Tüp Bebek hak.merak edilenleri sor!?

Allah gonlune gore versin canim insallah rabbim mubarek gecede gonlunden geceni yasatir.
Amin canim sende bu siralarda ogrendin sanirim gebeligini kacinci gun emb ve belirti oldu mu Allah saglikli dogum nasip etsin canim

Amiin inşallah canım ya aynen ne gelirse mevlamdan biliyorum tabiki buda bizim sınavımızmış inşallah başarıyla atlatırız psikolojik olarak çok güçlü değilim o yüzden kasıyorum ister istemez ama çok teşekkğr ederim rahatlattın beni birilerinin destek oldugunu bilmek çok güzel

Evet bizi en iyi yine biz anlariz canim

Amin canim sende bu siralarda ogrendin sanirim gebeligini kacinci gun emb ve belirti oldu mu Allah saglikli dogum nasip etsin canim

5.gun embriyosu 3.gun cok sancim oldu ve akintim... 4. Gun de cok keskin agrilar girdi tam da disardaydim iki büklüm oldum. Onun haricinde yok canim zaten olsada hep ilaclardan olur. Sonra butun hersey kesildi.

Kızlar WhatsApp grubu kurduk katılmak isteyenler özelden mesaj atsın birbirimize destek olalım bu süreçte

5.gun embriyosu 3.gun cok sancim oldu ve akintim... 4. Gun de cok keskin agrilar girdi tam da disardaydim iki büklüm oldum. Onun haricinde yok canim zaten olsada hep ilaclardan olur. Sonra butun hersey kesildi.
Zaten herkesin belirtileri farkli oluyo coguda ilactan oluyo farkindayim bende bu yasadiklarini ilk transferimde yasadim sonuc negatif gogsun agridi mi peki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…