Tüp bebek hakkında yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

benbirmelek

♥ 12.o4.2o15 ♥
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
323
258
103
Öncelikle Rabbim evlat hasreti çeken her kuluna annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin. 1,5 senelik evliyim pko yum . 1 senedir yumurta takibiyle uğraştık ama hiç sonuç alamadık. aşılama yapmak istedik ama yumurtalarım artık yeterli kaliteye ulaşamadığı için yapamadık. doktorum artık olmazsa tüp bebeğe yönelicez dedi. Tüp bebek için hangi hastane hangi doktor tercihi neye göre yapmalıyız, tedavi süreci nasıldır, ilaç ücretleri ne kadar tutar, bana bu süreç hakkında yardımcı olur musunuz?

Tüp bebek ücretleri hakkında bilgi verebilirim arkadaşım. Bahçeci Fulya 6500+ 1500-2000 civarı ilaçlar . Memorial 6200 + 1500-2000 civarı ilaçlar. Şimdilik bunları biliyorum. Bu iki yerin de başarı ORANI yüksek

İstanbulda mi yaptieicaksiniz

biz tüp bebek dediğimizde direk 10 bin olarak hesapladık ama o kadar tutmuyo tam sanırım. şuan aklımda bahçeci ve acıbadem var ama bilemiyorum henüz. teşekkürlerr

Ben cok arastırdım tek tek gorustum vs.
Anladım ki iyi ve guven verrn bır dr ve ıyı bır laboratuar cok cok cok önemli.
Memorial atasehırde karar kıldım . Dr ise cem demirel. Bu ay baslıyoruz sahsen içim cok rahat cunku basarı oranı oldukca yuksek bır hastane. 6200 ve ilaç ücretı kiişiye gore degısıyor sanıyorum1000 -1600 arasıymış.

hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı haberler alın inşallah. ilk denememi olcak. Ataşehir bize bayaa uzak kalıyo tüh.

merhaba,
eylul ayi icin bende arastirma icindeyim kafam oyle karisik ve oyle cok bilgi kirliligi var ki. cem demirel icin hic konusmaz bilgi vermez vs diyorlar. acikcasi doktorun icime sinmesi cok onemli. siz nasil karar verdiniz? yol gosterirseniz cok sevinirim kafam allak bullak ;( bahceci ve memorialen basarili diyorlar

Acıkcası bahcecı benım beklentımı karsılayamadı.. Cem demirel cok ılgılı. İlk gunden özel tel aldık sorun oldugunda aradıgımızda hemen ulasabıldık. Ulasabılırlik cok önemli. Bizi dinliyor ben boylesini önerıyorum siz ne dusunuyorsunuz sorusunu hep duyuyoruz. Cok dikkatli risk almadan tedavıye baslıyor.. Benim için ekibide önemli hemşireler vs .. Labaratuar konusundaki basarısınıda dusunursek ben memorial dıyorum..

tesekkur ederim cevap icin. rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Selam tedaviye başladın mı bilmiyorum ama ben de 2 sefer Bahçecide denedim ve negatif sonuç aldım.Çok ilgilenmiyorlar sadece rutin yapılması gerekenleri yapıyorlar ve alt detaylarla ilgilenmediler.Tabii ki bu benim görüşüm.2 arkadaşımın da çocuğu Bahçecide oldu.bendeki sorun kan pıhtılaşmasıymış ve çok detaylı incelemeler sonucunda doktorum Halit Fırat Erden buldu.şu anda da çok şükür 1,5 yaşında bir kızım var. hakkında hayırlısı olsun...

Bahçecide hangi Dr a gitmiştin?

Merhaba
Bence öncelikle rapor cikarmalisin ucretler yari yariya dusuyor neredeyse ...

Ben bahcelievler medicalparkta basladim tedaviye

Raporlu tup 4000+1000 ilaclar

Merhaba
Bence öncelikle rapor cikarmalisin ucretler yari yariya dusuyor neredeyse ...

Ben bahcelievler medicalparkta basladim tedaviye

Raporlu tup 4000+1000 ilaclar
Raporu araştırdım ama önce belli kriterlerde olmak gerekiyomuş. Belli bir süre sahip olamamak. 3 aşılama yapmak fln bişeyler yazıyodu. Bide yaş kriteri var sanırım. Biz daha 1,5 senelik evliyiz. Ve hiç aşılama denemdik henüz.

Merhaba denediniz mi bilmiyorum ama ben haznedar medicana düzgün bey gidiyorum transferim yapıldı çok ilgililer özel davranıyolar Paracı bi doktor da değil 5bin tedavi ilaçlar 1500 /2000 civarı bakalım sonucum inş olumlu olur .bizde sebepsiz inferilite vardı.ilk görüşme de ücretsiz sevgiler ....

İlginiz için çok teşekkürler. Aslında oturdugum yere cok yakın aklımdan geçmedi değil medicana ama bahçeci ağır basıyo gibi. Tamamen acemi bir düşünce benimki. Gerçekten çok iyi oldu medicana için olumlu bi görüş. Kesinlikle düşünücem. Peki tüp bebek öncesi tedavi gördüyseniz ordamı gördünüz. Ayrıca ne zaman yaptırdınız sonuç nasıl özele girdiysem kusurabakmayın meraktan sadece

2 yil evlilik sarti var ama asilama sart degil
Belli kriteelerde onu aramiyorlar
Ben hic asilama yaptirmamistim ama raporu aldim
Ya kadin ya da erkekte ciddi bir sorun olunca suleymaniye hastanesi hemen veriyor z.burnunda hast.
Bende rezerv az ...esimde sperm degerleri sikintili
Doktor eger birinizde bile ciddi peoblem olursa aşılama aramıyoruz dedi

2 yil once bende duzgun bey e gitmistim cok rahat bir doktor..
Ama rahat tavirlari bana gore degildi biraz heyecanli bir tipim:)
Ama isinin ehli oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…