• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün bende işte uyudum çook güzeldi:1:
nasılsın canım iyimisin..kocişede geçmiş olsun..

ohh ne güzel iş uyuklayabildiğin işin olması süpermiş:9::9::9:
uyuduğun zamanı maaştan kesmesinler:30::30::52::9:
akşama ne yapsam diye düşünüyorum ev üsulü kıymalı pidemi yapsam acaba:56::56::56:

ohh ne güzel iş uyuklayabildiğin işin olması süpermiş:9::9::9:
uyuduğun zamanı maaştan kesmesinler:30::30::52::9:
akşama ne yapsam diye düşünüyorum ev üsulü kıymalı pidemi yapsam acaba:56::56::56:
kimse görmediki uyudugumu:1::1:

valla canım senin elinden herşey güzel olur herhalde istediğini yap söyle hasta kocişine güzel bi sofra kur...:34:
cok şükür bizde bi yere gidiyoruz:1: bugün eşimin arkadaşına davetliyiz:16::16:

kimse görmediki uyudugumu:1::1:

valla canım senin elinden herşey güzel olur herhalde istediğini yap söyle hasta kocişine güzel bi sofra kur...:34:
cok şükür bizde bi yere gidiyoruz:1: bugün eşimin arkadaşına davetliyiz:16::16:

bu saatlerde acıkıyorum ben bi süre devam ediyooo sonra geçiyooo önce çorba kondurmam lazım sonra pidenin içini hazırlamalıyım hamuruda akşama doğru yoğururum beklemesi lazım:27::27:bunlar iç sesim ama sana yazdım:9::9::9:
arkidiş iftarı yapcanız demek henüz bizi kimse davet etmedi :9::9::9: annemde açtık 2 akşam..

geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin kocişine

saol canım mühim bişi değil güldene naz hastalığına tutulmuş:9:

bu saatlerde acıkıyorum ben bi süre devam ediyooo sonra geçiyooo önce çorba kondurmam lazım sonra pidenin içini hazırlamalıyım hamuruda akşama doğru yoğururum beklemesi lazım:27::27:bunlar iç sesim ama sana yazdım:9::9::9:
arkidiş iftarı yapcanız demek henüz bizi kimse davet etmedi :9::9::9: annemde açtık 2 akşam..

saol canım mühim bişi değil güldene naz hastalığına tutulmuş:9:
bizde 2 kez annemde actık bu ilk olucak...
yaa bizde şimdiye kadar evi dısında cok iftar yapma 1.liğini mehtap kaptı:27::9::9:
sen iç sesine kulak ver canım dış sesi boşver:34:
bu arada kocişin hastalığıda önemli değilmiş iftardan sonra iyi edersin sen onuuu:52::52:

bizde 2 kez annemde actık bu ilk olucak...
yaa bizde şimdiye kadar evi dısında cok iftar yapma 1.liğini mehtap kaptı:27::9::9:
sen iç sesine kulak ver canım dış sesi boşver:34:
bu arada kocişin hastalığıda önemli değilmiş iftardan sonra iyi edersin sen onuuu:52::52:

mehtabın totosu yer görmüyoki sürekli gezmede tembel şekerim etrafında herkesi açık büfe olarak kullanıyooo millet yapsın o yesin:30::9::9::9:
kocişimi iyi edecek halde değilim bi kere kırmızılar gelmek üzere çok gerginim bi de evde bütün gün her an kapabilirim:15::15::15::9:

Son düzenleme:
mehtapbın totosu yer görmüyoki sürekli gezmede tembel şekerim etrafında herkesi açık büfe olarak kullanıyooo millet yapsın o yesin:30::9::9::9:
kocişimi iyi edecek halde değilim bi kere kırmızılar gelmek üzere çok gerginim bi de evde bütün gün her an kapabilirim:15::15::15::9:
mehtap konusunda haklısın...görsün yazdıklarımızıda gülsün azıcık arkasından dedikodusunu yapalım:9:
hatta geçen gün komşuya çay içmeye bile gitmiş bu kız hepten beleşçi olcak basımıza:9:
gerçi napalım kader bizi bu hale getiriyor tüp parası biriktirmek kolaymı:31::31:

ayrıca kocişe yazık kız yapma öyle..
benimde kırmızılar normalde haftaya27sinde gelmesi lazım ama malum anormal adet gördüğüm için ne zaman gelicekler bilmiyorum..
ve nasipse bu kırmızılarla baslıcaz tedaviye:31:

mehtap konusunda haklısın...görsün yazdıklarımızıda gülsün azıcık arkasından dedikodusunu yapalım:9:
hatta geçen gün komşuya çay içmeye bile gitmiş bu kız hepten beleşçi olcak basımıza:9:
gerçi napalım kader bizi bu hale getiriyor tüp parası biriktirmek kolaymı:31::31:

ayrıca kocişe yazık kız yapma öyle..
benimde kırmızılar normalde haftaya27sinde gelmesi lazım ama malum anormal adet gördüğüm için ne zaman gelicekler bilmiyorum..
ve nasipse bu kırmızılarla baslıcaz tedaviye:31:

ahh mehtap ah bi de kadın olcak hem yemek yapma git orda burda ye hemde bi bebe bile doğurama bak bana hem yemek yapıyorum hemde 2 si doğmuş 5 bebem var (üçüzlere gebeyim aynı zamanda:53::52::9:)
tedavi netleşti demek hayırlı olsun şekerim boş gir dolu çık inşallah tedaviden:32::32::32:

ahh mehtap ah bi de kadın olcak hem yemek yapma git orda burda ye hemde bi bebe bile doğurama bak bana hem yemek yapıyorum hemde 2 si doğmuş 5 bebem var (üçüzlere gebeyim aynı zamanda:53::52::9:)
tedavi netleşti demek hayırlı olsun şekerim boş gir dolu çık inşallah tedaviden:32::32::32:
tembel hatun napsın laf aramızda yemek yapmayı bilmiyo herhalde:52::52:
kızz Allah iyiliğini versin emii güldürdün beni heee:9:
amin canım inşallah bu sefer iyi olur..:16::16:

iyiyimcanım sağol sen nasılsın:38:

Allah muhabbettinizi artırsın canım size bide çocuk versin muhabbettiniz katmerlensin:38:

Amin canım hepimiz muhabbetli olalım inşallah ama hem kırmızıların aferesi hem oruç hemde evde hastalıklı nazlı bi herif hiç çekilmiyo bugün az kaldı geliyolar bana $zopa.gif

Back
X