• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kıyamam ağlama canım menim :38::38::38::38::38::9::9::9::9::9:

ama çok haklısın bi çoğu hamile kalmamak için sevişirken kasar kendini biz inşallah bu sefer hamile kalırım diye kasarız millet eşiyle keyif için birlikte olur biz bu işi bile görev haline getirdik inşallah bu emeklerimize değer
kızlar zaten yok zaten yok bari bundan sonra keyif için sevişelim ne dersiniz:))))))

yok hayatım yanlış yazmışım kusura bakma özel hastanede yaptırdım
anladım canım burda da fiyatlar öyle ama benim tüp doktorum benim için başka hastaneye gelip yapıcakmış işte o 1500 istio ama yaptırıcaz mecburrrrrrr..

kızlar zaten yok zaten yok bari bundan sonra keyif için sevişelim ne dersiniz:))))))

anladım canım burda da fiyatlar öyle ama benim tüp doktorum benim için başka hastaneye gelip yapıcakmış işte o 1500 istio ama yaptırıcaz mecburrrrrrr..

inşallah sonucun temiz çıkar canım ne zaman yapacaksın

inşallah sonucun temiz çıkar canım ne zaman yapacaksın
tatlım eşim eylül gbi yaptıralım dedi. ben de dün dedim ki ne acelemiz var aralıkta his. yaptırırım ocakta da tüp yaptırırım dedim.niyeyse bu sefer hemen yaptırasım yok.hem dha en son nisanda yaptırdım çok geçmedi üstünden.

tatlım eşim eylül gbi yaptıralım dedi. ben de dün dedim ki ne acelemiz var aralıkta his. yaptırırım ocakta da tüp yaptırırım dedim.niyeyse bu sefer hemen yaptırasım yok.hem dha en son nisanda yaptırdım çok geçmedi üstünden.

içinden nasıl geliyosa öyle yap kendini ne zaman hazır hissedersn o zaman yap hakkında hayırlısı olsun canım bakarsın bu arada kendiliğinden gelir bebeğin:34::34::34::34::34::34:

kizlarrrrr gunaydinnnn uyanin hadiiii:)))ben uyandim ya herkes uyanmali:))))))

nafiye kizim sirf simitleri bitirme diye erken geldim goruyon mu:)))
günaydın canım beniimmm geçmişi okuyodum yazdıgını görmedim...
gel kuzum beraber yiyelim
$imagesCAQ7IH14.webp afiyet olsun...:56::56:

herkese hayırlı sabalarım günaydınlar olsun canım arkadaşlarım hayırlı günler inşallah:16::16::16:

Gunaydin kizlaarr:16::16: Herkes nasil gorusmeyeli? Biz iyiyiz cok sukur heyecanla cumartesiyi bekliyorum detayli ultrason taramamiz var:18:

nafisim.eline. saglik saol cnm benim:))emelim maasallah size canim cumartesi cinsiyyetleri kesinlesir artik.dimi?

Gunaydin kizlaarr:16::16: Herkes nasil gorusmeyeli? Biz iyiyiz cok sukur heyecanla cumartesiyi bekliyorum detayli ultrason taramamiz var:18:
günaydın canım benim iyiyiz biz cok şükür... hadi bakalım gözüaydın bi sorun çıkmıcak inşalllah rahat ol sen annecik:16::16:
nafisim.eline. saglik saol cnm benim:))emelim maasallah size canim cumartesi cinsiyyetleri kesinlesir artik.dimi?
afiyet olsun sekerimmm:9::9:

Kızlar doğurmadım ama dokuz doğurdum akşam ne uyku ne bişey haber ediyim dedim uyuyacağım öptüm sizi:54:
canım benim dün mesajını gördüm hayırlısı ile gelsin inşallah elizimiz...
bi avazda dogurursun inşallah canım...
hayırlı günler:16::16:

ayşegülüm sakin ol canım uyumaya çalış eliz bebekte sıksın biraz dişini valla bu dünyada bi halt yok en güvenli yer şu an bulunduğu yer:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X