- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
bilmiyorum ama bende tuhaf bi haldeyim canım dediğin gibi 2014 te annesin nafiye diyorum yeğenin annesinin karnından cıkmadan kuzeninide alıp gelecek diyorum ama bi o kadarda burugum kalbim sıkısıyo ağlama nöbetleri yaşamaya basladım yine durup dururken eşimle tv izlerken süzülüyoyaşlar sonrada arkası hıçkırıklarla geliyo tabiOyyy canımm ya kıyamam sanahepsi geçicek iNŞLLAH balımm teyze ,hal derken yakında iNŞALLAH annede oluruz balım bu sıralar ne bilim yaaa bazen içimi bir mutluluk kaplıyor sanki bende eninde sonunda anne olucam gibi geliyor ve sanki içimde bir ses bu sene hmiş kalıcaksın diyor balımm
bu arada çokı yogun geçiyor günlerim ögle ezanında kalkıyorum namazdan sonra ev işlerine koyuluyorum saonra market ve yemege girişiyorum balımm bu kşamda misafirlerim varrr bu ramazan çok şükür bana çok bereketli geldi canımmsabah namazlarına kadar ayaktyım tabi yarınd İNŞALLH Eyüp sultana türbe cami gezilerine ibadet etmeye gidicem blımm bol bol dua edaicem hepimiz içinnn sen nasılsn bu arada canımm
![]()
cok tuhaf bi haldeyim mehtapcım kafam Allak bullak...
bzim içinde dualar et selamlar söyle yarın canım...