Anlatıyım da öyle gireyim duşaa daha yatsıyı kılacam...adam parka gitti eve girmeden geliverse beni pc başında soynuk yakalayacak

Sultanahmet te herşey çok güzel geçti yasinlerimi okdum tesbihlerimi çektim ...akşama namazını da kıldık camiden çıktık avlu kapısından çıkarken merdivenlerde ayağım kaydığı gibi yuvarlandımm....etrafımdaki kadınlar falan zor toparlandım kocam da yanımda durmuş şaşkın şaşkın bakıyor

.... başımda namaz başörtüsü üstümde hırka elimde de sıcak çay vardı döküldü tabii üstüm başım battı neyse ki yanmadım....biraz ilerledik kenarda üstümü başımı sirkeledim boş çay bardağını çöpe atım kocam demesin mi ''hadi ünlü oldun bak insanlar seni tanıyorbirbirlerine gösterip aaa Bak yuvarlanan kadın diyorlar''
hırkayı çabucak çıkardım eşarbı falan elimdeki poşete tıktımm(zaten çay dökülmüş ıslaktılar) başımdaki gözlükleri de gözüme taktım

...
kocam napıyosun diyor...ee dedim çok ünlü olunca tanınmamak için kamufle olmak şart

....hem düşmeme engel olmuyor hem de dalga geçiyor üstüne fırçayı yedi ...heryerim zonkluyorr....