- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 1.123
geçmiş olsun bebkimm....dildeki yara yı iyi bilirim konuşmakta bile zorlar insanı Rabbim şifa versinn en acilinden inşaallah..bir süredir benim de ya dilimde ya da çenemde dudak kenarlarımda yara bere içinde birkaç gündür toparladımm..yoksa foto falan çekinmiyorudmm.hep başkaalını çektm durdmm kaç haftadır....
madem bebişiin tutunamadı engel olmuş olabilir sıvı birkimii.. benim daktır da aynı şekilde tuutnma şansını yükseltmek için işlem yapmıştı..inşaallah hayırlısı ile bulucaksın şifayı canımmkorkacak birşey yok kesikmler oluyor ama dikkat eder ve dinlenirien izi bile klmadan iyileşiyor benim sadece en büyük kesiğim 2 dikişti ve şimdi ufak bir leke giib duruyor karnımın sol yanında
sağol canım ama bugün daha iyi ve bu konuda müthiş bi ilaç buldum az sonra yazacam
hoşbuldum canım...
çok geçmiş olsun bugün nasılsın acaba:26:
histeroskopi yapılsın bence şansı artıran bir işlem histeroskopi sonrası gebe kalan çok var ben o yüzden yaptırcam canım...
maliyeti hakkında bilgim yok ama tecrübesizim bu konuda...
bu adetimle muayene olmaya gidecem büyük ihtimal sonra karar verilir sanırım ne yapılacaksa..
Kahvaltı yapayım bari siz yine ortalıkta olmayın aman bi yerlerinize bişi olur pabucumun tüpçüleri![]()
sağol canım bugün daha iyiyim hatta iyileşti bile diyebilirim :26::26::26::26::26:
histreskopinin fiyatı hastaneden hastaneye değişebilir ama ben 450 liraya yaptırdım özel bi hastanede bilgine canım