Ay hadi inşallah pozitifi görürsün yaz burayada inş mutlu haberiCanim oncelikle gecmis olsun Allah en kisa surede sana ve hepimize annelik duygusunu tatdirsin insallah oncelikle iyi bir tup bebek bebek merkezinde iyi bir dr bul sonra yumurtalarinin toplanma asamasina gelmesi icin karindan yapilan igne ve ilac verecek dr yaklasik 2 hafta sonra seni bayiltacaklar ve yumurtalarin toplanacak sonrada esinden alinan sperm ile birlestirilip dollendirilecek ve rahmine transfer edilecek sonrada bizim gibi 12 gunluk gecmeyen gun sayacaksin en heyecanli kismi bu 12.gun sonunda kan vereceksin ve sonucunu ogreneceksin
Insallah canim benimAy hadi inşallah pozitifi görürsün yaz burayada inş mutlu haberi
Amin canim hepimizin ihtiyaci var guzel haberlere neden uzuldun hayirdirİnşallah öyledir ya biraz üzüldüm ama inşalhah güzel haber alırız veriirm tabikide kızlar Allah bu mübarek günde herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
sen nasılsın neler hissediyorsun benim sabahtan beri başım ağrıyor adet olcak gibi ara ara kasıklarda saniyelik ağrılar oluyor inşallah vardır ya çok düşünmekten başım ağrıdı heralde hep evdeydim biraz market dolaştım bu gün gezerken kasıktan göbeğime doğru ağrıda değil de sızlama gibi olduAyy insallah guzel haberler alirsin yaa
Bende c tesi test yapicam
benim 5 mayısta transferim oldu aramızda 1 gün varmış inşallah güzel haberler alırız müjdesine muhtacız Allahım geri çevirmesin kapısından 3.gün embriyosu 2 tane konulduAyy insallah guzel haberler alirsin yaa
Bende c tesi test yapicam
Amin canım zorlu süreç galiba tedirginim korkularım var ama elimizden geleni deneyip Allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok ol der olur inşallahİnşallah öyledir ya biraz üzüldüm ama inşalhah güzel haber alırız veriirm tabikide kızlar Allah bu mübarek günde herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Canim bu belirtiler ilactan oluyomus ben ilkinde kivraniyodum resmen bu transferimdede bi tek sol kasigimda sizlama var ama bu da ilactan biliyorum benimde 2 tane 3.gun bebisleri ama dondurulmus koyuldu bide ben 9 mayista transfer oldum ama cumartesi 9.gunum olacak daha oncede 9.gunde kan verdim cunku az cok belli oluyo tutmussa deger az da olsa yuksek oluyo insallah ikimizinde hayirlisi ise tutmus olursen nasılsın neler hissediyorsun benim sabahtan beri başım ağrıyor adet olcak gibi ara ara kasıklarda saniyelik ağrılar oluyor inşallah vardır ya çok düşünmekten başım ağrıdı heralde hep evdeydim biraz market dolaştım bu gün gezerken kasıktan göbeğime doğru ağrıda değil de sızlama gibi oldu
O dönem çokmu zor yani ağrılı sızılımı çok bilmediğim için çok geriliyorum şimdiden nası yspıcam bilmiyorumCanim bu belirtiler ilactan oluyomus ben ilkinde kivraniyodum resmen bu transferimdede bi tek sol kasigimda sizlama var ama bu da ilactan biliyorum benimde 2 tane 3.gun bebisleri ama dondurulmus koyuldu bide ben 9 mayista transfer oldum ama cumartesi 9.gunum olacak daha oncede 9.gunde kan verdim cunku az cok belli oluyo tutmussa deger az da olsa yuksek oluyo insallah ikimizinde hayirlisi ise tutmus olur
Kizceler ben suan transfer oldum ve evde dinlenmekteyim ve eger tup bebek surecine girecek arkadaslarimiz bicare sekilde forumlarda sorularina cevap ariyorsa ( zamaninda bizimki gibi :) onlara yanit olalim tabiki tecrubelerimizle yasanmisliklarla :) yoksa dr degiliz ama sıkıntıda olanin halinden en iyi o yoldan gecip parcalanmislar anlar gelin aklinizdakilere yanit olalimmmm
Yok canim ya gercekten agrili bi asamasi yok eeen fazla agri adet sancisi gibi o da devamli degil ara araO dönem çokmu zor yani ağrılı sızılımı çok bilmediğim için çok geriliyorum şimdiden nası yspıcam bilmiyorum
Cok agrili olmadi bende asiri agrili bi adet bekliyodum ama oyle olmadiCanim sen negatif sonuç aldığında adet görünce nasıl oldu adetin. Benim çok ağrılı ve bir parça düştü ceviz büyüklüğünde
Cok agrili olmadi bende asiri agrili bi adet bekliyodum ama oyle olmadi
Catlatma ignesiyle hamilelik denedigim donemde adet olmustum inanilmaz cok gelmisti ve agriliydi
Ama oyle gelmesi de normal canim benim genelde adet kanamalarimda parca parca et oluyodu korkma bence cogu bayanda adette goruluyo o bebek degil yani
Embriyolar miniminnaciklar mm boyutlarinda
Öyleyse iyi ya normalde canım tez değil ama iğneler ilaçlar operasyon korkutuyor beni kimseyi gömek istemiyorum kimsryede anlatamadım henüz ilk etkilerimi yaşıyorum o yüzden buraya yazdım çok saol sende merakımı gideriyorsunYok canim ya gercekten agrili bi asamasi yok eeen fazla agri adet sancisi gibi o da devamli degil ara ara
Seni cok iyi anliyorum bende yumurtalik rezervimin az oldugunu ogrenince sok gecirmistim tup bebegin tam olarak ne oldugunu bile bilmiyodum ama oyle kahrolacagin karalar baglayacagn bir durum degil cok sukur bilim ve teknolojinin iyi ilerledigi bir donemdeyiz ya tedavisi olmayan bi hastaligimiz olsaydi her iste vardir hayir Allah bize bunu dogru bulmus bizde bu sinavdan anlimizin akiyla cikariz insallahÖyleyse iyi ya normalde canım tez değil ama iğneler ilaçlar operasyon korkutuyor beni kimseyi gömek istemiyorum kimsryede anlatamadım henüz ilk etkilerimi yaşıyorum o yüzden buraya yazdım çok saol sende merakımı gideriyorsun
Ahahabebek olarak düşünmedim de neden öyle oldu diye korktum açıkçası içimi rahatlattin sağol
Cunku trans 2. Gunu dustum totomun uzerine sert bisekilde bide kabiz oldum baya zorladim kendimi ama asil sebebi tabiki Rabbim suan uygun görmediği icin bunlar bahane olabilir ancak kismet olursa bakalim ins 2.si tutar
Seninkide hayirlisiyla tutar ins canim stresten uzak dur en onemlisi o
Cok tesekkurlerIkinci tedavinde kefir iç cnm benim işme cok yaradi kabizlik için
Kan sulandirici igne ve progestan bazli igne gunde 1 kez estrofem gunde 4 tane crione jel vajinadan ve folik asit canimTransferden sonra hangi ilaçları kullandınız kullanıyorsunuz kızlar iğne hap falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?