım:16:

banada göndersene temizlikçi kadınları ben iki gündür mahvoldum temizlik yapmaktan bugün de yaparsam bitecek inşallah ama bende bitmiş durumdayım:34::34::34::34::34:
Ne demek tatlım yollayayım hemen ama önce benim evi bitirsinler kaç gündür kadın arıyorum ya sonra sana yollarım tatlım
evet canım yaa bu aralar pek sessiz buralar...:20:

hadi gözün aydın canım aklına takılan srounlardan birinden kurtulacasın yani..kolay gelsin canım:16:
Sağol canım ya evet nihayet geliyo kadın ohhhh rahatladım

amin sekerim ee nerde horon ve halay çekenlerimiz...???
ben mendili sallamaya başlıyorum sen arkamdan gel:9::9::9:

:64::64::66::66::64::64: :66: :66: :64::64: :66: :64:

tızım bende halay çekecek halmi kalmış resmen böyleyim :37::37::37::37::37::37::37::37::37::37: ama sana göndereyim horon ekibini siz horon tepin $halay.gif $halay.gif $halay.gif $halay.gif

Ne demek tatlım yollayayım hemen ama önce benim evi bitirsinler kaç gündür kadın arıyorum ya sonra sana yollarım tatlım

Sağol canım ya evet nihayet geliyo kadın ohhhh rahatladım
sağol canım senin ev temizlenen kadar bende benim benim evi hallederim canım :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar diliyorum Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

amin canım :38:

Gunaydin kizlar Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..Allah butun islerimizi hayira cevirsin, butun arkadaslarima cifter cifter bebekler versin insallah amiinn..

Back
X