- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Geçmiş olsun canımDoktora gittiğimde bunu da söyleyeyim canım teşekkür ederim şu an koronayı yeni atlattım biraz ara verdik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımDoktora gittiğimde bunu da söyleyeyim canım teşekkür ederim şu an koronayı yeni atlattım biraz ara verdik
Ben üniversitede 3 aşılama yaptırdım canım rapor hakkı kazandım ben cengiz gökçekte tüp bebek yaptıracağım merkez covid den dolayı kapalı ne zaman açılırsa orda yaptıracağımErken yumurtalık yetmezliği türkçe karşılığı. Bağışıklık sisteminin çok çalışması sonucu vücudun yumurtalarına zarar vermesin de denebilir. Bende 26 yaşındayım ilk tüpbebek denemesi olacak gaziantep teym. Sen hangi doktora gidiyorsun.? Ben Abdullah Göymen e gidiyorum. Amh düşüklüğü var baya güven verdi.
Ben geçen yaz gittim oraya ama tüp bebekle bile olmaz dedi geçti kadnBen üniversitede 3 aşılama yaptırdım canım rapor hakkı kazandım ben cengiz gökçekte tüp bebek yaptıracağım merkez covid den dolayı kapalı ne zaman açılırsa orda yaptıracağım
Benim yumurta sayım çook azAmh 1.89 canım tiroidlerim hatta tüm hormon tahlillerim normal doktorlar amh iyi dediler yumurta sayım da iyi
Rabbim hayırlısıyla hamile kalıp evlatlarını kucagına almayı nasip etsin inşallahBenim yumurta sayım çook azamh 0.01. Dhea ve impryl verdi doktorum bakalım İnşallah işe yarar
Canım 11 ekimde hamile olduğumu öğrenmiştim 28inde de görmüştüm ikizlerimi kalp atışı da duymuştum . Duymak için de geç gitmiştim birazKocasininprensesi93 canım keseyi transfer den kaç gün sonra görmüştün
Ben ilgiyi iyi buldum canım mete beye gittim sonrasında tüm işlem poliklinikte yapıldıBen geçen yaz gittim oraya ama tüp bebekle bile olmaz dedi geçti kadnpek ilgili değildi yani bende hiç uğraşmadm. Hiç yumurta görememişti orada
Baya geç gitmişsin canım sen sağlıcakla kucağına al inşallahCanım 11 ekimde hamile olduğumu öğrenmiştim 28inde de görmüştüm ikizlerimi kalp atışı da duymuştum . Duymak için de geç gitmiştim biraz
Aynen canım hem kese görmek için hem kalp atışı duymak için beklemiştim bayaBaya geç gitmişsin canım sen sağlıcakla kucağına al inşallah![]()
İnşallah rabbim hayırlı evlatlar verir isteyen herkeseBen ilgiyi iyi buldum canım mete beye gittim sonrasında tüm işlem poliklinikte yapıldı
TYasin gereği çift koyarlar 35 yaş üstü e çift embriyo transfer ediliyor
Teşekkür ederim, cevabın içinYasin gereği çift koyarlar 35 yaş üstü e çift embriyo transfer ediliyor
Merhaba, amh testini araştırma hastanesi yapıyor mu, yoksa sedece özel mi yapıyorAmh 1.89 canım tiroidlerim hatta tüm hormon tahlillerim normal doktorlar amh iyi dediler yumurta sayım da iyi
Üniversite ücretsiz yapıyor canımnMerhaba, amh testini araştırma hastanesi yapıyor mu, yoksa sedece özel mi yapıyor
Teşekkür ederimÜniversite ücretsiz yapıyor canımn
Merhaba, ne mutlu sana 5 adet toplanmış, inş hayirlisiyla tutar, benim fsh degerim çok yükselmiş, 2_3 yumurta bile çıkar mı bilmiyorum, benim de çok az kaldı tedaviye, bir de sıkıntı neydi sizde birde yaşınız kaç mümkünseSelam kizlar
Benim dün yumurtaların toplandı 12 adet
Bugun durumları bilgilendirildi bunlardan 9 tanesl sağlam kalmış yalnız 5 tanesi döllenmiş
Bakalım yarını umutla bekliyorum durumları ne olacak
Her gün o kadar vitami. Alıyorum ki inşallah bir işe yararlar impryl,elevit, coenzymq10, omega3,collagen folik, ayrıca içinde folat olan folattro
Şimdi birde progestan fitil verildi ayrıca annenin bebeği kabul etmesi yabancı madde görmesin diye prednol yazdılar birde corasprin
Hapları alınca hiç yemek yiyesim gelmiyor
AA bende gaziantepteyim![]()
Memnun musunuz? Ben de düşünüyorum kendisine gitmeyiErken yumurtalık yetmezliği türkçe karşılığı. Bağışıklık sisteminin çok çalışması sonucu vücudun yumurtalarına zarar vermesin de denebilir. Bende 26 yaşındayım ilk tüpbebek denemesi olacak gaziantep teym. Sen hangi doktora gidiyorsun.? Ben Abdullah Göymen e gidiyorum. Amh düşüklüğü var baya güven verdi.
Iyi bir doktor ama benm tedavi iptal oldu yumurta çıkmadı.Memnun musunuz? Ben de düşünüyorum kendisine gitmeyi
Ocakta sankoya ÇAĞLAR YAZICIOĞLU geliyor. Size tavsiyem ona gidin. Çok iyi ve donanımlı bir doktor mental olarak da destekliyor insanı.Memnun musunuz? Ben de düşünüyorum kendisine gitmeyi