- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Cok tesekkurlerbugun 5.gunumdeyim ve henuz kabizlik yasamadim cok sukur ama yasarsam icerim
Amin canimAllah gonlune gore versin canim insallah rabbim mubarek gecede gonlunden geceni yasatir.
Bende hep uyuklama modundayim ama progestan yapiyo onu bide genelde dinlenme hali icindeyiz o da uyusukluk uyku yapiyo ondantransferimin 8.günü 2gündür kafamı kaldıramıyorum yataktan hep uykum var kafayı yicem
Progestan kalçadan mı canım zorluyormuş galiba o iğne göbekten olanı da varmış sanırımKan sulandirici igne ve progestan bazli igne gunde 1 kez estrofem gunde 4 tane crione jel vajinadan ve folik asit canim
Gobekten canimmProgestan kalçadan mı canım zorluyormuş galiba o iğne göbekten olanı da varmış sanırım
Amiin inşallah canım ya aynen ne gelirse mevlamdan biliyorum tabiki buda bizim sınavımızmış inşallah başarıyla atlatırız psikolojik olarak çok güçlü değilim o yüzden kasıyorum ister istemez ama çok teşekkğr ederim rahatlattın beniSeni cok iyi anliyorum bende yumurtalik rezervimin az oldugunu ogrenince sok gecirmistim tup bebegin tam olarak ne oldugunu bile bilmiyodum ama oyle kahrolacagin karalar baglayacagn bir durum degil cok sukur bilim ve teknolojinin iyi ilerledigi bir donemdeyiz ya tedavisi olmayan bi hastaligimiz olsaydi her iste vardir hayir Allah bize bunu dogru bulmus bizde bu sinavdan anlimizin akiyla cikariz insallah
Evet bizi en iyi yine biz anlariz canimAmiin inşallah canım ya aynen ne gelirse mevlamdan biliyorum tabiki buda bizim sınavımızmış inşallah başarıyla atlatırız psikolojik olarak çok güçlü değilim o yüzden kasıyorum ister istemez ama çok teşekkğr ederim rahatlattın benibirilerinin destek oldugunu bilmek çok güzel
Amin canimsende bu siralarda ogrendin sanirim gebeligini kacinci gun emb ve belirti oldu mu Allah saglikli dogum nasip etsin canim
Cok mantikli guzel bisey yapmissinizKızlar WhatsApp grubu kurduk katılmak isteyenler özelden mesaj atsın birbirimize destek olalım bu süreçte
Zaten herkesin belirtileri farkli oluyo coguda ilactan oluyo farkindayim5.gun embriyosu 3.gun cok sancim oldu ve akintim... 4. Gun de cok keskin agrilar girdi tam da disardaydim iki büklüm oldum. Onun haricinde yok canim zaten olsada hep ilaclardan olur. Sonra butun hersey kesildi.
Evet bide henüz ailelerede söylemedik ramazan zaten bişey yapmıycam bitene kadar diye bakalımEvet bizi en iyi yine biz anlariz canim
Iyi yapmissiniz canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap zatenEvet bide henüz ailelerede söylemedik ramazan zaten bişey yapmıycam bitene kadar diye bakalım
Sorun eşimde sayılır yani o yüzden operasyon geçiricez sence annesine söylemelimiyim hemen sonrayımı beklesemIyi yapmissiniz canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap zaten
Canim sorun esindeyse gizleme bence senlik bi durum yok cunkuSorun eşimde sayılır yani o yüzden operasyon geçiricez sence annesine söylemelimiyim hemen sonrayımı beklesem
Canim sorun esindeyse gizleme bence senlik bi durum yok cunku
[/QUOTE
Pcos var bende kiloda var ama dr um hallolur o demişti eşimden testler istedi öyle öğrendik biraz evhamlılar o yüzden söyleyince daha kötü olurmuyum acaba diye düşünüyorum kafam karışık ya
Kızlar gruba katilmak ister ama eşimOlabilir aslında ama eşim sıkıntı yapabilir yaKızlar gruba katilmak ister misiniz grubumuz acilmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?