• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen öyleeee:52::52:
hep dicektim kızz Allah iyiliğini versinn:9::9:

anladık herhal yani:9::9::9:
malzeme verme tızım değerlendiririm:32::32::32:
unutmadım daha bir zamanlar ben kocasınınkuzusu na kocasınınkocası yazınca alay konusu olmuş travma yaşamıştım o günden beri kin tutuyom dalga geçenlere:9::9::9::9::9: dermişimmmm:9::9::9::9:

uyanamadınmı yavrım sesin çıkmıyooo dur sana bi kuple şarkı dinletimden sunayım $viannen_20.gif :9::9::9:

anladık herhal yani:9::9::9:
malzeme verme tızım değerlendiririm:32::32::32:
unutmadım daha bir zamanlar ben kocasınınkuzusu na kocasınınkocası yazınca alay konusu olmuş travma yaşamıştım o günden beri kin tutuyom dalga geçenlere:9::9::9::9::9: dermişimmmm:9::9::9::9:
az önce aynı şeyi düşünüyodum kesin bu benimle bu olay yüzünden böyle yapıyodur diye doğruymus vesselammmmm:52::52:

Ya Resullulah Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
ALLAHÜMME inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (ALLAH'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

zatende çok tenha topik gelsenize kızım iki muhabbet edelim:99::99::97::97::87::87::87:

Selam kızlar uzuuunca bir aradan sonra topikte olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum şu an
ingilizce kursuna başladım eve 3 gibi geliyorum sonra da yemek yap fln derken zaman geçiyo hatta çoğu zaman eve de gelmiyorum nerde bulursak orda iftiar yapıyoruz:1:
Kadir geceniz mübarek olsun inşallah en verimli şekilde geçiririz hepimiz:3:

çok yakında olucak inşallah canım:16:

inşallah canım inşallah..

Selam kızlar uzuuunca bir aradan sonra topikte olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum şu an
ingilizce kursuna başladım eve 3 gibi geliyorum sonra da yemek yap fln derken zaman geçiyo hatta çoğu zaman eve de gelmiyorum nerde bulursak orda iftiar yapıyoruz:1:

başladın demek kursa en güzelini yapmışsın valla...
seninde kandilin mübarek olsun tatlım dua et bize hamiş hamiş bu mübarek gecede:16::16:

hoş geldinn canımmm:16::16:
en iyisini yapıyosun bosver hazıra konmak gibisi yokkk:52::52:
seninde kadir gecen mübarek olsun canım:16:

bu arada bebişin nasıl???

Son düzenleme:
canımcım nasılsın epey oldu sanki görüşmeyeli..
evet uzun zaman oldu tatlm sağol iyiyim çok şükür. ilgi bekliyorum kocamdan o da sürekli çalışıyo ramazanda izin alacaktı izin de alamadı. ben de kursa gidiyorum hızımı alamayıp çıkışta biraz kızılayda geziyorum e ilgi yok napim kendimi dışarlara vuruyorum çok gezmiş olmamdan kaynaklanıyo sanırım ayak bileklerim davul gibi şişti iki gündür buz pansumanları falan bugün geçti:1:
bugünde kadir gecesi münasabetiyle azcık evimde otrym da yemeğimi yapiym dedim.. yorulursam gece uyurumm çünkü:27:
sen napıyosun nasılsın

Back
X