Tüp bebek hakkında yardıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

Tammadir islemler dogru esin sperm verdigi gun kan da verecek zaten bazi tahliller icin..
Ben tup bebegi baska yerde yaptiriyorum ama raporu oradan aldim

bende aybı şeyi söyledim eşime.muamele çok kötü raporu alıp başka yerde yaptırmak en iyisi.peki nerde yaptırıcaksın.yada başladın mı???

Tammadir islemler dogru esin sperm verdigi gun kan da verecek zaten bazi tahliller icin..
Ben tup bebegi baska yerde yaptiriyorum ama raporu oradan aldim

bide bişey daha sorucam eşiniz aç mı gitti kan tahlilleri vericek dediniz ya???ne kadar zamanda
çıkıyo rapor hemen oluyo mu??2 aralık sperm testi ondan sonra ne kadar sürer

Bu haberde güzel haftaya gidicem bülent beydende randevu aldım..
Gidip görüşeyim bi bakım nasıl biri?
Dondurulmuşlarımda ordayken onunla dewam ediyim..
Halitin ne zaman döneceği belli değil çünkü..
Sen kaç aylık hamilesin?
Benim daha yeni 11 ekimde transferim oldu

Merhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun cüzi bir ücret karşılığında da olur ☺

Merhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun cüzi bir ücret karşılığında da olur ☺

Allahım inş iyi sonuçlar alırsın..
Emeklerimiz artık boşa gitmesin..
Ee peki Halit yok sen bundan sonraki süreci ilk muayeneni kim yapacak gene Bülent bey mi?

selam;
son durum nedir merak ettim seni..
inş iyi sonuç almışsındır..

Back
X