• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın güzeller nasılsınız ben çok iim çok şükür 3 idrar testi bir kan testi ve ultrasonda kendini gösteren kesecik ten sonra garanti hamişim dimi? Rabbime sonsuz şükürler olsun bu güzel günlerde kocamı ve beni ödüllendirdi ve bu duyguyu tattırdı inş sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder. Acı acı adet sancıları beni tamamen ümitsizliğe kaptırmıştı ama korktuğum gibi olmadı inş dileyen ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın

Hadi gozun aydin canim degerin kac cikti tek kese mi vardi? Ayy ne cok sordum Allah tamamina erdirsin..

:nazar::nazar::nazar:canımmmm nasılsınnn kuzuların nasıll iyimisinizzzz, dikkatli ol bu sıcaklarda valla ben etkilenmiyorum çok sabah şirket akşam şirket serin hep şanslıyım sanırım :1::1: (ne şans ama yaz yaz çalışmanın nesi şans be )

Rabbim tamamına erdirsin inşallah , Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlar olsun sana meleğin..gözünüz aydın olsun annesi..:nazar::nazar::nazar:

Cok sukur iyiyiz tatlim bugun isimiz vardi mecbur ciktik simdi kv.ye.geldik yolda gelirken 39 dereceyi gorduk:27: Heyecanla 6 temmuzu bekliyiruz detayli tarmamiz olacak. Senin ki sans mi sanssizlik mi bilemedim be gulum :) seninle kuzun nasil?

Offf istanbul fena sicak bu saatte arabada 32 dereceyi gosteriyordu ilerleyen saatlerde ne olacak dusunemiyorum. Zaten stresliyim ayyyyy :53::52:

Ankara 35 derece idi sabah şimdi kaç bilmiyommmmm yanıyommmm:37::37::37:

Günaydın güzeller nasılsınız ben çok iim çok şükür 3 idrar testi bir kan testi ve ultrasonda kendini gösteren kesecik ten sonra garanti hamişim dimi? Rabbime sonsuz şükürler olsun bu güzel günlerde kocamı ve beni ödüllendirdi ve bu duyguyu tattırdı inş sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder. Acı acı adet sancıları beni tamamen ümitsizliğe kaptırmıştı ama korktuğum gibi olmadı inş dileyen ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın

her bakımdan hamilesin çok şükür:9::9::9:
tekrar tebrikler canım..

nafişcim saol canım Allah razı olsun, halettimki ben o işi çoktan :1::1::1::1::1::1::1: hızlıyım ben o konuda sen rahat ol bana kuşlar fısıldıyor bende hemen koşup dala konuyorum :1::1::1:
ama hak geçmeyecek bu kadar farkla mükemmel herşey...

inşallah tadını çıkaracağım canım son 2 hafta 11. haftadayım 13. haftadan sonra 4. aya adım atıyoruz sıpamızın cinsiyetini çok ama çok merak ediyorum bakalım pipilimi kukulu mu :1::1::1:

ayy evet yaaa cinsiyet zamanı geliyooo:52::52::52:
pipilimi kukulumu hıımmmm düşünmemiştim bi konsantre olup düşüneyim ben bunu..
benkayraya herkes erkek dedi ikizlerine hatta daktır biri kesin erkek ama zamanla belir olur dedi...
bende o ara ısrarla ikiside kız dedim sonunda doktorda dediğime geldi:9::9::9:
ve iki kızımız geliyoo:46::46::46:

meyabaaa..
ne özlemişim kız seni iyiki geldin topike:16::16::16:

hoşgeldin deryaaaaaaaaaaaaaa

Hadi gozun aydin canim degerin kac cikti tek kese mi vardi? Ayy ne cok sordum Allah tamamina erdirsin..

Cok sukur iyiyiz tatlim bugun isimiz vardi mecbur ciktik simdi kv.ye.geldik yolda gelirken 39 dereceyi gorduk:27: Heyecanla 6 temmuzu bekliyiruz detayli tarmamiz olacak. Senin ki sans mi sanssizlik mi bilemedim be gulum :) seninle kuzun nasil?

bizde iyiyiz teyzoşşş şükürler olsun gözüm açıldı azcık çok kusmuyorum :1::1::1:

Ankara 35 derece idi sabah şimdi kaç bilmiyommmmm yanıyommmm:37::37::37:

her bakımdan hamilesin çok şükür:9::9::9:
tekrar tebrikler canım..

ayy evet yaaa cinsiyet zamanı geliyooo:52::52::52:
pipilimi kukulumu hıımmmm düşünmemiştim bi konsantre olup düşüneyim ben bunu..
benkayraya herkes erkek dedi ikizlerine hatta daktır biri kesin erkek ama zamanla belir olur dedi...
bende o ara ısrarla ikiside kız dedim sonunda doktorda dediğime geldi:9::9::9:
ve iki kızımız geliyoo:46::46::46:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benim tahmini yapmamışsın çıbıkkkkkk yappppp:52::52::52::52:

bu arada kızlar doktordan geliom şimdi aklıma esti gittim geldim doktor çok küçük çok zor görmek dedi ama bacak arasında bi uzun cubuk gördü :1::1::1::1::1:

gülden tahminini kolaylaştırayım senin :1::1::1::1::1:

hoşgeldin deryaaaaaaaaaaaaaa

bizde iyiyiz teyzoşşş şükürler olsun gözüm açıldı azcık çok kusmuyorum :1::1::1:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benim tahmini yapmamışsın çıbıkkkkkk yappppp:52::52::52::52:

hemen düşünmeye başlıyorum alttaki mesaja cevap yazana kadar düşüneyim orda cevap veririm:9:

bu arada kızlar doktordan geliom şimdi aklıma esti gittim geldim doktor çok küçük çok zor görmek dedi ama bacak arasında bi uzun cubuk gördü :1::1::1::1::1:

gülden tahminini kolaylaştırayım senin :1::1::1::1::1:

veeeee düşündüm pipili olcakkkk:52::52::52::52:
nasıl bildim afferin bana yüs puan:9::9::9:

Off ya hakikaten hava çook sıcak nasıl geçecek bu yaz bilemiyorum, denize falanda giremem ben korkudan mikrop kaparım v.s diye.

denize girebilirsin bence ama havuzdan uzak dur asıl mikrobu ordan kaparsın..

