• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın cancağızlarım:16::16::16:
Yemek yarışmasına katılcam yine bir aksilik olmazsa bu hafta içi hazırlıklarımı yapcam ve katılcam :32::32::32::21:

hoş geldin canım...
canım bizide dualarında unutma olurmu...
bebişinle birlikte nice sağlıklı mutlu günler yaşa inşallah..:16::16:

canımcım mailimi kontrol ettim gelmemiş tekrar adresine baktım o da doğru yani bir kez daha deneyecen göndermeyi:13:

nerdesiniiiizzzz:52::52::52::52::52:
taze hamişler nerdeler ne zaman testlerini tekrarlayacaklar:16::16::16:
bayramda planlarınız ne evdemi olcaksınız bi sürü şey merak ediyorum:9::9::9:

nerdesiniiiizzzz:52::52::52::52::52:
taze hamişler nerdeler ne zaman testlerini tekrarlayacaklar:16::16::16:
bayramda planlarınız ne evdemi olcaksınız bi sürü şey merak ediyorum:9::9::9:
ben burdayım her zamanki gibi:1:
valla biz köy köy gezcez canım 2 bende 2 eşimde köy var bide aileler öyle işte:34:

menü hazırlıyorum bu hafta misafir haftam olabilir şekerim bende masayı değerlendireyim yarışmaya renk katayım sizden tık yok ben katılcam yine alışkanlık yaptı:9::9::9:
katıl canım başarılar...aklındakileri söyle yardımcı olalım bizde:34:

ben burdayım her zamanki gibi:1:
valla biz köy köy gezcez canım 2 bende 2 eşimde köy var bide aileler öyle işte:34:

oooo siz evin yolunu bulamazsınız bayramda 2 şerden 4 köy:53::53::53::53:
bende paşalarımın yanına kaçabilme ihtimalimi seviyorum bu aralar:9::9:

katıl canım başarılar...aklındakileri söyle yardımcı olalım bizde:34:

aslında menüyü daha çok gelen kişilerin isteğine göre yapıyorum ben onlar son noktayı koyacaklar...

günaydın :3::3:

sabah gittim kan verdim, öğleden sonra çıkacak. inşallah hulusi hocam değeri beğenir :16: gerçi iyi bile çıksa bugün 11. günüm olduğu için çarşamba tekrarlayalım dedi...

şişkinliğim de maksimuma ulaştı, devam ediyor. rapor aldım 3 gün. evde dinleneceğim... sizler de iyisiniz galiba

günaydın :3::3:

sabah gittim kan verdim, öğleden sonra çıkacak. inşallah hulusi hocam değeri beğenir :16: gerçi iyi bile çıksa bugün 11. günüm olduğu için çarşamba tekrarlayalım dedi...

şişkinliğim de maksimuma ulaştı, devam ediyor. rapor aldım 3 gün. evde dinleneceğim... sizler de iyisiniz galiba

şekerim sen neresinden bakarsan bak fena halde hamilesin değerinde yüksek gelecek bugün hulusi daktırın beğenmemesi mümkün değil yani:16::16:

Selam kızlarr uzun bir yogun tempodan sonra anca gelebilbim dün görümcelerim ve eltimler vardı 10 kişiydik çok şükür geçen haftaki sınavımıda geçtim şimdi bu hafta iftara çagıracaklrımı planlıyorm ama birgünümü kendime ayırcam İNŞALLAH Eyüp sultn hazretlerine türbe ziyartelerine gidicez İNŞLLAHH sahura kadar gezmeyi düşünüyoruz böyle yani şekerlerr ne var yook sizlerede öpüyoruumm:16::16::16:

Selam dostlar. Nasılsınız? :16: Egu naber canım? :16:

Ben de hayalet casper gibi bir görünüp bir kaybolduğumun farkındayım :25: İş tempom çok ağır. Şuan da iş yerinde öğle arasındayım.

Bu ay doğal yolla denedik. Bakalım sonuç ne olacak. Malesef hiç bir belirtim yok. 22. gündeyim. Hayırlısı artık.

Selam kızlarr uzun bir yogun tempodan sonra anca gelebilbim dün görümcelerim ve eltimler vardı 10 kişiydik çok şükür geçen haftaki sınavımıda geçtim şimdi bu hafta iftara çagıracaklrımı planlıyorm ama birgünümü kendime ayırcam İNŞALLAH Eyüp sultn hazretlerine türbe ziyartelerine gidicez İNŞLLAHH sahura kadar gezmeyi düşünüyoruz böyle yani şekerlerr ne var yook sizlerede öpüyoruumm:16::16::16:

bende iftar daveti haftama gireyim diyorum senin gibi şekerim ama kararsızım üşeniyorum da bi yandan...
bizede dua et mübarek yerlerde yütfeennnn:16:

oooo siz evin yolunu bulamazsınız bayramda 2 şerden 4 köy:53::53::53::53:
bende paşalarımın yanına kaçabilme ihtimalimi seviyorum bu aralar:9::9:

aslında menüyü daha çok gelen kişilerin isteğine göre yapıyorum ben onlar son noktayı koyacaklar...
:16:
evet canım ya yorucu oluyor bizim bayramlarımız....
sende kaç paşalarıın yanına inşallah

hoş geldn canım..valla bende öyle 2 kere 10 ar kişilk davet verdim geçtiğimiz hafta..
şimdi nasipse bu haftada ben gezicemm:1:
eyüp sultanda bizleride unutma:16::16:

Ben de hayalet casper gibi bir görünüp bir kaybolduğumun farkındayım :25: İş tempom çok ağır. Şuan da iş yerinde öğle arasındayım.

Bu ay doğal yolla denedik. Bakalım sonuç ne olacak. Malesef hiç bir belirtim yok. 22. gündeyim. Hayırlısı artık.

ayakların üşümesi belirti sayılır mı :)
hoş geldin canım ne var ne yok bakalım...

ayrıca o belirtiyi sayamıyoruz kuzuuuuu:1:

doğal yolla denemeye devam canım nasıl vazgeçebilirizki zaten...
22.gün doğal gebelik için belirti anlamında çok ama çok erken adet zamanında anca hissedersin bişeyler...
inşallah adet olmaz gebelik haberini verirsin canım:16:

bende iftar daveti haftama gireyim diyorum senin gibi şekerim ama kararsızım üşeniyorum da bi yandan...
bizede dua et mübarek yerlerde yütfeennnn:16:

Her zaman dualarımdasınız canım emin olun bizler kader arkadaşlarıyız burada hepimizin birbirimizib dualrına ihtiyacı varr canım yaa ben şimdiden 3 günümü iftarl doldurdum:1::1::1: 1 günümü kendime ayırdım biz Eyüp sultn kız kıza gidicez iNŞALLAH benim kocada diyorki iftar paramı bırkta git ben nerde yemek yicem diyor :9::9::9: ne yapışık bu adam yaa:9::9:

Back
X