merhaba arkadaslar,nasilsiniz bakalim :)) ,bir kac hafta oncesine kadar biirseyler sorup duruyordum :) sonrasi hic bakamadim buralara.Embriyo transferi sonrasi maalesef hastanelik oldum,ilk iki gun cok halsizdim surekli yatiyordum,yeme icme desen o da yoktu,3 gunden sonra nefes alamama problemi ile karsi karsiya kaldimkadin doktorum,cigerlerin su cekmis olabilir hemen hastaneye git dedi,tesler falan yapildi ve yatisim yaptilar.bir 7 gun hastanedeydim,tam bir bucuk lt su cektiler...aman allahim cok kotu birsey bu, halen bu durumla savasiyorum,cok siddetli olmasada en ufak bir eforda hemen nefes nefese kaliyorum
simdilk cumaya kadar raporluyum,bakalim ondan sonra calisabilecek hale gelebilirmiyim bilmiyorum...
Bu kadar olumsuzlugunun uzerine guzel bir haber aldim :) kan testim pozitiv cikti:) hem cok mutluyum,hem de cok tedirgin,henuz ultrasonda gorunmedigi icin,sanki bir aksilik olacakmis gibi hissediyorum,sanki bir dahaki gidisimde maalesef yanlis alarm diyecekler diye dusunceler hep aklimi sariyorcok tuhaf duygular icindeyim anlayacaginiz,persembeye tekrar randevum var,bakalim birsey gorme sansimiz olacakmi :))
Allahim tum isteyenlere.cok bekletmeden evlatlarini versin insallah,hamile kalmislarada,dogumu yaklasmis olanlarada allah saglik sihhat ve hayirli bir dogum ve hayirli evlatlar versin insallah...
resmen ohss olmuşsun sen yaaa tüh
ama gebeliğin müjdecisi işte bu ohss transferden sonra ohss oluyorsan gebelikle sonuçlanıyor çok şükür sende de öyle olmuş çok tebrik ediyorum canım...