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: bakalım 13. haftada ne diyecekler şimdi tam oluşmamış oluşma zamanıymış

Canım bu yıl erkek olanda çok var benimde erkek birkaç tanıdığım var onlarında erkek aman sağlıklı olsunda ben cumartesi günü ayrıntılı ultrason çekilirken yine sordum kesinmi diye ona göre eşya alcam dedim bizimki ilkönce bağdaş kuruyodu sonra açtı bacaklarını anne bak ben erkeğim der gibi artık iyice eminiz :49:

ayyy bayılazaaamm:35: çok sıcak bide sıkılıyorumm evde:36::35::36::35:
saten haftasonu da kv kadınına sinirlendim. gitmiş bir sürü erkek kıyafeti almış patikler örmüş falan! giydirmiycem hiçbirini dee:51:
hayır ne biliosa cinsiyetini! iiyki bi et aşerdim yani hemen erkek.. çok bilio :52:
ben de erkek istiyodum ama şimdi kız istiyorum Allahım nolur kız olsun da çatlasın patlasın siz de dua edin bak çok önemli bi konu
çok pis sinirlendim haa:4:

Canım bu yıl erkek olanda çok var benimde erkek birkaç tanıdığım var onlarında erkek aman sağlıklı olsunda ben cumartesi günü ayrıntılı ultrason çekilirken yine sordum kesinmi diye ona göre eşya alcam dedim bizimki ilkönce bağdaş kuruyodu sonra açtı bacaklarını anne bak ben erkeğim der gibi artık iyice eminiz :49:
bizimki de 8 temmuzda belli olcak.. bacaklarını açsın bak zaten zor bulduk cinsiyet te neymiş ne önemi var diyodumm ama iş inada bindi bi kere.. o bacak açılacak arkadaş! herşeyi görcem açmazsada hapşuruveririm valla açsın diye herşeyi yaparım:27:

saten haftasonu da kv kadınına sinirlendim. gitmiş bir sürü erkek kıyafeti almış patikler örmüş falan! giydirmiycem hiçbirini dee:51:
hayır ne biliosa cinsiyetini! iiyki bi et aşerdim yani hemen erkek.. çok bilio :52:
ben de erkek istiyodum ama şimdi kız istiyorum Allahım nolur kız olsun da çatlasın patlasın siz de dua edin bak çok önemli bi konu

şimdi ben çok alakasız bir giriş yapıcam ama tamamı ile annemizin psikolojisini düşündüğümden soruyom:9::9::9:

Kadrolar açıklandı başvurular başladı ne alemdesin bölümün alım yapıyomu??

:9::9::9::9::9::9::9:kv deye inat kız istiyon yani...
o da maşallah yani erkek bebk hazırlığı yapmış ne biliyoo ya kız olursa..
isimde düşünüyodur şimdi:52::52::52::9::9:

oluşma zamanıymış demek rahatsız etmeyelim tastamam oluşsun:9::9::9:

paşam hareket etmeden oturuyordu doktor iki pıt pıt yaptı bizimki şaha kalktı görmen lazım çok komikti amuda kalktı döndü fırıl fırıl çok tuhaf ya komik geliyıo eller kollar ayrı oynuyo felan :)))

canım rabbim önce sağlık sıhat versin hayırlı bir evlat olsunlr bizlere cinsiyet 2. planda ama bizim elzem bi durum var 1 temmuz evlilik yıldönümümüz ve babasına süpriz yapayım dedim gittim hakikatten bişi görünmüyo ama küçük bir çıkıntı ben burdayım dedi ama oluşma zamanıymış işte yanıltabilir dedi :1::1:

ahanda bi kaynanazede daha :)))
sağlık sıhat versin rabbim inşallah kızın olsun canım :)))

şimdi ben çok alakasız bir giriş yapıcam ama tamamı ile annemizin psikolojisini düşündüğümden soruyom:9::9::9:

Kadrolar açıklandı başvurular başladı ne alemdesin bölümün alım yapıyomu??
:) tatlım bnm sağol beni düşündüğün için:9: kaçar mı hemen yaptım ankaraya 9 kişi alıyolardı hepsini yazdım. ama benden yüksek puanlılar varmış onu da öğrendim forumdan(memurlar.net).. olmazsa da kasımda çok alım olcak falan filan diyolar. hep böyle diyolar bundan sonra çok alım olcak fln.. bakalım görcez inş ozaman çok alım olur da gireriz biyerlere.. sen tercih yaptın mı?

:9::9::9::9::9::9::9:kv deye inat kız istiyon yani...
o da maşallah yani erkek bebk hazırlığı yapmış ne biliyoo ya kız olursa..
isimde düşünüyodur şimdi:52::52::52::9::9:
evet Gülden yaaa çok sinirlendim onun dediği olmasın diye:2: hayır saçma bi inat biliyorum ama hep ben haklı çıkıyım :41:
isim miii :52: ayyy bana bişeyler oluyo ona hayatta karıştırmam cinsiyet belli olsun inşallah hemen isim listesine başlıycam
Allahımm sağlıklısını versin lütfen.. gerisi teferruat :16:

Back
X