Cunku trans 2. Gunu dustum totomun uzerine sert bisekilde bide kabiz oldum baya zorladim kendimi ama asil sebebi tabiki Rabbim suan uygun görmediği icin bunlar bahane olabilir ancak kismet olursa bakalim ins 2.si tutarinşallah tutar Allah nasip etsin bu sefer, neden negatifi bekliyordunuz
evet çok haklısın Allah verirse nimet vermesse hikmet Rabbim bilir hakkımızda hayırlısı olsunCunku trans 2. Gunu dustum totomun uzerine sert bisekilde bide kabiz oldum baya zorladim kendimi ama asil sebebi tabiki Rabbim suan uygun görmediği icin bunlar bahane olabilir ancak kismet olursa bakalim ins 2.si tutar
Seninkide hayirlisiyla tutar ins canim stresten uzak dur en onemlisi o
Canim ne durumdasin merak ettimevet çok haklısın Allah verirse nimet vermesse hikmet Rabbim bilir hakkımızda hayırlısı olsun
cuma günü teste gidicem hastaneye meraklardayım canım hiçbir şey hissedemiyorumCanim ne durumdasin merak ettim
Ayy insallah guzel haberler alirsin yaacuma günü teste gidicem hastaneye meraklardayım canım hiçbir şey hissedemiyorum
Tabiki canim merak ettiklerini sorKızlar merhaba banada yardımcı olurmusunuz?
Tabiki canim merak ettiklerini sor
[/QUOT
Evet cook buyuk ihtimalle yerlesme kanamasidir ayy bizede yaz sonucunuuSelam kızlar benimde 8 mayısda koyuldu embriyom bugün hafif hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor doktoruma yazdım sabah yerleşme kanamasıdır dedi meraklanma ama adetimede 5gün var o zman test yapalım dedi yarınn. Sizinde acaba böle olan oldumu şimdiden teşekkür ederşm☺
Ay hadi inşallahSelam kızlar benimde 8 mayısda koyuldu embriyom bugün hafif hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor doktoruma yazdım sabah yerleşme kanamasıdır dedi meraklanma ama adetimede 5gün var o zman test yapalım dedi yarınn. Sizinde acaba böle olan oldumu şimdiden teşekkür ederşm☺
Canim oncelikle gecmis olsun Allah en kisa surede sana ve hepimize annelik duygusunu tatdirsin insallah oncelikle iyi bir tup bebek bebek merkezinde iyi bir dr bul sonra yumurtalarinin toplanma asamasina gelmesi icin karindan yapilan igne ve ilac verecek dr yaklasik 2 hafta sonra seni bayiltacaklar ve yumurtalarin toplanacak sonrada esinden alinan sperm ile birlestirilip dollendirilecek ve rahmine transfer edilecek sonrada bizim gibi 12 gunluk gecmeyen gun sayacaksin en heyecanli kismi bu 12.gun sonunda kan vereceksin ve sonucunu ogreneceksinCanım başka şehler için gittiğim hastanede şöyle böyle derken yapılan testler falan sonucunda dün çare tüp bebek dediler ilk şokumu yaşadım ama süreç nedir beni neler bekliyor hiç bir fikrim yok burda aynı süreci geçirmiş arkadaşlardan fikir alayım deidm
Teşekkür ederim canım aminn valla inşallah cümlemize nasip etsin rabbim işte nereye gitsem hangi merkeze baş vursam bi fikrim yok daha dün öğrendiğim için bişey yapmıycam henüz ramazan bayram bitimini bekleyecegiz inşallah sonrası için korkuyorum açıkcasıCanim oncelikle gecmis olsun Allah en kisa surede sana ve hepimize annelik duygusunu tatdirsin insallah oncelikle iyi bir tup bebek bebek merkezinde iyi bir dr bul sonra yumurtalarinin toplanma asamasina gelmesi icin karindan yapilan igne ve ilac verecek dr yaklasik 2 hafta sonra seni bayiltacaklar ve yumurtalarin toplanacak sonrada esinden alinan sperm ile birlestirilip dollendirilecek ve rahmine transfer edilecek sonrada bizim gibi 12 gunluk gecmeyen gun sayacaksin en heyecanli kismi bu 12.gun sonunda kan vereceksin ve sonucunu ogreneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?